28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Enge geluiden en duistere figuren.


Vannacht werden we wakker van een geluid, een soort van alarm leek het.
Wij eruit, nee het was niet het alarm, dus wij met onze duffe koppen toch maar even op zoek naar het geluid.
Het kwam uit de badkamer.
We dachten dat het de afzuiging was die op hol was geslagen maar toen we mijn lief de bergzolder opkroop om de stekker uit dat ding te halen ging het geluid gewoon door.
Na een dik kwartier zoeken hield het ineens op .
Wij weer naar bed, slapen.
Een dik uur later weer van hetzelfde, echt heel erg hard.
Ik geloof niet in geesten maar heel even een heel klein minuscuul secondetje dacht ik : het zal toch niet?? Neuh...
Weer uit bed, weer overal kijken , wat bleek het te zijn na een dik half uur zoeken en overal aan zitten en draaien : de verwarming. Kutding, ons zo uit onze slaap houden.
Een slag aan gedraaid, hij stopte en wij konden weer naar bed.

Vandaag zijn we naar Loods 5 geweest , even kijken of we nog een slag konden slaan. Ik zag genoeg voor de koninginnemarkt 2010 maar niets wat ik zelf in huis wilde hebben op twee mooie potten na dan die ik voor het slaapkamerraam heb gezet.
En om nou dingen te gaan kopen om die volgend jaar weer te verkopen , neuh, dat gaat me ook iets te ver.

Toen wij terugkwamen van Loods 5 stond er een duister figuur voor de deur die heel geheimzinnig deed, toen ie ons zag vloog ie de steeg in ging daar naar ons huis staan kijken al bellend en liep wat zenuwachtig op en neer om vervolgens dan eindelijk te verdwijnen.
Kijk wij zijn een beetje alert want we hebben mot met de Pool die onze hele natuurstenen vloer zodanig onder de verf heeft gekliederd dat het er niet meer uit gaat en wij stellen hem aansprakelijk voor deze. De man is not amused en is furieus want hij zou nog een beetje geld krijgen wat wij hem niet geven want wij vinden dat wij een vergoeding voor de geleden schade van hem moeten krijgen. Dus zijn we een beetje voorzichtig met louche figuren,  de Pool is volgens ons tot alles in staat. Maar we hebben een gespecialiseerd bedrijf laten komen om de vloer te reinigen en die krijgen het er ook niet uit, de verf is helemaal in de tegel getrokken namelijk. Mooi kut dus die Pool die krijgt het nog wel op zijn bordje van ons.

Ik ben al een week in hormonale staat, dwz ik had al aan mijn rode week moeten beginnen maar om de een of andere reden komt  het niet, nee niet zwanger hoor, g is een "je weet wel" mannetje hah en dus kan dat niet meer maar ik ben NOOIT te laat , altijd te vroeg dus was ist los? Ik weet het ook niet mijn lijf is danig van slag, warm-koud-hoofdpijn-dikke pukkels-misselijk-bibberig en ga maar door, noem het en ik heb het.

O enne morgen is het moederdag. Ja heus. Mijn ma heb ik al een bloemetje laten bezorgen (handig toch,  vrouwen die kan je altijd verrassen met een mooi boeket, vaderdag is altijd moeilijker alhoewel ik die pa van mij een paar Björn Borg onderbroeken opstuur,  dat is altijd goed, ja hip nog hoor die pa van mij op zijn 71e of is ie al 72?? ken het niet meer bijhouden) 
Ik ben niet zo van de moederdag, ik ben meer van laat-me-maar-met-rust dag. Alles en iedereen de deur uit en lekker een dag alleen . Errug he? Ik kan daar oprecht van genieten , van alleen zijn, maar dat komt omdat we heel vaak met zijn negenen zijn natuurlijk en het hier altijd erg druk is en een beetje een inloophuis hebben waar altijd vrienden en vriendinnetjes nog extra aan tafel zitten dus eigenlijk zijn we altijd met meer dan 9. 
Morgen is wel mijn kleinste jarig en dat is dan wel weer leuk als die thuis komt,  dan kan ik die kleine scheet eens lekker feliciteren en verwennen. Veel leuker nog dan moederdag.