28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

WOWNet gezien, mega mooie film.
Moet je echt kijken .
Nu te huur op DVD
Zakdoeken kopen voordat je gaat kijken !!
Poe poe
Ik heb zowat de halve nacht niet geslapen door een dikke, vette, fluitende walrus.
Nee, niet de buurman , ietsjes verderop: het dolfinarium daar hebben ze dus walrussen en die fluiten , die fluiten eigenlijk zowat de hele dag lijkt het wel maar die van gisteravond die floot wel heel erg hard.
Die vond het ook welletjes geweest met de kou denk ik en floot voor lenteweer of zo , hij/zij deed in ieder geval zeer zijn/haar best .
Ik hoor ze altijd wel maar dan let je er niet op . Want ga je er op letten ja dan kan je dus niet meer slapen .
En dan die kleine *&^%$#$%^& brommertjes die hier door de straat scheuren , ik HAAT die dingen echt, een POKKE herrie maken die , daar kunnen mijn zenuwtjes niet tegen, het is ook een soort van geluid wat ik niet kan verdragen, TE hard, TE agressief op de een of anderen manier. Ik ben dus VOOR de afschaf van brommertjes, is er nog een politieke partij die daar aan mee wil werken?

Gisteren de kids weer naar Weert gebracht, dat was gezellig, dit gelooft u toch niet hè?
Dit keer dachten we slim te wezen en namen de DVD speler mee, filmpje erin, rust dachten we. Niks rust dus.
Want van de drie wilden er twee film kijken en van die twee was er eentje die de koptelefoon niet paste dus dat ding niet opzette waardoor wij dus 1,5 uur Mary Poppins aan ons hoofd hadden, daar tussendoor een hoop gezeik over een zak chips en iemand die de baas wilde spelen over die zak , waardoor de zak scheurde en de inhoud in mijn auto lag, die auto die ik net die week helemaal gecleand had van binnen en van buiten.
En er was file, file en nog eens file want het regende en regen/sneeuw/hagel daar kunnen we in NL niks mee dan hebben we meteen files dus reden we ipv 2,5 uur 3,5 uur erover .
Toen kregen ze nog ruzie en mepte er vrolijk op los en na die chips hadden de dames dorst en moest er gestopt worden en wel meteen en dat gezeur van dorst tot we bij een tankstation waren aaarrgghhh.........toen reden we dus lekker door, want wie zeurt en zeikt krijgt niks en toen was het dus even stil totdat we wel stopten en de dames drinken hadden en meteen weer begonnen met zeiken.
Eenmaal aangekomen moesten ze de honden even uitlaten en dat deden ze onder luid protest en toen de hond na 5 minuten binnenkwam en hun bij hoog en laag beweerden dat ie echt gepoept en geplast had vertrokken ze naar hun pa die 50 mtr van mijn ouders vandaan woont en de hond: die draaide een dikke drol op het tapijt van mijn moeder.
Die was not amused en nog minder toen ie ook nog 5 plasjes deed. Pff toen vertrokken we weer richting Harderwijk en waren rond half 12 thuis, leuk hè "even" de kids naar ex brengen...

Zaterdag vandaag: rustdag ! Geen kids, boodschappen zijn gedaan, zometeen even de stad in met zijn tweetjes, filmpje halen voor vanavond en dan een gezellige romantische rustige avond voor de boeg.....
Fijn weekend .