28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Schaatsen
Niks


Ik heb me voorgenomen om me dit jaar eens niets voor te nemen misschien dat het dan allemaal goed komt.

Vorig jaar had ik allemaal goede voornemens :

Een huis vinden of bouwen. (lijkt, nee IS de meest dringende) Oke die is gelukt
Niet meer roken hoeft niet meer want ben nu al 5 jaar gestopt.Deze ook.
Meer geduld hebben dat is een voornemen, ik moet echt geduldiger worden en leren dat als je iets wil je ook wel eens kan wachten en dat ik vaker tot 10 moet tellen met de kinderen.Mwah niet echt als ik eerlijk ben.
Leren om te wachten kan er meteen achteraan dus.Juist ja ook niet dus
Niet meer geïrriteerd zijn als iemand niet meteen iets snapt, accepteren dat er mensen zijn die minder snel iets snappen, als ik het opschrijf word ik al geïrriteerd dus er is werk aan de winkel. Ohhhh, snap je het nog niet? ik heb het al 16 keer uitgelegd maar leg het met liefde nog een keer uit hoor…. zoiets dus. (ggrrrrrr rustig blijven, Ilse…..)Deze gaat me nooit lukken ben ik bang.
Meer sporten………. behoeft geen uitleg denk ik. Heb ik wel gedaan maar nog steeds niet genoeg, sporten meot je met regelmaat doen en niet 1x per maand nl.
Afvallen, eindelijk eens die overtollige kilos kwijtraken. Behoeft ook geen uitleg.Ander onderwerp.
Meer tijd voor mezelf inplannen, bij deze krijg ik het gevoel nu al dat dat niet gaat lukken waarom toch??O ja ik ben er ook nog.
Leukere en lievere moeder zijn als ik het druk heb en openstaan voor de eindeloze verhalen van mijn kids over onbenulligheden als ik nog 1001 dingen moet doen. Niet meer zeggen : straks, ik ben bezig… maar alles laten vallen en luisteren. (bestaan die moeders echt??)Gaat ietsjes beter al...heeft tijd nodig.
Me nog minder aantrekken van bepaalde mensen.Die is wel gelukt !!
Nog meer leuke dingen doen.
Kan veel beter.

Nee zeggen , dat moet ik leren, en het op een aardige manier zeggen.Who am I kidding??
Vroeger opstaan zodat ik meer tijd heb ’s ochtends. (hahhahahhaaa, alsof dat ooit gaat lukken)Ja right.
Minder bewaren, wat ik niet nodig heb, gebruik of aantrek: wegdoen.Is al goed gelukt heb veel weggegooid en veel verplaatst naar de opslag.
Meer water drinken elke dag.Gaat heel erg goed als ik lekker zout gegeten heb maar anders..
Stichting oprichten.O jee was dat een voornemen? Helemaal vergeten!
Samen met G iets opzetten.Zijn druk bezig.
De belastingaangifte 2007 de deur uitdoen vóór 2009. Ik heb die van 2006 klaar en die gaat donderdag 27 dec de deur uit, toch nog in 2007, pffff.
Ik heb net die van 2007 opgestuurd een maand geleden.

Kijk dat bedoel ik, wat is er nou helemaal van terecht gekomen? Niet veel.  

Dus dit jaar geen goede voornemens alleen maar slechte , hele slechte,  ik doe ze toch niet ,  dus kan ik me voornemen wat ik wil. Dit word een jaar waarin ik gewoon mezelf ga zijn en dingen ga vergeten, dingen wel ga doen, anderen niet, weer geen nee kan zeggen, nog steeds niet rook, ga verhuizen, nog steeds meer water wil gaan drinken, of meer wil gaan sporten , nog meer leuke dingen ga doen , een ochtendhumeur zal hebben, de kids af en toe afblaf maar ook weer heel lief voor ze zal zijn, ik nog steeds een nachtmens ben en nog steeds niet kan slapen voor een uur of 3, ik nog steeds onredelijk zal zijn bij tijd en wijle en ongeduldig. En als ik er aan denk mensen zal ik proberen er wat aan te doen maar ik beloof niets meer.

Een ding wat ik wel nog steeds ga doen is wat ik altijd al doe en dat is LEVEN en eruit halen wat erin zit want het leven is veel te kort. Je leeft maar 1 keer en krijgt helaas geen herkansing , dus dan kan je het net zo goed jezelf naar de zin maken en genieten.

Iedereen een heerlijke avond vanavond en alvast een GELUKKIG, GEZOND EN SCHITTEREND 2009 !!!