28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Zetpil


Mij gynaecoloog heeft me zetpillen gegeven tegen de menstruatiepijn.

Zetpillen .
Ik slik liever iets in dan dat ik zo'n ding gebruik. Maar dit is beter voor je maag zei hij.

Inmiddels weet ik al jaren waar een zetpil dan in moet worden gestopt maar dat is wel eens anders geweest. 
9 maanden en 2 weken zwanger was ik en had weeën , eindelijk zou je zeggen want je was al 2 weken overtijd. Nou die weeën deden niets (geen ontsluiting) en dus kreeg ik een zetpil en die duwde ik daar waar ik dacht dat ie ook zijn werk moest doen....
Ja niet het goede gaatje dus. Luister ik wist het wel alleen op dat moment na 24 uur weeën dacht ik niet meer zo helder na en dus ja .....ik schaamde me enigszins toen ik vertelde dat dat ding niet bleef zitten en de assistente vroeg waar ik hem dan had ingestopt....toen nog blonder dan nu,  zag ik haar denken: "DOM".

Enfin dan heb je nog een vriendin van mij die dat ding ooit eens met papiertje en al had ingebracht omdat ze dacht dat dat papiertje net als een capsule die je slikt oplost van binnen, ze vond het heel veel pijn doen die harde rand plastic....

En er zijn ook mensen die zo'n ding inslikken , ja heus , ik heb het wel eens gehoord.

En veel mensen weten ook niet hoe ze een zetpil moeten inbrengen en denken dat de punt (de dikke kant dus) als eerste moet,  maar kijk,  dat weet ik nou weer wel : de smalle moet als eerste naar binnen mensen...echt waar!

Het fijne aan zetpillen is dan weer wel dat ze veel sneller werken dan gewone pillen.
Leuk hè zo op de zaterdagochtend een blogje over zetpillen??
Nu ik kan dankzij de zetpil nu weer normaal functioneren en kruip niet van de pijn over de grond.



How do you do?


Gisteravond vielen we beide in slaap op de bank om 9 uur, hoezo oververmoeid?
Klussen is een tijdrovende bezigheid, je bent daar bezig maar hebt thuis natuurlijk ook nog gewoon een gezin, was, strijk, eters, etc en dat gaat ook gewoon door. Dus ik ben elke dag gewoon vroeg bezig en ik stop laat. Gisteravond was de puf er even niet. Bedden verschoond, in bad gegaan en toen heerlijk op de bank.......lekker tv kijken dachten we , theepot op tafel, kaarsjes aan.
En toen vielen we in slaap om later,  veel later wakker te worden en toen maar meteen naar bed te gaan. Nu zijn we weer wakker maar fit ho maar , wat is dat toch? Je blijft moe lijkt het wel.

We zijn gisteren even een kof koffie gaan drinken bij Via 5. De koffie is idd HEERLIJK. Het interieur is heel mooi en de kaart ziet er goed uit. Dat word een blijvertje.
En wij gaan er zeker snel een keertje lunchen tussen het klussen door.
Dus mensen kom op, op naar Via 5.

Mijn zoon heeft een High Tea morgen op school van 4 tot 6. Ze moeten allemaal iets maken en dat gaat hij vandaag na school ook doen. Arretjescake.
Hij zit op tweetalig VWO en vroeg dus wat Arretjescake in het Engels was??? Iemand een idee??? Ik hou mijn hart vast voor de keuken, hoe die eruit ziet na het maken van de cake.

Ondertussen is mijn rode week weer aangebroken en ben ik emotioneel gezien weer een wrak.
Ik kan weer overal om janken , ben lichtelijk snel geirriteerd en DOODMOE,  JA.
Ik snap het niet, je weet,  dit ben ik niet dit zijn de hormones who are speaking en toch krijg je er geen controle over......zo irri. Brrr en ik moet ook nog met mijn dochter naar de GGD zometeen. Ik moest daar een vragenlijst voor invullen die ik echt totaal belachelijk vind .
Je moet dan aankruisen niet waar, beetje waar en zeker waar. Je krijgt dan vragen als: Houdt u kind rekening met gevoelens van anderen? Nou in het algemeen wel maar soms ook niet als ze ruzie met broerlief heeft of zo. Is doorgaans gehoorzaam doet wat volwassenen vragen. Nee niet altijd hoor ik moet soms 100x alles herhalen . En nog meer van dat soort vragen waar je van denkt als ik nu invul niet waar of beetje waar krijgen ze een verkeerd beeld maar goed ik heb alles naar waarheid ingevuld en hoop dat ze snappen dat het niet zo zwart wit ligt als ze in de lijst ernaar vragen.
Ik had vroeger al een hekel aan het consultatiebureau waar een kinderloze miep mij dan eens even ging vertellen hoe je iets moest aanpakken. Ik was sowieso Frankrijk gewend waar je naar de kinderarts gaat en niet naar een consultatie bureau en waar men niet zo overspannen doet over wel of geen borstvoeding of tijden op welke je kind de fles moest krijgen.....nee daar zeggen ze gewoon huilt je baby, heeft ie een schone luier en is er verder niets dan heeft ie honger en geef je hem te eten. En dat deed  ik en ik had hele relaxte baby's.
Nu gaat deze toch al overgevoelige rode week moeder die bij het minste of geringste kan janken of boos worden naar de GGD , wordt vast heel gezellig.

H & M HOME


H&M heeft nu ook een Home winkel, alleen bij internet te bestellen.
Een complete interieur lijn voor je huis, te denken aan:
Luxe handdoeken, linnengoed, kussens, gordijnen, theedoeken, tafelkleden, servetten in allerlei stijlen, kleuren en materialen.
Ik als wit beddengoed freak heb al leuke dekbedovertrekken gezien.


Via 5



Vandaag opent Via 5 . Je kan er heerlijk eten schijnt en de koffie heb ik gelezen moet ook overweldigend zijn. 
Locatie: Op het pleintje waar de Xenos is , weet de naam even niet.
Nou dat gaan we testen toch?


Gisteren verjaardag van Kyla gevierd na het eten , gewoon onder ons, niets bijzonders gedaan want we zijn te druk. Haar kinderfeestje komt na de verbouwing een keer eerst gaat nu hier alle energie in zitten.


Verder zijn we moe moe moe, ik vind het zoooo zielig dat de hond zoveel alleen is dus dacht ik laat hem voor een keer maar eens bij ons op de kamer slapen is ie in ieder geval 's nachts niet alleen....... NOOIT MEER dus.
Ik heb zoooo slecht geslapen, honden snurken, likken aan hun poten en dat maakt lawaai, staan op gaan weer verliggen en zo gaat dat door. Sorry Bettie maar dit gaat niet nog een keer gebeuren , niet te doen, ik was om de haverklap wakker.
Ik sta gebroken op zeg.

Nu ga ik eerst maar eens wat telefoontjes plegen en doen wat ik moet doen en dan weer naar het huis...
Vanmiddag worden de kleerkasten van de jongens gebracht die ga ik dan mooi schilderen...
En de rest kan je nog steeds volgen op mijn andere blog De zevende Hemel.

HOERA

Kyla wordt vandaag 24 Februari :  11 jaar.
Een hele meid alweer !!!
Ik weet nog als de dag van gisteren dat je geboren werd met je dikke lange zwarte haren, ik kon meteen staartjes maken...
Meissie van harte Gefeliciteerd met je verjaardag, jammer genoeg moet je naar school maar na school gaan we lekker aan de taart .
Hiep Hiep Hoera !!!!

ZOOOOO pissig


Ik ben boos, nee woedend, nee gefrustreerd, nee zooo pissig, nee alles tegelijk....
Ik heb zojuist een bekeuring gehad. Een bekeuring omdat ik na de boodschappen even ging pinnen bij de SNS bank. En van de SNS bank naar ons huis is het dan nog pakweg 80 meter.
Die 80 meter had ik geen gordel om.
En ja hoor daar had je ze, politie.....
Bekeuring.
Niks geen vragen, niks geen uitleg, meteen een bon, het interesseerde hem helemaal geen fuck dat ik altijd een gordel om heb,  alleen omdat ik nu nog maar 80 meter hoefde even niet.
Bekeuring.
Auto werd ook nog even nagetrokken, alsof ik in een gestolen auto zou rijden ???
Ik was zoooooooooo boos, huilde van woede en frustratie (en vermoeidhied waarschijnlijk en het feit dat de rode week er weer aankomt) .
Heb nog even gezegd toen hij mij de bekeuring overhandigde: " Ik hoop dat je moeder trots op je is en dat je blij bent met jezelf". 
Ik dacht nog van alles maar dat kan ik hier niet herhalen en heb ik ook maar niet gezegd. 
Ik kon dus nog 20 meter verder rijden en was thuis. 
EIKEL, ga boeven vangen , doe iets nuttigs, help bejaarden oversteken.
Ohhhhh ik haat dit echt zooooo. Ik vind het nl echt heel erg onterecht dit.

Welke nieuwe buur heeft een reactie nagelaten vanochtend onder het stukje goed gevoel?? Zet je naam er even bij is zo onpersoonlijk anders en anonieme reacties kan ik niets mee. En leg meteen even uit wat je bedoelt met je reactie want ik snap m niet (blond hè??)


Zondagochtend


8 uur

Al een half uuur op ook.
Komt zelden voor dat ik op zondag om half 8 wakker ben.
Meestal is het half 9- 9 uur.
Maar nu was het lichamelijk onmogelijk om nog 5 minuten langer in bed te blijven liggen.
Wat een K* matrassen zeg.
G en ik rollen dodelijk vermoeid uit bed, stijve nek beide van de geweldige matrassen.
Verder doet mijn hele lijf zeer, voeten, benen, armen, handen, en nek dus. Spierpijn tot en met maar dat is van het klussen, over een week is dat over zegt G dan ben je het gewend dat klussen.
Alleen zijn de matrassen dan niet beter geworden dus die stijve nek?
Vandaag komen mensen naar ons huis kijken (het huurhuis) , ik hoop dat ze het wat vinden en wat dingen willen overnemen zodat wij niet onze pas gelegde vloer (wanneer was dat, november of zo??) er weer uit moeten halen. Hij is NIEUW meer kan ik er niet van zeggen de rekening kan ik zo laten zien.
Het zou mooi zijn want na weken klussen in het andere huis zie ik me hier, eenmaal verhuisd, nog niet zo snel 300 m2 laminaat (boven en beneden) eruit gaan trekken. En het stomme is dat je het niet mag laten zitten, ik begrijp dat niet, lijkt me toch makkelijker te verhuren met een mooie laminaatvloer dan de kale beton? Maar nee,  zijn er geen nieuwe huurders moet je alles eruit halen.....lekker hoor, anderen (nieuwe huurders) weer op kosten jagen want die moeten er toch een nieuwe vloer in leggen ....
Ach,  we zullen wel zien we hebben nog even de tijd dus er kan altijd een nieuwe huurder zich nog melden toch?
Ik ga zo weer schuren maar wacht nog even , je kan toch mensen op zondag niet al om 8 uur wakker schuren???....we beginnen wat later vandaag...

Goed gevoel


Wat een dag.....ik heb nog pijn aan mijn handen van het schuren.
Ik heb precies 9 uur lang geschuurd. Met een machine weliswaar maar daar moet je ook kracht op zetten. De kast is bijna helemaal kaal, bijna zeg ik want wat een karwei zeg al die planken... Na een heerlijk bad zitten we beide echt total loss op de bank.
Niet meer echt in staat om veel te doen. Morgen weer verder maar vanavond even rust.
Gelukkig hebben we een HEEL comfortabel bed maar niet heus (op de grond op een matras) dus ook in de ochtend zijn we nog gebroken.
Maar goed we weten waar we het voor doen nietwaar?
De kast in ons nieuwe huis staat al vol drank, menig buurtbewoner is ons al welkom komen heten met een fles drank, heel attent en superlief !!
Ik was er echt verbaasd over dat mensen je zo even welkom willen wensen in de nieuwe buurt.
Voelt heel warm allemaal.
Lijkt wel of je in een nieuw dorp komt of zo , heel apart .
Nu ga ik even bijkomen en me weer opladen voor morgen dan ga ik namelijk (hoe verrassend)............
schuren.

Carnaval


Morgen begint carnaval bij ons in het zuiden.

Ik als echte Limburgse heb menige carnaval meegemaakt en gevierd.
Nu ben ik niet meer zo actief eigenlijk maar hier hoeft het ook niet want het leven gaat hier gewoon door alsof er niets aan de hand is.
In Weert niet, winkels sluiten, mensen hebben vrij, scholen zijn dicht en het leven bestaat 5 dagen lang alleen maar uit carnaval.
Ben benieuwd of mijn kids gaan deelnemen aan dit feest dit weekend bij hun pa, als echte Fransman stroomt het carnavalsbloed natuurlijk niet door zijn aderen.
Wij gaan hier vrolijk door met schilderen en onze Polen ook die werken gewoon op zaterdag hoorde ik gisteren tot mijn verbazing. Dus dat is lekker.
G en ik gaan ook gewoon door dit weekend. Zondag komen alle kids weer dus tot die tijd zijn wij aan het sauzen.

Zzzzzzzzz


Zo voel ik me ongeveer, net geschilderd, nu net thuis, en zo naar bed.
Foto's op andere site te zien van de vorderingen...en de knappe aantrekkelijke bouwvakkers....
Ik ben niet de enige die moe is...


MOE


Ik ben zoooooooo moe , vraag me af hoe ik de dag moet doorkomen vandaag.

Ik heb precies 4 uur geslapen , ja kon weer eens niet slapen...
En in die 4 uur ben ik meerdere keren wakker geweest omdat ik 1x in bad zat en een totale spierverlamming had en wilde schreeuwen van "haal me eruit ik verzuip" maar er kwam geen geluid uit mijn mond en niemand die het zag dus ik verdronk langzaamaan zonder dat ik er iets aan kon doen.
En de tweede keer omdat ik erachter kwam dat we in het verkeerde huis aan het klussen waren en ik ineens een ander huis had gekregen wat ik niet wilde en ik zei maar steeds "Nee dit is niet het goede huis, hier wil ik niet wonen".
Nou ja als er iemand een idee heeft wat dit allemaal betekent hoor ik het graag. 
In ieder geval ben ik HEEL erg moe en weet ik van voren niet of ik van achteren nog leef of zoiets .
Wordt vervolgd aan het einde van de dag als ik dan nog energie heb om iets te bloggen..

??


Wat kan ik schrijven?

We zijn druk en ik heb net weer de andere blog gevuld met foto's van de werkzaamheden.
Dus wil je wat weten betreffende ons huis moet je daar even kijken.

Verder heb ik dus geen leven op het moment buiten het huis en ik zit tussen zoveel bouwvakkers dat ik bijna begin te fluiten als er een lekker ding langskomt want je neemt het bijna over he?
En ik leer met de dag beter Pools ook altijd handig als ik een keertje in Polen zou gaan willen wonen of zo.

Om jullie toch een beetje een idee te geven van het soort mannen waardoor ik de hele dag omgeven ben heb ik tijdens de pauze maar even een fotootje genomen.
;)

Vieren



Nadat ze het al een paar dagen hadden uitgesteld zijn ze gisteren dan eindelijk ons bed komen halen. Wij sliepen dus op de grond vannacht, op 2 matrassen weliswaar maar op de grond. Dat was nog redelijk te doen hoor, alleen het uit bed komen... dat was dan weer een beetje lastig met ons stijve lijf van het klussen EN van de champagne van gisteravond.

M en F kwamen gisteravond ons nieuwe huis bekijken en hadden als verrassing een prachtig kookboek en champagne meegenomen om het te vieren, zo lief !!! We hebben dan ook een gezellig avondje gehad met zijn viertjes en ons nieuwe huis gevierd. Heel gezellig.
Vanochtend ging om 7 uur de wekker, om half 8 was iedereen alweer paraat in ons huis en heb ik de schilders aan het stuken en schuren gezet.
Meteen ook maar even gezegd dat er niet binnen gerookt mag worden, ik kwam nl binnen en rook het meteen, nou als ik ergens niet tegen kan (en zeker niet op nuchtere maag) is het een kamer vol sigarettenrook, stelletje verslaafden (ja Martin...;) ik ben errug weet het) Daarbij heb ik geen zin dat ons huis al affikt voordat we er wonen. 
Nou die boodschap is wel overgekomen denk ik.
Zometeen ga ik de werkzaamheden maar eens fotograferen .


Ja het is natuurlijk ook heel erg als je je vlucht mist....my god.
Ik ben eigenlijk een heel rustig type als ik dit bekijk.

Vader cel in voor door wc spoelen heroïne


AMSTERDAM -  Een Britse vader die een einde wilde maken aan de drugsverslaving van zijn dochter, moet twee jaar de cel in voor het door het toilet spoelen van vijf zakken heroïne.

De 46-jarige Peter Drummond werd er gek van dat een dealer drugs bleef leveren aan zijn dochter en schoonzoon. Toen hij hoorde dat de man weer drugs had geleverd, belde hij bij de man aan, stapte naar binnen en spoelde vijf zakken heroïne door het toilet.

De rechter had weinig oren naar de redenen voor de huisvredebreuk met bedreiging en veroordeelde de vader tot twee jaar celstraf. De rechter vond dat de Brit de politie had moeten bellen.

YES



Vandaag zijn wij de trotse eigenaars geworden van ons nieuwe huis...
YES
Er wordt al volop gewerkt , vloer ligt er al haast uit in de woonkamer, keuken is gesloopt en iedereen is al volop bezig.....
Vorderingen en andere zijn te volgen op de log van het huis De Zevende Hemel.
Het voelt allemaal nog heel onwerkelijk maar het is toch echt waar !!!


Toen ik vrijdag naar de Wereld draait door zat te kijken schrok ik me rot.
Marc Marie Huijbregts zonder haar.....ik dacht hoe kan je nou je haar helemaal afscheren?
Blijkt hij helemaal niets afgeschoren te hebben , nee , hij heeft al 10 jaar een pruik.
En daar had ie schoon genoeg van en dus is dit de nieuwe Marc Marie.
Hmmmm ik weet het niet hoor ik vind hem zo gewoontjes zonder haar.
Ik vind hem met haar toch net wat leuker...wat vind jij??





Singles



Kijk leuke ring ,  het is de celibague.
Celibague?
Ja,  een ring voor singles, doe hem om je rechterhand en iedereen weet dat je single en dus zoekende bent.
Handig?
Ik weet het niet , beetje desperate misschien?
Ach in een volle kroeg is het wel handig spotten natuurlijk,  als ze er nou ook een lampje inzetten kan je meteen bij binnenkomst aan de hoeveelheid licht zien of er veel singles zijn....zo niet,  meteen naar een andere kroeg natuurlijk.
Hij is in ieder geval niet duur voor 32 euro heb je al een singlering.
Moet men natuurlijk wel weten dat dat een singlering is anders heb je er nog niets aan.


Zondag, ik heb net de QQ test gedaan van het blad Quest, leuke test, alleen mijn zelfkennis is niet echt je van het , ik schatte mijn eigen scores toch lager in dan ik in werkelijkheid scoorde maar goed ik ben dus slimmer dan ik dacht haha.

Enfin de test is best grappig om te doen.
Gisteren was het Valentijnsdag. En heeft iedereen mooie dingen gekregen? Anonieme kaartjes of mailtjes of smsjes?
Wij hebben er niets aan gedaan , ons Valentijnskado krijgen we maandag immers. :)
We hebben in Weert de hele opslag gesorteerd voor de verhuizing, ik wilde heel veel niet meenemen maar als je dan staat te sorteren dan ach dat moet mee, en dat is eigenlijk ook wel heel leuk, en daar ben ik eigenlijk wel heel erg aan gehecht, en dat is ja dat is van emotionele waarde, en dat is heel erg nodig, en dat ja je weet maar nooit.... Enfin toch nog heel veel gesorteerd dus de verhuizers zullen blij zijn met me ze hebben veel te sjouwen.
Na het sorteren nog even naar mijn zusje geweest voor de verjaardag van haar dochter, gezellig maar kort want we hebben mijn pa even afgelost. Mijn moeder kan niet alleen zijn nog,  dus de man zit al weken binnen en is meer een soort van verpleegster geworden. Hij was wel blij,  kon ie even naar de jacht, mannen onder elkaar, even kletsen met de boys is toch wel anders dan steeds maar de hele dag iemand verzorgen en alleen thuis zitten elke avond als mijn ma in bed ligt. Ik heb best met m te doen want mijn pa is een wereldvent , een druk sociaal iemand die nog heel actief is en veel weg is normaliter maar nu dus aan huis gekluisterd zit. Dus hij is lekker even weg geweest. Erna zijn we weer naar Harderwijk gereden dus gisteravond waren we thuis rond een uur of elf. 
Morgen is DE dag ........



Rodney Carrington´s - Show Them To Me

Ik had er nog nooit van gehoord van deze man maar Kluun wel , de man heeft miljoenen platen verkocht in de States.

En zoals Kluun zo mooi zei, kwantiteit zegt niets over kwaliteit.

Ach het is bijna carnaval dan kan het wel...

Vakantie

Danique en Kyla 



Vandaag begint een week vakantie voor mijn kids. Gisteravond nog even lekker met de kleinste geknuffeld en gelezen een op een want een week is dan toch wel weer lang. "Mama kom je me nog een kus geven als je gaat slapen" vroeg ze. 
Toen ik om half 1 naar bed ging lag ze met open ogen in bed, kind zal toch niet zolang gewacht hebben? Enfin ze zei dat ze geslapen had maar nu wel dacht dat ik naar bed zou gaan.  Dus nog even een knuffelbui gehad en toen ging ze heerlijk slapen. 
Tassen zijn gepakt, ze gaan een week naar Weert naar papa. 
In die week gaan wij de sleutel krijgen van het huis en aan de slag, dus de tijd zal wel voorbij vliegen. 
Je kijkt heel lang uit naar zoiets en dan ineens is het er zomaar. Ik ben er helemaal klaar voor , heb er zin in. 
Vandaag eerst naar Weert, mijn moeder bezoeken met wie het steeds beter gaat maar met hele kleine stapjes vooruit en naar mijn zusje want haar dochter is jarig , 11 jaar wordt ze.
Mijn zus en ik zijn telkens samen zwanger geweest, bij de eerste scheelde het 6 maanden en bij de tweede 11 dagen. Over 11 dagen is mijn dochter dus jarig en wordt 11.
We kregen ook beide eerst een jongen en erna een meisje, bizar eigenlijk als je er bij nadenkt.
Ook was het geen afgesproken iets, puur toeval dat we samen zwanger waren.
Vandaag is dus Danique jarig , Gefeliciteerd !!!! Hieperdepiep.

Wat gaan jullie doen in de vakantie??


Voor mijn schatje

Josh Groban - You Raise Me Up

Krullen





Van jongs af aan heb ik altijd een zwak gehad voor mannen met krullen. De mooiste mannen hadden altijd krullen op de een of andere manier . Eerst was daar natuurlijk Christopher Atkins uit de film The bleu Lagoon, wie kent hem niet? Hij was dan wel blond en ik val echt op donker maar goed hier maakte ik een uitzondering voor ;)  Het toeval wilde dat ik de zomer na de film (ik was 14 ) op de vakantie in Zuid Frankrijk Elco tegen kwam uit Spakenburg en dat was gewoon de look a like van Christopher Atkins. Meteen een dikke vakantieliefde volgde en nog jaren brieven naar elkaar geschreven, de eerste jongen waar ik mee zoende, dat vergeet je nooit natuurlijk. 

Later toen, en nu ga ik me diep, diep, schamen,maar ik ga het hier gewoon eerlijk vertellen, komt ie, ik schaam me diep,  was ik helemaal in love van:  Dennie Christiaan, jajaja lach maar, maar het was echt natuurlijk vanwege de krullen en het feit dat mijn moeder elke week naar Op Volle Toeren keek en daar was die tuinkabouter ook altijd want het is echt een klein mannetje (3 koppen kleiner dan mij) . Maar van die bewondering is niets maar dan ook niets blijven hangen vanaf het moment dat ie over de Marsupilami ging zingen want daar word niemand opgewonden van natuurlijk.
En toen was daar ineens Julien Clerc, die zong het liedje "This Melody" , zwijmel zwijmel. Dat vond ik zo'n mooie man en nu nog trouwens , de krullen zijn eraf maar dat is absoluut geen slechte beslissing geweest want hij is nog veel sexier dan voorheen.
Nu heb ik mijn eigen krullenbol waar ik zielsveel van hou en daar kan geen Julien Clerc aan tippen natuurlijk.


Julien Clerc annoo 2009

Verkocht


Ik heb zojuist een heel stuk op de blog van mijn huis gezet dus voor degene die toegang hebben lees maar even, heb je geen toegang dan mail me even stuur ik je een uitnodiging, ik zie nl dat sommige mensen zich niet hebben aangemeld en daar is de toegang van vervallen, gebeurt automatisch, kan ik niets aan doen je moet je aanmelden anders blijft het maar een maand geldig.


Ik heb gisteren mijn bed verkocht. Ik had het op marktplaats gezet en nu is iemand gisteravond geweest die het vandaag al komt halen. Fijn,  verkocht dus,  alleen vanaf vanavond heb ik dus geen bed meer ........ En het nieuwe komt in april in het nieuwe huis......... Tja.
Matrassen scharrelen dus en op de grond slapen de komende 2 maanden denk ik.
Nu hoop ik maar dat die matrassen goed zijn en ik het nu niet met de verbouwing in mijn rug krijg ... en dat ik met mijn stijve lijf nog uit bed kan komen.... anders word er weinig geschilderd denk ik de komende maanden.
Dus vandaag maar even op jacht naar matrassen haha. Ach ik ben blij dat ik het kwijt ben , beter nu kwijt als helemaal niet en ook nog voor de hoofdprijs dus ik heb geen klagen.
Eigenlijk ben ik nog verbaasd ook dat men een tweedehands bed koopt maar goed het schijnt sommige niet de deren , en als het hun niets kan schelen mij nog minder.
Joepie ik ga maar eens kijken wat nog meer niet mee gaat en dat ook op marktplaats zetten, het werkt nl wel !




Heerlijk


Ik lig aan het zwembad van dit exotische paradijs. Het is zo'n 35 graden Celsius.
Ik vond dat ik wel een weekje vakantie kon gebruiken alvorens met de verbouwing van het huis te beginnen. Het was een opwelling, in een uur tijd geboekt.
Heerlijk warm is het en een klein verkoelend briesje waait door mijn haren, zalig.
Om me heen liggen alleen maar leuke, vrolijke mensen en ik luister een beetje naar het gekwebbel van al die verschillende nationaliteiten terwijl ik me nog eens heerlijk omdraai in mijn superblitse bikini en lekker bruin aan het worden ben. Mijn lief masseert de hele dag mijn voeten en zorgt dat ik niet verbrand.
Vanavond gaan we naar de White Island Party, een geweldig feest waar het hele eiland wit is gemaakt en iedereen in het wit aanwezig is. Heerlijke cocktails en lekkere dance muziek.
Ik heb al 4 boeken uitgelezen , ga elke dag naar de Hammam waar ik gescrubt en geolied word, krijg dagelijks een massage en ik geniet van de rust om me heen , het uitzicht van de zee, bergen en de zon.
De meest exclusieve winkels vind je hier en het kost helemaal niets dus ik shop me een ongeluk. Ik heb al 6 tassen en 15 paar schoenen gekocht van topmerken voor een schijntje.
Het is bijna gratis.
Verder word ik hier niet ongesteld, heb geen last van overgewicht, heb een strak lijf met een ongelooflijke blokjesbuik, rimpels verdwijnen hoe langer je in de zon ligt hoe minder rimpels, en  spanningen en stress bestaan hier gewoonweg niet. De kinderen zijn er af en toe,  en als ze er zijn dan zijn ze alleraardigst, niemand heeft last van pubertijd of zeuren, ze zijn alleen maar vrolijk en lief.
En zo kom ik de week wel door mensen.
Neehee en ik werd toen niet wakker en het bleek niet zomaar een droom te zijn, dit speelt zich af in mijn hoofd omdat ik helemaal mesjogge word van het trieste weer hier in NL. Ik heb het koud en verlang naar de warmte. 
En het klonk best leuk toch?? Fantasy Island...







2 daagse cursus voor mannen; ¡¡

Alleen toegankelijk voor mannen!
Let op: vanwege de complexiteit en moeilijkheidsgraad van de lessen, zal
elke cursus maximaal 8 cursisten accepteren.
De cursus is verdeeld over 2 dagen en zal de volgende onderwerpen omvatten:

DAG 1

¡¡

HOE GEEF IK DE PLANTEN WATER

Stappenplan en diavoorstelling

TOILETROLLEN- GROEIEN ZE ZELF WEER AAN?

Groepsdiscussie

VERSCHILLEN TUSSEN DE WASMAND EN DE VLOER

Oefenen met verschillende soorten

wasmanden (visualisatietraining)

IS HET GENETISCH GEZIEN MOGELIJK STIL TE ZITTEN ALS ZIJ FILEPARKEERT?

Rij-simulator

DE AFSTANDSBEDIENING

De afstandsbediening loslaten: telefonische hulplijn en diverse praatgroepen

HOE KAN JE DINGEN VINDEN

Training in het zoeken op de goede plek in plaats van schreeuwend het hele

huis overhoop te halen.

Open forum

DAG 2

LEGE MELKPAKKEN: KOELKAST OF PRULLENBAK?

Groepsdiscussie en rollenspel

BLOEMEN MEEBRENGEN VOOR HAAR IS NIET SCHADELIJK VOOR JE

PowerPoint presentatie

ECHTE MANNEN VRAGEN DE WEG ALS ZE VERDWAALD ZIJN

Waargebeurd verhaal van de man die het eens probeerde

DE VAAT/ SERVIESGOED: VLIEGEN ZE ZELF NAAR HET AANRECHT/ AFWASMACHINE?

Debat met enkele experts

BASISVERSCHILLEN TUSSEN JE MOEDER EN JE PARTNER

Praktijkles en rollenspel

HET IDEALE WINKELMAATJE ZIJN

Ontspanningsoefeningen, meditatie en

ademhalingstechnieken

BELANGRIJKE DATA ONTHOUDEN & BELLEN ALS JE LATER THUIS KOMT

Neem agenda / PDA mee naar de cursus

LOSLATEN: ERMEE LEREN LEVEN DAT JE TOCH NOOIT GELIJK HEBT

Persoonlijke begeleiding mogelijk

KOSTEN van deze cursus: GRATIS

Met dank aan Fonneke voor het opsturen van deze cursus.

Blank


Kijk ik was lekker druk vanochtend ,stofzuigen, wc boenen, schilderen van de klepbank, bedden verschonen, wasje aanzetten, wasje opvouwen, wasje in droger doen etc etc . De laatste 4 dingen deed ik even na het schilderen terwijl ik het bad liet vollopen om eens lekker in bad te stappen na een ochtendje schilderen. Dat "even" duurde wel wat langer dan ik gedacht had dus het bad was HEEL ERG VOL.
Ach, dacht ik als ik er nou eens heel voorzichtig in stap en heel voorzichtig ga zitten dan moet dat wel lukken. Ik stap dus heel voorzichtig in het bad, water tot aan de rand maar ik optimist dacht dat dat wel ging lukken. En dat had misschien ook best gekund ware het niet dat ik uitgleed en met een smak in dat bad terechtkwam.
Hele badkamer stond blank.
Eerst dacht ik nog , niets van aantrekken , gewoon genieten , lekker in bad gaan liggen relaxen, opruimen doe je straks maar.
Maar zo werkt dat dus niet bij mij. Niks relaxen.
Snel wassen en dat bad uit want ik kan niet relaxen als alles onder water staat, grrrr. Controlfreak dat ik ben.
Zo ergerlijk dat ik dat niet voor elkaar krijg want nu had ik dan eindelijk een uurtje om eens lekker in bad te liggen kon ik het niet, dat water gaat nergens heen dat ligt er na een uur ook nog wel maar nee ik kan dat gewoon niet, lig daar alleen maar te denken aan dat alles nat is en dat ik dat moet schoonmaken. Dus bad uit en cleanen maar. Dus hier zit ik nu ondanks een open raam geheel high te wezen van de verfdampen. (voel een lichte hoofdpijn opkomen)

Over badkamer gesproken misschien moet ik in het nieuwe huis een leiding van de FA fabriek rechtstreeks naar onze badkamer laten leggen zodat we de Fa douchegel gewoon uit de wand laten komen want de douchegel is niet aan te slepen hier in huis, wat doen die kinderen ermee? Drinken ze het of zo? Net als de shampoo (3 flessen per week) , toiletpapier (4 rollen in een dag) en melk (6 liter per dag) . Grootverbruikers zijn het. Wat ook zo fijn is is dat niemand weet hoe een nieuwe rol wc papier op dat ding moet worden aangebracht en de prullenbak die zijn ze ook altijd kwijt voor de lege rolletjes, die laten ze lekker in het toilet liggen en de nieuwe wcrol op de grond.
Maar van computers, spelcomputers weten ze alles af daar hoef je ze nooit uitleg bij te geven, vreemd....


Schilderen


Ik zit nog helemaal in het boek van gisteren, wat een verhaal ! Ik ga niets verklappen lees het zelf maar .
Ik heb nu helemaal geen tijd voor een blogje eigenlijk want ik ben aan het schilderen. Een oude klepbank die we hadden en die bruin was ben ik hoogglans zwart aan het schilderen want hij komt buiten te staan op de binnenplaats en hoe dikker de verf hoe langer de bank het gaat redden buiten in de regen en wind. De katten heb ik dus naar buiten gebonjourd zodat die niet op de bank springen en vervolgens het hele huis met zwarte voet uh... pootstapjes  verblijden.
Een behoorlijke klus nog door de meerdere lagen die erop moeten.
En dit is niet het enige dat ik ga schilderen voor het nieuwe huis er moeten nog meerdere kasten geschilderd worden dus ik hoef me voorlopig niet te vervelen.
Ik ben trouwens aan het aftellen, nog 6 dagen, ik ben er helemaal klaar voor, op die kasten na dan. Dus ik ga snel door met schilderen...




Sorry maar dit stukje krijg ik niet meer normaal , wil 1 woord doorstrepen en hij streept de hele tekst door en wat ik ook probeer niets helpt, Laura help !!!!


Prachtig boek, heb echt zitten janken. Heel mooi verhaal, prachtig geschreven.

Bedankt H voor je mooie kado.

Smaken verschillen





Kijk voor mij is een mooie hond een Duitse Herder, Labrador, Duitse dog (alleen veel te dom), Spaanse waterhond (ja pas gezien in de stad, had er nog nooit van gehoord) , Duitse staanders, Bernard Senners etc.


Voor mijn lief zijn mooie honden Franse Bulldog, Staffordshire, Americaanse Bulldog en meer van dit soort.

Hij vind een Duitse Herder...... lelijk. 
Nee,  een Franse Bulldog dat zijn beauty's...
Laten we er even geen misverstand over ontstaan ik hou van onze hond Bettie en ze is heel lief en grappig maar ..... mooi????     Neuh .
Ze heeft veel te grote oren voor haar hoofd, een onderbeet, hangwangen, klein gedrongen lijf en geen staart.

Een Duitse Herder is voor mij daarentegen echt niet de mooiste hond maar vooral ook mooi door zijn geweldige trouwe aard en intelligentie.
Vreemd dat we wat betreft honden zo'n verschillende smaak hebben want voor de rest liggen we altijd op 1 lijn.
Wat vind jij een mooie hond??




Adoptie



G en ik hebben ons 3 jaar geleden ingeschreven voor adoptie. We hadden sterk de behoefte toen voor nog een kind, een kind van ons samen. Ik wilde echt niet meer zwanger zijn omdat ik zwanger zijn echt afgrijselijk vond telkens, toestanden met schildklier, beide armen in het gips elke nacht  door het carpaletunnel syndroom, enkels die zo dik werden dat ik alleen nog pantoffels aankon, niet op je buik kunnen slapen en dus helemaal niet meer slapen en nachten voor de tellsell tv doorbrengen, kortom ik vond 3x meer dan genoeg.

Verder had ik altijd de wens van adoptie al,  alleen mijn ex niet. G wel en dus schreven we ons in.
Een dik jaar later moet je dan op cursus (8 bijeenkomsten) . Dat op zich is al echt debiel vind ik want elke debiel (mag dit wel J ?) , idioot, eikel, trut kan een kind op de wereld zetten maar ouders die dat niet lukt moeten eerst op cursus. Van de ene kant snap ik het wel maar van de andere kant ook weer helemaal niet.
Maar goed wij goede moed naar die cursussen  waar je je die eerste dag dan allemaal om de beurt moet voorstellen en waarom je daar zit etc... Wij zaten aan het einde van de kring.
Na van 7 stellen de verhalen te hebben aangehoord werd ik steeds beschaamder en zenuwachtiger.... Al die stellen zaten daar hun verhaal te doen over jarenlang proberen zwanger te raken, IVF pogingen, en andere benamingen die ik nog nooit had gehoord en waar een hele lijdensweg aan vooraf ging. Slechts 1 stel had een kind maar lukte het niet om een tweede te krijgen en alle anderen zaten daar echt doodongelukkig en kinderloos. Toen was het onze beurt, ik schaamde me diep dat ik daar even moest vertellen dat wij er al 7  hadden maar er nog een wilden.....slik. Ik kon alleen maar beginnen met de zin: Ik vind het heel erg om nu tegen jullie te moeten vertellen dat we er al 7 hebben ... Men keek toch wel enigszins verbaasd naar ons maar geheel niet verbitterd of zo. Na de 8 sessies krijg je nog een gesprek met verschillende mensen en nadat we met vlag en wimpel geslaagd waren hebben we er toch van afgezien. Ten eerste omdat het heel erg moeilijk is op dit moment om nog te adopteren en zelfs de kinderloze echtparen niet zeker weten of ze nog ooit een kind kunnen adopteren. De meeste adoptie bureaus hebben een stop. En dat komt omdat er zoveel mensen willen adopteren.
Ten tweede omdat we er al 7 hebben en omdat tegen de tijd dat je een adoptie rond hebt onze jongsten dan al rond de 10 zouden zijn. Wij wilden een kind adopteren van tussen de 2 en 4 jaar en dat zou ik nog steeds diep in mijn hart wel willen maar je moet ook realistisch zijn. Als je Madonna of Angelina Jolie bent heb je er binnen no time een maar dat is voor de normale mens echt een heel ander verhaal waar ik het overigens helemaal niet mee eens ben. Voor ons zou het gezien onze gezinssituatie een zelfdoe procedure zijn geworden dwz dat je alles zelf moet doen en dat je alleen in Amerika (nog wel,  dit gaat ook veranderen) nog een kans zou maken of in Namibie als je de goede connecties hebt. 
Het liefst haal je al die kinderen daar op die we gezien hebben die geen ouders meer hebben (allemaal gestorven aan aids) maar het kan niet, je krijgt ze gewoon niet mee.
Dus moet je andere dingen doen die je wel kan doen, Orange Babies steunen bv of Siama, een weeshuis opgezet door een Nederlands echtpaar.
Maar nog steeds moet ik denken aan dit meisje dat we hebben leren kennen op onze reis door Namibie , een meisje met aids die haar moeder heeft verloren aan aids, een vader die ze nooit ziet en niks om zijn kind geeft , dit kind heeft echt zoveel indruk gemaakt , ik had haar het liefst meteen meegenomen. We gaan een keer terug dat is zeker en hopelijk met de kinderen zodat zij met eigen ogen kunnen zien hoe het daar is, hoeveel geluk ze hebben te mogen opgroeien zonder problemen, zonder aids, zonder honger.
Ondertussen volgen we de andere stellen en hopen voor ze dat ze ooit een kind mogen krijgen want het zijn allemaal mensen die geweldige ouders zouden zijn !

Raar


Raar eigenlijk dat je zomaar ineens in je leven geconfronteerd word met het menselijk lichaam.

Je moeder word ziek en ineens moet je je gaan verdiepen in een ziekte, in het menselijk lichaam.
Termen waar je nooit eerder mee te maken had gehad , laat staan dat je ze ooit gehoord had, treden je leven binnen, ongevraagd, zonder dat je het wil.
Ineens duiken er uit het wilde weg mensen op die je kent of niet kent die ook zoiets hebben meegemaakt of iemand kennen die het heeft meegemaakt.
Ineens weet je weer waarom je er nooit voor gekozen hebt de verpleging/medicijnen in te gaan en weet je zeker dat je dit ook nooit leuk had gevonden.
Ik ben in een paar weken tijd een soort van expert van de darmen geworden en van alle enge dingen die je aan diezelfde darmen kan krijgen.
Ik ben weer heel veel in het ziekenhuis geweest, ik haat ziekenhuizen. Ik heb er ooit eens 6 weken vertoefd met mijn jongste en dat was geen lolletje, later nog eens 2 weken met mijn zoon die een salmonella bacterie had opgelopen ook geen lolletje. Als moeder zijnde blijf je dan bij je kind, ik sliep in het ziekenhuis, bleef elke nacht en dag bij ze en verloor ze geen moment uit het oog. Had ik al gezegd dat ik ze haat ziekenhuizen?
Toen leerde ik alles over salmonella en kinderen met aanleg voor wiegendood en nu dan een snelcursus darmen.
Ik vind het best leuk om dingen te leren, om mijn kennis uit te breiden maar niet zo , niet noodgedwongen.
Ik hoop dan ook de komende jaren niets meer bij te leren betreffende enge ziektes. Van niemand niet. 




Kijk die commercial dat is verzonnen door iemand , en die iemand heeft vast dezelfde zoon als mij.
Die zoon van mij die zit ook zo de hele dag...dat komt door een soort van oorlog/schietspel wat ze doen op internet. Doodmoe word je ervan.
Ongeschikt dus.

Prachtig !!!



Het indrukwekkende verhaal van een jong meisje op weg naar volwassenheid in het Iran van de zeventiende eeuw. 

Ze woont met haar ouders in een afgelegen dorp en is daar heel gelukkig. Van haar ouders leert ze tapijtknopen en al snel is ze de beste van het dorp. Maar als haar vader overlijdt, zijn haar moeder en zij gedwongen om naar Isfahan te verhuizen...

Janis Ian - At Seventeen

Ik luister op het moment veel naar het Album Breaking Silence van Janis Ian, prachtig album, kon geen nummer ervan vinden hier op You tube maar deze is ook heel mooi. Beslist een aanrader de cd's van Janis Ian !!!

Ik luister op het moment veel naar het Album Breaking Silence van Janis Ian, prachtig album, kon geen nummer ervan vinden hier op You tube maar deze is ook heel mooi. Beslist een aanrader de cd's van Janis Ian !!!

Doorzetter


Ik barst van het doorzettingsvermogen. Het is echt opmerkelijk,  als ik iets wil dan gebeurt het al moet ik er op mijn knieën Nederland voor doorkruisen. Niets is me te veel , niets te gek als ik het wil. 

Maar als ik iets niet wil maar het wel moet..........dan heb ik dat helemaal niet.
Dan kan ik  het ook niet opbrengen en stel het uit, stel het weer uit en als het dan echt niet meer kan , oké dan doe ik het.
Zo vermoeiend.
Waarom kan je nou niet bij alles doorzettingsvermogen hebben? Waarom alleen bij iets wat je graag wil ?

Ik ben ook een perfectionist, in zekere zin,  ook al zo vermoeiend. 
Alles moet altijd helemaal perfect zijn , daar doe ik dan ook alles aan , en als het dan niet zo perfect uitpakt kan ik daar behoorlijk ziek van zijn.
Die eisen stel ik aan mezelf  maar ook aan anderen en dat brengt wel eens teleurstellingen met zich mee want niet iedereen heeft dat natuurlijk.
Nu ben ik wel ietsjes minder perfectionist geworden door het feit dat dat in dit huis en met 7 kinderen gewoon niet haalbaar is.
Ik wil het altijd perfect opgeruimd en netjes hebben maar dat kan gewoonweg niet altijd of ik maak mezelf helemaal mesjokke dus ik heb wel leren loslaten.....
Vroeger was ik veel erger maar gelukkig ben ik het in de jaren wel minder geworden met sommige dingen want je wordt een beetje gek van jezelf. Maar ik vind nog steeds als je iets doet doe het dan goed . Niemand is perfect natuurlijk (en dat verwacht ik ook niet van mensen) maar ik probeer wel altijd als ik iets doe het goed te doen anders kan je het net zo goed niet doen is mijn idee. Dat zeg ik mijn kids ook altijd, je moet toch leren en die school afmaken probeer het dan minstens goed te doen zo goed als je kan. Of bv je moet toch afruimen, hond uitlaten, doe het dan zo goed als je kan.
Maar bv in de fotografie had ik er zelf heel veel last van want welke foto ik ook maakte ik vond het nooit goed genoeg.
Nu met het huis ben ik alleen maar bezig om alles zo perfect mogelijk te krijgen voordat we verhuizen, het moet gewoon af zijn voor ik er in trek. 
Ach ik heb allang geaccepteerd dat ik gewoon zo ben en als ik zo ben heb ik rust in mijn hoofd en anders niet, net zoals een opgeruimd huis mij rust geeft (in mijn hoofd) , zo ben ik nou eenmaal en als anderen het graag rommelig hebben kan ik best mee leven als het maar niet in mijn huis is. 
Accepteren hoe je bent en hoe anderen zijn is het belangrijkste denk ik.

Wat ik ook geleerd heb met de jaren en dus met het ouder worden is niet altijd doordrammen.
Eerder in een discussie bv als ik dacht dat ik gelijk had kon ik doordrammen om mijn gelijk te halen, ik kon dan niet mijn mond houden, maakte ruzie , werd pissig (uh woedend) en was dan altijd zeeeer gefrustreerd. Nu kan ik dat wel, goed hè? Ik kan nu gewoon denken oké is niet zo maar laaaaaaat maaaaar.... Ik maak er geen ruzie meer om. Kan het gewoon laten , wat echt heel goed is want het scheelt me heel veel hardkloppingen , stress en ruzies.







Hylarisch...............

Stom


Ik begrijp het gewoonweg niet .

Harderwijk. 
Harderwijk heeft een bioscoop.
Maar wie koopt in hemelsnaam de films in voor Harderwijk?
De twee topfilms van de laatste tijd draaien gewoon niet in Harderwijk.
Ik geloof het gewoon niet.
The curious case of Benjamin Button met Brad Pitt en Doubt met Meryl Streep draaien niet.
Draaien gewoon niet hier.
Ja Fake Face Tom Cruise die draait wel en heel veel andere shit en kinderfilms...
Welke mongool bedenkt dit?

Marc Marie Huijbregts

Ik ben de enige in dit gezin die Marc Marie zo leuk vind en ik lig dan ook altijd in een deuk als ik die man zie. Zal wel komen door zijn geweldige Brabantse accent en zijn piepstemmetje...

Hij is ook eens per week bij de Wereld draait door. Het afgelopen jaar kon ik niet 1 kaart meer krijgen voor zijn show maar gelukkig was de show "Opdat ik niet vergeet" pas op tv en die heb ik gisteren gekeken. Errug leuk weer, nog geen stukje van op Youtube maar vandaar deze, deze heb ik wel in de zaal gezien hilarisch.

12 jaar


Vandaag is Levi 12 jaar geworden !!!

HIEP HIEP HOERA !!!!

Merken


Ik ben niet echt een merken mens. Het is absoluut niet zo dat ik een bepaald merk kleding wil of een bepaald merk schoenen of een bepaald merk tas.

Nee,  ik koop wat ik mooi vind of het nu wel of geen merk is.
Ik kan net zo goed iets van de Hema helemaal te gek vinden als iets van een merk. Vaak is het merk omdat die gewoon mooiere spullen maken maar als ik exact hetzelfde zonder merk zou kunnen kopen dan zou ik dat zeker doen.
Er zijn echter een paar dingen waar ik echter zeer merk vast ben en dat al jaren !!
Zo heb ik het merendeel van mijn parfums van Chanel
Zo vind ik de Range Rover absoluut de mooiste auto en dan bedoel ik de  Range Rover en niet de RR Sport. 
Zo vind ik van alle honden de Duitse Herder de absolute top vanwege zijn supertrouwe karakter en grote intelligentie, ook al vind ik andere rassen vaak mooier,  er gaat niets boven een Duitse Herder. 
Zo vind ik de AH pindakaas , de Venz hagelslag, De Ruijter vlokken , en de Beemsterkaas absoluut de lekkerste en zal dan ook geen ander merk kopen alleen bij HOGE uitzondering (lees: er was niets anders meer). 
Zo drink ik Nespresso koffie of Italiaanse koffie gezet van een goed merk bonen (milde) .
Zo schrijf ik alleen maar met de Bic Cristal Gel blauw pen omdat die gewoon het fijnste schrijven.
Zo koop ik heel veel kleding van mijn zoon bij Jack en Jones omdat het niet duur, hip en leuke kleding is en je bijna nooit mis pakt.
Zo zweer ik bij mijn Imac van Apple vanwege het nooit vastlopen, geen virussen en mooie beeld.
Maar voor de rest heb ik niet echt voorkeuren , alhoewel dit er al redelijk wat zijn maar dat is gewoon zo gekomen door de ervaring en niet om het merk.
En jij heb jij bepaalde merken waar je aan verknocht bent???


Buiten ligt sneeuw , heel onwerkelijk voor mij want ik heb de lente al in mijn hoofd dus dat strookt totaal niet met wat ik buiten zie.

Koud heb ik het dan ook de hele dag door. En ik heb de nastuipen nog van mijn maandelijkse ongemakken, een soort van naweeën zal ik het maar even noemen.
Verder ben ik weer heel erg druk met van alles en nog wat maar komt er echt niets concreets uit mijn handen op de een of andere manier. En ik heb altijd heel veel moeite met beslissingen nemen in mijn rode week van de maand, dan kan ik niet beslissen welke kleur verf ik nou moet nemen of wat de goede kleur vloerbedekking is. Beslissingen worden dan ook niet echt genomen deze week. Maar ik moet wel van alles doen voor het huis en dat schiet zo niet op natuurlijk.
Maar de ervaring leert dat dingen die ik beslis in de rode week altijd de verkeerde zijn.
Jarenlang kocht ik dan bv kleding in die week die nooit gedragen werd want het was achteraf nooit goed , iets wat ik nooit in een normale week gekocht zou hebben.
Inmiddels doe ik dat niet meer , ik vermijdt de winkels en koop niets waar ik later spijt van heb. Dus doe ik dat nu ook niet met het huis , volgende week ga ik beslissingen nemen, nu oriënteer ik me alleen maar. En dat is ook tijdrovend , je oriënteren... Maar van veel oriënteren weet je het op den duur ook niet meer. We hebben nu al op zoveel bedden gelegen dat ik echt niet meer voel wat nou een betere matras is.... 
Hoe het komt weet ik ook niet maar in een zaak met 50 bedden kom ik altijd (er zitten geen prijskaartjes aan) op het duurste bed uit, grrrrrrrrrrr !!!!!! 
En nee ik wil geen bed van Ikea want die maken alleen maar standaard maten en wij willen een bed van 220 cm lang en van 200 breed... Een lekker royaal bed waar de kleintjes heerlijk bij je kunnen kruipen en je zelf ook nog comfortabel kan liggen.
Lampen, ik heb lampen nodig, heeft iemand een idee waar ik die kan vinden??? Liefst een grote zaak ........... met aparte mooie lampen , niet de Lampenier of zo daar vind ik niks aan.




Mannen



Ik vind dat mannen een veel makkelijker leven hebben dan vrouwen.
Niks geen menstruatie, ja nu hoor ik ze denken waar maak jij je druk over is dat nou zo erg?
Nou ik zou ze wel eens willen zien die mannen als er elke maand bloed uit hun pistooltje zou vloeien gepaard gaande met stemmingswisselingen en hevige krampen. 
Want ook daar hebben mannen geen last van;  van hormonen, dat woord kennen ze geeneens, zo rond hun 60-70-80e levensjaar neemt het testosteron af maar dat is het enige en dat kan met een simpel testosteron pleistertje of cremetje zo weer opgelost worden.
Zwanger zijn, baren, ontzwangeren het is allemaal niet aan hen besteedt. 
Plassen kunnen ze altijd en overal.  
Rimpels??? Ze worden er alleen maar mooier en mannelijker door met de jaren. 
Grijze haren?? Niets zo sexy als een man met grijzend haar toch?
Mannen onder elkaar is ook een stuk simpeler dan vrouwen onder elkaar helaas. Ja denk daar zelf maar eens over na als ik dat allemaal uit moet gaan leggen...

Ja mannen moeten zich scheren elke dag maar dat moeten wij ook.
Mannen zijn dan weer wel van jongs af aan heel erg bezig met hun jongeheer en die vergelijken ze ook met elkaar het gaat dan toch vooral om de lengte en de dikte .
Kijk dat hebben wij nou weer niet. (dat vergelijken)
Maar voor de heren die dit lezen: helemaal terecht hoor dat jullie daar op letten want size does matter ! 
Mannen hebben het makkelijker dan vrouwen .
Behalve als ze de beroemde midlife crisis bereiken dan willen ze ineens een ander kapsel, andere kleren, een cabrio, en zijn ze niet meer voor rede vatbaar. En wie hebben daar dan weer last van? Juist ja, wij vrouwen!

Mannen .....ik zou niet zonder kunnen hoor! 

news:
De man is het nieuwe lustobject. Na jarenlang tegen billboards vol goddelijke vrouwen met perfect gestroomlijnde lijven en engelachtige gezichten te hebben aangekeken, mogen we ons nu wellustig vergapen aan de man. Ruige exemplaren met strakke kaaklijnen, gebruinde wasbordjes en hagelwitte tanden worden ingezet om de nieuwste producten aan de man te brengen. 



Toppers - Shine

k snap dat niet heel NL kon gisteravond bellen om te stemmen welk nummer er naar het Songfestival moest gaan.

Je had dus invloed op de keuze.
Dan moet men niet gaan zeiken vandaag in de Telegraaf dat ze het er niet mee eens zijn .
Dan had je moeten bellen !!!! Maar kom achteraf niet zeiken ja.
Ik denk dat het best een kanshebber zou zijn ware het niet dat al die voormalige oostbloklanden toch weer op elkaar gaan stemmen net als ieder jaar. Kijk als die nou eens een eigen songfestival maken die lui dan kunnen wij hier weer gewoon eens eerlijk kans maken met zijn allen.
En als we Jeroen van de Boom nou gewoon in zijn witte onderbroek in een wit bed met witte lakens (zie clip) de komende weken op het rode plein in Moskou zetten dan kunnen we misschien ook nog kans maken ook want het is toch een mega lekker ding om te zien zo. Dan zien die vrouwen daar eens wat anders dan een dikke wodkadrinkende rus.

Ondertussen moet je gewoon wat vaker naar dit lied luisteren en is het helemaal niet onaardig en stukken beter dan de bagger die de laatste jaren gewonnen hebben op het Eurovisie Songfestival. Jammer dat de heren gisteravond geplaybackt hebben...(dat hoor ik tenminste zojuist op de radio)...


Blij






Ik ben zo blij dat Picasa nu eindelijk voor de Mac beschikbaar is want je kan er zoveel leuke dingen mee doen en makkelijk ook nog zelfs ik begrijp het...
Dus ik ben al vrolijk aan het knutselen geweest, niets zo leuk als digitaal knutselen want je hebt er geen rommel van.
Zoals hier een impressie van meubles en van onze reis naar NY.