28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Markt


We gingen vanochtend naar de markt, nee eigenlijk gingen we op excursie, ons was verteld dat we dan een rondleiding over het gehele schiereiland kregen met lunch. Nou dat bleek dus een heel ander verhaal te zijn. Eerst werden we gedropt op de markt waar allemaal nepspul verkocht wordt, rotzooi. Neptassen echt leer maar nep merken en kleding van D&G, G Star, Lacoste, Scapa etc etc, kwaliteit nul komma nul en liever 1 echte dan 10 nep die over een jaar niet meer om aan te zien zijn. Het was maar 38 graden dus ideale temperatuur om over zo'n overvolle markt te lopen. Het was zo druk en warm dat ik er gewoon agressief van had kunnen worden maar gewoon doorlopen en doorademen. Snel naar de afdeling groenten want je moet tenslotte de tijd zien te doden want de bus kwam ons pas 2 uur later weer oppikken. Bij de groenten minder toeristen en we hebben daar onze ogen uit gekeken wat hebben wij toch een beroerde groenten afdeling vergeleken bij dit. Als we dit hadden zou ik elke dag naar de markt gaan. Prachtig zoveel fruit en groenten en dingen die we in NL gewoon weg niet hebben.
Vijgen verse zo sappig en lekker vind je ze niet in NL.
Tussen de stoffen lag een baby, die gaat gewoon mee en geeft geen krimp, lag daar maar wat te liggen en niet huilen of jammeren , nee gewoon liggen, weten die kinderen soms ik moet me rustig houden want papa en mama werken?Leg daar maar eens een Nederlandse baby neer.
Na de markt gingen we naar Rabbit Island wat niets minder dan een rots in de zee wat zgn vol konijnen zit, ja ooit eens... maar nu niet, niet 1 konijn gezien, op naar de Windmills.....1 hebben we er gezien en dat was meer een ruine er stond nog de helft van wat ooit een windmill is geweest. Lunch....20 g kip met koude patat. Vervolgens naar een goudsmid om ons daar uit te leggen hoe de juwelen gemaakt worden, niet dus, gewoon om je daar te droppen in de hoop dat je wat koopt. We hebben de lieve man die de rondleiding deed 10 euro gegeven om ons zo snel mogelijk naar het hotel terug te brengen zodat we onze oververhitte lijven in het zwembad konden gooien. Heerlijk !!! Geen excursies meer voor ons deze week!