28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Poepen


Er zijn vrouwen die kunnen elke dag. Die hebben nergens problemen mee en moeten steevast elke dag op hetzelfde tijdstip. Nou ik ben niet een van die vrouwen , ik mag blij zijn als ik 3x per week kan. Nou, dat is nog een openhartig he?? Zijn jullie blij met deze informatie?

Nu heb ik wel altijd een heel fijn gevoel na dat moment want ik voel me dan stukken lichter , opgelucht en blij dat het weer eens gebeurt is en ik niet naar het ziekenhuis hoef omdat er zich een steen heeft gevormd want dat schijnt ook te kunnen ja, er zijn ook vrouwen die daar weer last van hebben en ook daar ben ik er gelukkig niet een van.
Maar goed ik ben altijd blij, en soms heel blij als het exemplaar echt groot en uniek van vorm is. Zo blij dat ik het liefst iedereen even laat zien wat ik toch een mooie drol gemaakt heb, dat doe je niet want dat is not done en stom en weet ik wat nog meer. Dat kan als je 2 bent en je nog volop geprezen wordt door je ouders dat je toch zo'n flinke meid bent en mooi op de wc hebt gepoept en kijk eens wat een mooie drol zeg..... 
Daar is het denk ik mis gegaan, op mijn tweede ergens , ik denk dat mij ouders mijn drollen niet geprezen nog bewonderd hebben en dat ik er daarom nog steeds zo'n behoefte aan heb. 
En je gaat ook niet als 41-jarige vragen aan je ouders: "wil je even komen kijken naar mijn drol aub??" Nee, dat is raar dan vragen ze zich af of alles wel goed gaat en gaan rare dingen vragen en elkaar raar aankijken en dat wil je ook niet toch? En je partner... nee, die moet juist dat soort dingen niet zien dat wil je niet, alles (nou ja bijna alles) mag hij van je zien maar niet je drol. Dat is niet sexy daar word hij niet opgewonden van en je wil toch wel nog sex hebben?
Je kan ook "vergeten" hem door te spoelen en dan maar hopen dat iemand hem vind en bewonderd maar meestal word er gegild van "Ah bah" en dat is dan ook weer niet bevredigend. En je zal maar onverwacht bezoek krijgen en die moeten naar de wc?? Je moet er toch niet aan denken zeg.
Dus ga je door het leven  met een soort van drollenfobie, ik wil dus alle ouders van 2 jarigen even aangeven: prijs die drol, praat hem de hemel in want anders zit dat kind op haar 40ste nog steeds bij elke drol te wachten dat iemand er iets van zegt. 

Niet alles berust op waarheid in dit stukje  ;)


Mijn bureau is iets minder een puinhoop maar nog niet helemaal strak, wel ben ik helemaal bij met mijn administratie wat op zich ook een heerlijk gevoel is tot de eerste rekening weer door de brievenbus komt en je dus niet meer bij bent.

Waar ik nog helemaal niet bij ben, is de berg strijk die nog op me ligt te wachten , wilde ik gisteren doen maar toen ben ik met vriendin S de hele dag weggeweest. Dus dat zal vandaag moeten gebeuren. Nu vanochtend want in de middag strijk ik niet, nooit. Ik weet niet hoe en wanneer dat er zo is ingeslopen maar 's middags strijken is not done bij mij. In de ochtend of de avond (alleen als mijn lief er niet is anders is het niet gezellig) maar de middag nooit. Beetje vreemd ben ik wel als ik er over nadenk. Want zeg nou zelf waarom zou je niet in de middag kunnen strijken? Maar ik ga deze regel mooi niet doorbreken hoor, er word niet gestreken in de middag. Ik moet het dus wel nu doen want vanavond krijg ik visite. Niks gezelligs, het kan natuurlijk wel gezellig zijn maar het is in den beginne geen gezelligheidsbezoekje (leuk scrabbel woord), de mentor van Yoni komt kennismaken namelijk. Nou de beste man hebben we al mogen ontmoeten op een informatie avond maar vanavond komt ie met het gezin kennismaken en een beetje kijken hoe we wonen en leven of zo denk ik. Want waarom zou hij anders komen? We hebben hem immers al gezien op de info avond. In ieder geval kan ik dus vanavond niet strijken dat is namelijk een beetje stom als ik al strijkende met de mentor ga praten denk ik. Maar goed ik dwaal af. Ik ga zo strijken, kinderen zijn allemaal aan het spelen boven, de leraren hebben namelijk een studiedag. Ik vind dat niks die studiedagen op een woensdag, waarom niet lekker een studiedag inplannen op vrijdag, kijk daar heb je als ouders nog wat aan, een lang weekend, maar zo midden in de week en dan ook nog in de herfst als het regent... Dit kan beter gepland worden hoor. Vrijdag in de lente ergens aan een week vakantie gepland dat zou mooi zijn moet ik het toch eens over gaan hebben op school...voor volgend jaar zou wel handig zijn, misschien kan ik de data's al doorgeven kunnen ze daar rekening mee houden?? 
De oudste twee die moeten gewoon naar school daar doen ze niet aan studiedagen gelukkig, die weten gewoon al alles, die leraren. 
Ik ga nu echt strijken want voor je het weet is het middag en je weet dan moet het af zijn anders ben ik niet bij...en ik ben graag bij....klaar.......alles af en schoon en clean.