28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

VierenNadat ze het al een paar dagen hadden uitgesteld zijn ze gisteren dan eindelijk ons bed komen halen. Wij sliepen dus op de grond vannacht, op 2 matrassen weliswaar maar op de grond. Dat was nog redelijk te doen hoor, alleen het uit bed komen... dat was dan weer een beetje lastig met ons stijve lijf van het klussen EN van de champagne van gisteravond.

M en F kwamen gisteravond ons nieuwe huis bekijken en hadden als verrassing een prachtig kookboek en champagne meegenomen om het te vieren, zo lief !!! We hebben dan ook een gezellig avondje gehad met zijn viertjes en ons nieuwe huis gevierd. Heel gezellig.
Vanochtend ging om 7 uur de wekker, om half 8 was iedereen alweer paraat in ons huis en heb ik de schilders aan het stuken en schuren gezet.
Meteen ook maar even gezegd dat er niet binnen gerookt mag worden, ik kwam nl binnen en rook het meteen, nou als ik ergens niet tegen kan (en zeker niet op nuchtere maag) is het een kamer vol sigarettenrook, stelletje verslaafden (ja Martin...;) ik ben errug weet het) Daarbij heb ik geen zin dat ons huis al affikt voordat we er wonen. 
Nou die boodschap is wel overgekomen denk ik.
Zometeen ga ik de werkzaamheden maar eens fotograferen .


Ja het is natuurlijk ook heel erg als je je vlucht mist....my god.
Ik ben eigenlijk een heel rustig type als ik dit bekijk.

Vader cel in voor door wc spoelen heroïne


AMSTERDAM -  Een Britse vader die een einde wilde maken aan de drugsverslaving van zijn dochter, moet twee jaar de cel in voor het door het toilet spoelen van vijf zakken heroïne.

De 46-jarige Peter Drummond werd er gek van dat een dealer drugs bleef leveren aan zijn dochter en schoonzoon. Toen hij hoorde dat de man weer drugs had geleverd, belde hij bij de man aan, stapte naar binnen en spoelde vijf zakken heroïne door het toilet.

De rechter had weinig oren naar de redenen voor de huisvredebreuk met bedreiging en veroordeelde de vader tot twee jaar celstraf. De rechter vond dat de Brit de politie had moeten bellen.