28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Andrew sings Pie Jesu

Je bent 13 jaar, word al 7 jaar gepest op school en bent behoorlijk onzeker....en dan doe je je mond open op de Britse versie van Holland's got talent.
Wauw hier krijg ik de tranen van in mijn ogen.

Groenten


Lees ik gisteren in de krant dat de kwaliteit van onze zgn vollegrondsgroente (andijvie, bloemkool en wortelen) de afgelopen 20 jaar fors is teruggelopen, soms met MEER dan 50 procent. Dit komt door het injecteren van mest in onze landbouwgrond. In Nederland krijgt 1 op de 3 mensen kanker dit is velen malen hoger dan in andere Europese landen.


Ik word hier toch een beetje niet goed van. Men blijft maar doorzeiken over 3 ons groente en 2 porties fruit per dag maar ondertussen worden we door dezelfde personen gewoon vergiftigd.
En wat doen we eraan? Niets helemaal niets. Ja een beetje erover lullen in de tweede kamer maar actie ondernemen ho maar. 
Als je dan denkt ik ga maar biologisch eten blijkt dat veel biologisch niet biologisch is. Veel bio boeren verbouwen hun bio produkten nl in de landbouwgrond waar eerder de niet bio groenten verbouwd werden en dan word er wel niet meer gemest nu, maar vroeger wel, en de grond is daar al gewoon dood.
Als ik mijn kinderen push hun groentes op te eten die ze niet willen ben ik ze in feite al aan het vergiftigen, gruwel.

Wat kan je nog met een gerust hart eten hier in Nederland? Het vlees is al besmet en zit vol hormonen of ziektes (gekkekoeienziekte, varkenspest etc). Vis zit ook vol giftige stoffen want men dumpt maar alles de zee in. Groenten kan niet meer. Melk? Ik zou het niet doen want het komt tenslotte van die koe die ziektes heeft en vol zit met hormonen en hij eet gras wat weer van onze giftige grond komt). Brood... tja tarwe en haver word ook verbouwd op dezelfde grond.... 

Tijd om op dieet te gaan..
Chocola uit buitenland, jus d' orange uit buitenland, koffie, thee en anders maar emigreren. Naar Frankrijk bv waar de groenten nog naar groenten smaken en heerlijk gerijpt zijn in de zon (je proeft de zon) waar de koeien nog op onbehandelde grond lopen en je nog rauwe kaas kan eten. 
Waar je een heerlijke steak tartare kan eten met een zalige salade composee.  Ben ik weer met Frankrijk maar kan natuurlijk ook Spanje of Italie zijn voordat we daar weer een discussie over krijgen hihi.