28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

ElvisElvis is verhuisd naar Haarlem.
Hij woont nu bij Newi en haar gezin.
Dit gezin bestaat uit 3 kinderen (jongens) van 8, 6 en 1 , pa en ma.
De weg naar Haarlem had Elvis alleen maar zitten piepen zo hoort het natuurlijk ook als je zonder mij bent :)
Eenmaal daar aangekomen was het allemaal een beetje onwennig voor hem natuurlijk maar alles wat bij hem hoorde was mee, mand, riem, voerbak, slaapzak van bont, sjaal van mij (waar ie altijd graag inkroop) etc dus hij ging nadat ie het huis een beetje verkend had in zijn mandje liggen.
's Avonds gaf hij zich over sprong op haar schoot likte haar hele gezicht af en oren ik heb maar niet verteld dat ie de hele dag het gat van Bettie schoonlikte en toen nestelde hij zich heerlijk bij haar voor de tv en was het goed. baasje is al vergeten , vuile bedrieger
Sindsdien volgt hij de nieuwe bazin op de voet.
Vanochtend belde ze dat het een geweldig beest is, dat ze er zo blij mee is als een klein kind , ze was al om 6 uur wakker , dat hij nog niet gepoept had in de kattebak meid check je tapijt ! en dat haar jongste van 1 de brokjes ook heel lekker vind van Elvis (die vond ze in de keuken en had al de halve bak leeg geknabbeld) . Haar man is een weekend weg en had de hond nog niet gezien en toen had ze dus maar even een foto gemaild waarop hij belde en zei "We hadden toch afgesproken een volwassen hond en geen pup?" Whoehhahahaa nee schat had ze gezegd hij blijft zo, hij is volwassen....hij is gewoon erg klein.
Nou ja dat komt goed , foto's hebben we ook al mogen ontvangen van Elvis met kids, Elvis in de mand, Elvis ....

Voor ons was het wennen gisteren , ik miste de kleine schijtmachine echt , vond het afscheid zwaar jankte mijn ogen uit mijn kop dus en miste gewoon Elvis heel erg.
Enfin het telefoontje dat ie het naar zijn zin heeft daar maakt veel goed en ik weet dat het gewoon in dit gezin beter is dat ie wegging , voor de hond en voor ons .

Nu gaan we de zaterdag dingen doen : AH , visboer, slager.
En Guus die nu Bob heet want manlief vind Bob een leukere naam (bij Bettie, Bettie en Bob of Bob en Bettie ) gaat mee want hij moet socialiseren ....gisteren is ie voor het eerst buiten geweest met me 5 minuten even wennen aan geluiden , brommers en auto's vandaag dus wat langer...