28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

En zo ging het...


Het hele gezin op de bank, klaar voor de uitzending.
Pa en ma die de kinderen nog even tot rust dwingen en zeggen we gaan niet gillen als je jezelf ziet zodat we alles rustig kunnen zien en horen.....en zo geschiedde .....ahum
Het begint ... G is de eerste in beeld en pa en ma gillen de hele boel bij elkaar, dan komt ma (ik zei de gek) in beeld en gillen pa en ma nog harder. De kinderen roepen "Stil nou we horen niets"
Pa en ma zijn in shock. (en hebben wel 3 minuten lopen gillen, het duurde 4 minuten kan je nagaan hoeveel we gezien/gehoord hebben)
Pa over zijn veel te lange haar (wat 2 weken geleden geknipt is overigens ) en zijn dikke kop en ma over haar plofkop, wallen , en belachelijke stem.
*dat jullie het weten: we vissen niet naar complimentjes mensen want niemand kan ons overtuigen hoor dat het niet zo was*
We hebben niets gezien verder van ons huis maar hebben alleen maar telkens als we in beeld kwamen in shock naar elkaar gekeken van "zien we er zo uit?" Praat ik echt zo?
Toen ik naar bed ging heb ik nog een minuut of tien voor de spiegel gestaan en echt ik zag ze niet die wallen...waarom had ik daar dan van die overdreven wallen?
Als ik in de USA woonde had ik ze meteen een dik proces aangedaan wegens veel te veel en slecht licht en tooo close darling much tooooo close the camera!
Mijn lief vond het nog even leuk om mij te begekken van "wat had jij een dikke kop zeg op tv (en bedankt schat) en die wallen jeeminee".
en ik moest toch heel hard lachen om dat haar van mijn lief "je leek de buurman wel liefie, die heeft hetzelfde haar" (eindelijk is mijn schat overtuigd dat zijn haar te lang was want op de burman daar wil je niet op lijken )
en die stem de kinderen riepen steeds maar "wat heeft mama een rare stem zo klink je niet in het echie"
Dus dat jullie het even weten:in het echie is mijn kop minder dik, heb ik niet van die reuzachtige wallen (toch? kijk het gebeurt al, ik word onzeker) en ik praat niet zo deftig en bedeesd in het echt, er zit meer pit in geloof me.
Grappig was dat ik van veel blogvrouwen een berichtje kreeg dat ik zo zacht overkwam op tv , zo heel anders dan in mijn blog , waar ik nogal fel en ongenuanceerd overkom schijnbaar.
Nou dames ik ben in het echt, best lief, mijn blog is mijn uitlaatklep, de dingen die ik nooit zou zeggen die zet ik hier neer , op "papier" durf ik meer haha en ik kan ook heel fel zijn hoor maar daar was hier natuurlijk geen reden toe.

En dan nu nog wat vragen :

Blogger Claudia B. zei...

Had nog niet meegedaan aan de vraagjes... wat ik wel zou willen weten: wat als je 1 ding aan je leven van dit moment zou mogen veranderen (dus niet je uiterlijk, maar je leven zelf) wat zou je dan kiezen?

Nog een vraagje: vind je zelf niet dat je altijd zo veel moet van jezelf... volg je me nog :-)

Als ik 1 ding aan mijn leven mocht veranderen? Dat weet ik wel wat ik dan zou veranderen maar dat kan ik hier echt niet in de blog zetten.

En ja je moet veel, vind ik ook wel eens maar het kan bijna niet anders ook. Je hebt rechten en je hebt plichten zei mijn pa altijd...

Blogger Zeeuwse Mama zei...

De vraag die bij mij op kwam was: hou je dat allemaal in je eentje schoon??

Nee dat zou ik niet kunnen hoor, gelukkig heb ik een hulp 1,5 dag per week.

Anoniem Anoniem zei...

vraag waarom staat jullie huis zoveel in bladen en vinden jullie kinderen het wel leuk dat ze daar voor op de foto/tv moeten

gr Cobi

De kinderen vinden het juist heel leuk en de bladen is natuurlijk gewoon publiciteit voor de webwinkel.