28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Echt een goeie grap !

Hier is ie dan eindelijk de nieuwe videoclip van mijn favoriete nummer van dit moment. Wat een vrouw!!!

Hastens


Schreef ik een paar maanden geleden nog dat ik een Hastens heb en dit zo'n geweldig bed is , ik ben er klaar mee. We hebben gisteren een nieuw bed gekocht.

Na maanden van rugklachten, pijn in nek en schouders hadden we het gehad in dit bed. Eerst dachten we er niet eens aan dat dit wel eens aan het bed kon liggen want Hee we lagen immers in een Hastens, maar na een week in New York te hebben gelogeerd in het New York Palace Hotel, in een heerlijk bed, hadden we door dat ons bed helemaal niet lekker ligt, niet meer althans (de eerste 4 jaar heb ik zeker heerlijk geslapen in dit bed) . Daarbij kwam nog dat we een week lang geen rugklachten hadden in NY.
Toen ik een maand of twee geleden weer eens opstond met onwijze pijn in mijn rug om 4 uur in de ochtend heb ik het meteen op marktplaats gezet om het een week of wat erna weer eraf te halen omdat we toch eerst maar eens met Hastens wilden bellen. Zo gezegd zo gedaan en Hastens Nederland stuurde een specialist, die constateerde dat onze matrassen nog steeds top waren.
Nou wij liggen niet top en ik zou niet meer voor een Hastens kiezen. Daarbij komt dat er steeds meer Hastens filialen sluiten in Nederland en steeds meer dealers het merk afstoten omdat prijs kwaliteit niet meer overeenkomen, Hastens maakt zichzelf kapot op dit moment omdat je voor de naam betaalt maar allang niet meer voor de kwaliteit.
We hebben vandaag een  top bed gekocht en een stuk groter, lagen we eerst op een 180x210 binnenkort liggen we op een 210x220, een heel stuk breder wat wel handig is met twee kleine meisjes van 6 die lekker bij je komen liggen. 
Om 13.00 uur waren we in de winkel en om 18.00 uur kwamen we er buiten. We hebben heel veel matrassen getest en veel gelegen deze middag en als alles goed gaat hebben we binnen 3 tot 8 weken ons nieuwe bed, geheel motorisch verstelbaar, met extra groot donsdekbed. Hmm kan niet wachten.
Ondertussen staat de Hastens weer op marktplaats sinds vandaag dus wie zin heeft.....