28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Jarig


Vandaag was eigenlijk mijn oma jarig, helaas is ze er niet meer. Maar omaatje we denken nog wel steeds aan je hoor! 

Ik realiseer me ineens dat ik ook 7 kids heb nu net als haar destijds....dat had ze wel grappig gevonden denk ik.

Ik voelde me zeer gesteund door Paul de Leeuw toen ik deze mail van hem ontving:

Hallo allemaal!!Ik wil hierbij iedereen bedanken die me ooit kettingmails gestuurd heeft gedurende al die jaren, want dankzij jullie:


1. Ben ik nog steeds aan het wachten op het geld wat Bill Gates aan het verdelen is.


2. Heb ik al mijn spaarcenten gestort op de rekening van die Amy Bruce, arm kind die zwaar ziek was zo'n 7000 keer. (raar, dat kind is sinds 1995 nog steeds 8 jaar oud...)


3. Mijn gratis NOKIA GSM is nooit toegekomen en ik heb mijn gratis overnachtingen bij

Disneyland ook niet gekregen


4. Heb ik mijn naam zo'n 3000 keer in een lijst toegevoegd en zo een of ander bedreigde soort eekhoorn gered


5. Wist ik zo'n 187 keer dat MSN Hotmail mijn account zou wissen


6. Heb ik het recept om nooit vrijgezel te zijn en gelukkig te zijn voor de rest van mijn leven

(het volstaat om de naam van een persoon op een papiertje te schrijven terwijl je heel hard aan hem/haar denkt en ondertussen 3 keer aan je reet krabben terwijl je achterstevoren Keltische volksliederen zingt)


7. Heb ik zo'n 300 jaar ongeluk gespaard en ben ik zo'n 67 keer gestorven omdat ik die verdomde kettingmails niet heb doorgestuurd


Jullie zijn allemaal super, bedankt!!LET OP: Als je deze mail binnen de 10 seconden niet doorstuurt aan minstens 15.000 mensen zal er morgen om 17.30 uur een dinosaurus je hele familie komen verslinden.

Let op, het is waar!! 't Is niet om te lachen ik heb het zelf meegemaakt!!


ALS JIJ DIE KETTINGMAILS OOK ZO BEU BENT, STUUR DAN DIT BERICHT DOOR EN HOPELIJK IS DIT DAN OOK DE LAATSTE KETTINGMAIL DIE JE ZAL ONTVANGEN!!


Of stuur mij bloemen of dvd's of help 'Paul de winter door, en stort gewoon geld op mijn rekening, en als je anoniem wil blijven, gooi dan een goed gevulde envelop met geld door de brievebus van mij. En als je het helemaal goed willen doen stuur gewoon een kaartje met de beste wensen in goede gezondheid erop, want gezondheid is iets waar ik het meeste op gesteld ben!


Greetz Paul


Kids


Mijn kinderen zijn gisteren met de trein vertrokken naar hun vader met de oppas. Doodeng vond ik het. Mijn oppas is een schat van een mens en zorgt goed voor de kinderen dat is het probleem niet maar ik denk toch altijd dat ik zelf aanwezig moet zijn met zo'n 'lange' reis, je weet maar nooit wat er allemaal kan gebeuren immers... Gisteravond op het journaal zag ik dat er een intercity ontspoort was , dat had dus ook de trein kunnen zijn waar mijn kids inzaten en dan ben je er niet bij, verschrikkelijk!

Nyah moest ook zo huilen toen ze ging, die is sinds ze vorig jaar zoek is geraakt op de camping best wel bangig geworden en in stad of supermarkt laat die mijn hand niet meer los, gelukkig was het in de trein zo over want ik heb natuurlijk wel een paar keer gebeld en meteen bij aankomst ook nog een keer.
Maar ze zijn veilig en wel aangekomen dus dan is alle angst en zorgen zo weer weg, dat dan weer wel, en waarschijnlijk doe je het een volgende keer ook gewoon weer. Steeds een beetje meer loslaten heet dat.....Yoni volgend jaar naar het voortgezet onderwijs, ook zoiets die gaat steeds meer dingen alleen doen. Nou het gaat me lukken ik weet het zeker, heeft tijd nodig.