28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Ohhhhh


Luitjes ik ben niet zwanger !!!!!!

Pfffff word er bang van,  iedereen die denkt dat ik zwanger ben ,  moet er niet aan denken. (ging er bijna aan twijfelen en een test kopen) 
Weten jullie nog ? We hebben er 7.
Is meer dan genoeg.
En hoezeer ik ook van baby's hou en steeds weer smelt bij iedere baby en hem dan meteen het liefst ontvoer,  ik heb ook nog hersenen (al zou je dat soms niet zeggen en tja ik ben blond (geverfd weliswaar maar toch blond, rood van mezelf , dit louter ter info) en gebruik ze ook nog! en mijn verstand zegt dat het niet verstandig zou zijn een baby.
G en ik houden van onze weekenden met zijn tweetjes en de vakanties zonder kids, dat hebben we nodig, juist omdat we er 7 hebben en dit zeer zwaar en intensief is. Dus een baby hoe lief en schattig ook zou teveel van het goede zijn.
We hebben vaak gedacht hoe een kind van ons beide zou zijn, hoe hij/zij eruit zou hebben gezien , we zullen het nooit weten en dat is goed zo.
Onze relatie is goed zo, we hebben kids en die moeten eerst maar eens allemaal studeren en goed terecht komen en we houden van ons leventje als we ze niet hebben: dan zijn we vogelvrij, we hebben het beste van 2 werelden zeggen we altijd.
En hoe zielig zou het zijn voor dat kind als hij steeds maar 7 broers en zusjes heeft en om het weekend dan alleen is met ons inclusief de helft van de schoolvakanties, hij/zij zou maar 1 papa en mama hebben en zou het misschien maar saai vinden alleen bij ons.
Je kan er lang en breed over nadenken en filosoferen.
Ik ben niet zwanger, wil ook niet zwanger zijn, heb wel alle verschijnselen van een zwangere vrouw op dit moment maar dat is alles.