28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Duivels

Ik snap vrouwen soms niet . Zo zijn er vrouwen die ik niet snap omdat ze persé een man willen met geld….wat heeft dat te maken met houden van? Je drang naar status en een makkelijk leven zonder te hoeven werken is dan dus belangrijker dan je eigen geluk en nog belangrijker : eigenwaarde… heb je die dan wel? Ze maken anderen wijs dat ze van die man houden maar dat klopt maar gedeeltelijk, ze houden van zijn geld en van de status die ze krijgen als ze bij hem zijn. Het zijn vrouwen die alleen aan zichzelf denken en niet aan hun kinderen, vrouwen die een andere vrouw het leven zuur maken omdat ze jaloers zijn. Vrouwen die liegen om er zelf beter van te worden of beter over te komen, die dingen verdraaien tot en met. Ze bestaan die vrouwen geloof me. In en in slecht zijn ze en hebben maar 1 doel voor ogen , die man met geld en de rest kan ze niets maar dan ook niets schelen, gevoelloos en roekeloos maken ze alles kapot wat hun hun doel in de weg staat. Niets is hun vreemd, alles is geoorloofd. Winnen is hun motto, ik moet en zal hem hebben. De man in kwestie is meestal een stuk ouder en niet moeders mooiste dus die voelt zich gevleid met zoveel aandacht van een jongere 'dame'.
Ze maken gezinnen kapot en het doet hun helemaal niets , dat er kinderen de dupe worden dat is dan pech want ze vinden zichzelf vele malen belangrijker dan wie dan ook. Met hun mooie praatjes draaien ze die vent om hun vinger en doen verschrikkelijk hun best om de man in kwestie aan zich te binden, praten hem van alles aan en hij trapt er in, doen zielig om aandacht te krijgen , liegen om weer diezelfde aandacht .Geslepen zijn ze en manipuleren is door hun uitgevonden.
Zielig zijn ze eigenlijk want ze hebben nul compassie en gevoel , het ontbreekt ze aan zelfvertrouwen en eigenwaarde. Het zijn niet de meest succesvolle vrouwen en ook niet de mooiste die dat doen. Meestal hebben ze geen baan of ze hebben er een omdat het moet maar die baan gaat de deur uit zodra ze de jackpot aan de haak hebben geslagen, niet meteen want dan heeft iedereen het door dat duurt even en ook dat doen ze doordacht. Ze zijn verteerd door jalousie, iedereen die het beter heeft dan hun moet er aan geloven. Mijn vriendin zei tegen me ze dulden geen bovenbuurvrouw, waar ze mee bedoeld dat ze niemand dulden die mooier/leuker/rijker/of wat dan ook meer zijn dan hun. Deze vrouwen willen zelf de bovenbuurvrouw zijn en niet de onderbuurvrouw.
Wat deze vrouwen niet snappen is dat ze nooit maar dan ook nooit er echt bij zullen horen want je kan een vrouw wel uit de achterbuurt halen maar de achterbuurt niet uit de vrouw. Men zal haar dulden op den duur omdat men hem niet wil afvallen maar achter haar rug zal iedereen haar blijven zien als het zielige mensje wat zonodig een man met geld wilde. En als hij op een dag uit zijn midlife crisis stapt en de echte persoon ziet heeft hij spijt maar dan is er geen weg meer terug en gedoemd om bij dit zielige mensje te blijven.
Ik zag laatst een bordje met de tekst: (zo waar in sommige gevallen)
Een man dankt zijn carrière aan zijn eerste vrouw
en zijn tweede vrouw aan zijn carrière.