28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Bijna zomer

Dames de zomer komt eraan, hier alvast wat extra oefeningen om het winterlijf weer in shape te krijgen


Samen spelen

De wereld is mijn speeltuin
en jij mijn speelkameraadje
die me dingen doet ontdekken
waarvan ik het bestaan nog
echt niet weet…..

De wereld is mijn speeltuin
waarin ik kan ontdekken
wat het leven me bieden heeft !


Wekelijks vinden er 700 scheidingen plaats in Nederland en dan tellen ze alleen de getrouwde stellen en niet de latrelaties of samenwonenden. Het is in Nederland al een zeldzaamheid aan het worden als je bij elkaar blijft en de meerderheid van de gezinnen zijn samengestelde gezinnen.Dat een samengesteld gezin niet altijd makkelijk is moge duidelijk zijn. Volgens onderzoek heeft een samengesteld gezin de meeste kans van slagen als men samen nog een kind neemt. 
Wij hebben echt lang nagedacht over nog een kind maar hebben er bewust voor gekozen dit niet te doen. Niet alleen omdat we denken dat 7 kinderen wel een heleboel is maar ook omdat zwanger zijn nooit mijn ding is geweest. Leuk als je zo'n baby in je buik voelt maar daar houdt het ook wel een beetje op, de rest is horror voor mij. Ik zwel op tot maatje Teletubbie, slaap niet (kan alleen op mijn buik goed slapen en dat gaat dan echt niet ), mijn voeten groeien bij elk kind een maatje, mijn enkels verdwijnen, maagzuur negen maanden lang, en mijn humeur wordt er niet echt beter op. Bij de vorige zwangerschappen zat ik 's nachts voor de tv mijn maagzuur in te slikken en tellsell te kijken dus de 'Amazing... Mike' spotjes kende ik woord voor woord. Bij de eerste had ik een onbedwingbare lust naar Mc Donalds, bij de tweede melk heel veel melk en bij de derde wilde ik niets, alleen bevallen, en dat zo snel mogelijk!!!
Daarbij hebben we nu The best of both worlds , het ene weekend kids en het andere heerlijk met zijn tweetjes. De helft van de schoolvakanties kids en de andere helft kunnen we de wereld met zijn tweetjes verkennen. Reizen vinden we beide heerlijk en er is niets fijner dan samen alle wereldsteden bezoeken en exotische plekken op aarde te verkennen. Tuurlijk had ik best willen zien hoe een kind van ons samen eruit had gezien en hoe dat kind zou zijn etc. Maar we vroegen ons ook af hoe dat kind zich voelt als alle kids bij de exen zijn en hij of zij alleen bij ons, zou het kind het fijn vinden dan juist alle aandacht alleen te krijgen of voelt het kind zich dan eenzaam en een rariteit zo van waarom heb ik niet nog ergens een vader of moeder? We zullen het nooit weten en dat hoeft ook niet want het is zalig zoals het nu is. Het is goed zo. Wij genieten van alle dagen en momenten dat we met zijn tweetjes zijn en juist even geen kinderen om ons heen hebben. We voelen ons dan weer even tieners, jong en onbevangen en gaan heerlijk uit ons dak, waar we ook zijn. Genieten met volle teugen van dingen die de meeste mensen pas doen als de kinderen uit huis zijn. We ontdekken de wereld en elkaar.
Wij gaan de heren onderzoekers hopelijk bewijzen dat je geen kind samen nodig hebt om een relatie te laten slagen.....