28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Wat is mis met dit plaatje?Ik ging gisteren naar de Welkoop wat zoiets is als de Boerenbont in Limburg is ik had aanmaakblokjes nodig , een hele vracht want die dingen vliegen erdoorheen hier , ik hou van gemak nl en als ik die kachel aan wil hebben moet ie ook meteen aan zijn en moet ik niet het gevoel hebben dat ik aan Expeditie Robinson mee doe dus kwak ik er altijd 20 van die dingen tegelijk in en heb ik altijd meteen een knapperend vuurtje, en ze waren op dus moest ik naar de Welkoop, dit relaas voor als  jullie je afvragen wat ik in hemelsnaam bij Welkoop moet
Enfin ik had dus heel veel aanmaakblokjes gekocht een winkelwagen vol je wilt natuurlijk niet elke week daarnaartoe he mensen en toen zag ik een hele nieuwe collectie hondenmanden staan. En het is geen design , geen koeienhuid maar de prijs was beduidend lager dan mijn design koeienhuid mand die ik in gedachte had . Dus dacht ik mooi dan koop ik een grote en een kleine, ze liggen altijd samen in een mand maar het was voor het idee he? Dat Elvis niet zou denken bij thuiskomst dat ik hem glad vergeten was. Dus ik toog opgewekt naar huis. Blij met mijn hondenmanden die tezamen 8x goedkoper waren dan die design bak.
Eenmaal thuis waren de beide rakkers helemaal blij en gingen meteen liggen.
Alleen......ze snappen het niet.
Groot voor dikke Bettie en klein voor kleine Elvis.
Ik heb het ze tig keer uitgelegd,  ze tig keer omgelegd, "Neehee, die is van jou en die is van jou".
Maar niks hoor ze ruilen meteen weer om.
Bettie ligt echt op een hoopje erin gepropt en Elvis as you can see ligt in een hoekje en heeft ik weet niet hoeveel plaats over. Hij is er helemaal niet blij mee want hij ligt het liefst bij Bettie maar daar past zelfs hij niet meer bij...
En het "leukste" is nog niet te zien want ik heb er een bontvel over heen gedrapeerd bij de een en bij de ander ligt mevrouw natuurlijk bovenop.
Maar beide binnenkussens van de manden waren een uur na aankomst al compleet geruïneerd.
Bettie had even haar nagels en tanden erin gezet en de hele vulling lag door de woonkamer van beide mandjes, het leek wel of het gesneeuwd had.
Nou ik was niet blij, zei dat ze een ondankbaar nest is en dat ik echt geen boodschap heb aan zwangerschapshormonen......dat dit 2 hagelnieuwe manden WAREN die mevrouw nu voor altijd naar zijn grootje heeft geholpen . De vulling hebben we er weer ingepropt en de kussens omgedraaid en haar haarfijn verteld dat ze niet lief is en dat ze echt geen nieuwe krijgt en de oude die ligt inmiddels buiten voor wie hem wil . 
Leuk denk je dan,  ik zal de hondjes eens verwennen...
Ppffffff stank voor dank.