28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Wie???


Ik heb kaartjes voor High School Musical.

2 mei te Apeldoorn 14.00 uur.
Van te voren is er een brunch vanaf 13 uur met een drankje.
Het duurt tot 16.30 uur .
De kaartjes heeft mijn zus gewonnen, die kan niet, ik ook niet dus wie heeft dochters en is geinteresseerd, we hadden er 12, 5 zijn al vergeven dus nog 7 over....Meld je aub.
Het is GRATIS.Hij is dood en dat is KUT.
Ik hoorde het al gisteravond en las het net bij haar en haar en haar .
Ik begreep het niet maar hij ook niet lees ik nu, en deze heb ik dus gejat: 
Twitteren - Martin Bril 

Ik ben te oud. Ik snap iets niet. Dat twitteren. Mijn kinderen, die je toch tot de voorhoede van het moderne leven kunt rekenen, vinden het volkomen onzin. Alleen een paar nerds doen het bij hen op school. De eenzamen en verdrukten, zeg maar, de jongens met acne.
En Maxime Verhagen dus.
Ik vond Maxime Verhagen tot voor kort een minister die het prima deed. Lekker low profile, onder de radar goede zaken doen voor het vaderland.
Maar dat vond meneer niet genoeg.
Meneer wilde met het hoofd boven het maaiveld. Meneer wilde mee in de vaart der volkeren, meneer wilde hip zijn. En wat ging meneer doen? Hij ging twitteren. Sindsdien is het woord niet weg te blazen. En wat is nou concreet de inhoud van Maximes getwitter?
Welnu: wij zien hem op tv uit een limousine stappen, en na een minuut struikelen op de rode loper is hij verdwenen. Oppassen nu! Ja, daar twittert hij al! En wat is de strekking van de getwitterde mededeling?
Dat hij binnen is!
Kijk, daar hebben wij dus niets aan. Wat wij willen weten, is wat er door hem heen gaat als hij tijdens het plassen even een blik op de buitenboordmotor van Barroso werpt, onmiddellijk gevolgd door een flits uit vroeger tijden: o, wat schaamde Maxime zich toen voor zijn onbesneden slurfje.
Ook willen wij graag getwitterd zien hoe Balkenende in de derrière van een serveerster knijpt. Dat is twitteren, Maxime, daar zitten de mensen op te wachten! Succes volgende week, ga zo door dit kabinet van binnenuit belachelijk te maken.


Ik heb het koud, al de hele week heb ik het heel erg koud.

Man gooi eens wat warmte naar beneden (ik heb het tegen de zon, of is dat een vrouw?)
Die kou komt van mijn schildklier die weer eens te laag zit, mijn dieet natuurlijk en het feit dat het gewoon niet warm is buiten.
Ik ben druk, DRUK. Ik heb hier nog 100 dozen liggen die ingepakt moeten worden VOOR maandag.
Ik moet het huis (het nieuwe) schoon hebben voor morgenochtend 8 uur want dan gaan ze de vloer impregneren en ik zit nu achter de computer in de zon (achter het raam) even warm te worden anders word ik gek.
En zometeen gaan we gewoon weer door als een gek.
Met koninginnedag weet ik de beste plek: voor mijn huis, daar komen HEEL VEEL spullen in de verkoop dus mensen als je nog leuke dingen nodig hebt komt allen naar ons huis want het wordt HUGE.
De meest mooie leuke dingen van Harderwijk zijn dan te koop die dag bij ons.