28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Gatverdarrie


Mijn laptop heeft het loodje gelegd, tenminste het beeldscherm van de laptop en tja dat heb je toch nodig anders zie je niet wat je doet, duh! Dat ik er van baal moge duidelijk zijn en flink ook want volgens de computermeneer is de kans zeer gering dat dit nog gemaakt kan worden. Het ergste is niet dat je weer bakken geld kwijt bent maar je bent ook gewoon een dag of 3 je laptop kwijt. Ik heb begrepen dat je nu automatisch Windows Vista krijgt wat inhoud dat je meteen ook nieuwe Office software nodig hebt want het is niet 'compatible' zoals hij zo mooi vertelde.
Ik was al lichtelijk in paniek en op de rand van overspannen want tuurlijk maak ik een back up en heb ik een externe schijf maar die is al maanden vol (en ik denk al maanden dat ik een nieuwe moet kopen) en de laatste tijd heb ik geen back up gemaakt en dus dacht ik in eerste instantie dat alles weg was........PANIEK!!!!!! Foto's, administratie, adressenbestand alles staat erop, mijn hele "leven" staat op die laptop.
Gelukkig was het "alleen" het beeldscherm, pffff, dat was dan weer een geluk bij een ongeluk.
Ik ben me er van bewust dat mijn mobieltje en mijn laptop bij me horen en ik niet zonder kan.
Nu mijn laptop weg is voelt het dan ook als een soort van amputatie, errruuuggg.

Vanmiddag hoor ik wat de schade is of hij het nog kan repareren of dat ik een mega uitgave moet gaan doen. Tot die tijd duimen dat het nog kan en dan meteen maar een nieuwe externe harddisk kopen zodat ik weer back ups kan maken en mezelf geen hartstilstand bezorg als ie het niet doet.
Dilemma: de bouwgrond waar we naar zijn wezen kijken is goed, je mag er een huis opzetten van onbeperkte grootte, dat is al heel wat want op de meeste bouwgronden is het beperkt tot 600 m3: te klein voor ons. Dus waarom niet doen dan? Ja we zijn nog aan het wikken en wegen en de weegschaal neigt naar ja maaaaaar.... Mijn droomhuis schijnt te bestaan, meerdere zelfs, het ene ligt in Epe, het andere in Putten. Dat is dus het Dilemma.......Epe wordt het niet, is te ver, maar blijft er over Putten of bouwen... Putten word me door zowat iedereen afgeraden en is natuurlijk best ver van Harderwijk voor de school. Gek word ik er van, droom er 's nachts al van. Of toch wachten tot we in Ermelo wat vinden? De koninginnebuurt in Emelo is onze favoriet. Wat als je wacht en er over een jaar nog niets vrij komt in Ermelo? Dan is natuurlijk ook de grond verkocht en dat huis ook.....wat is wijsheid? Had ik maar een glazen bol zodat ik even kon vragen welke huizen het komende jaar in de verkoop komen. Denk dat we maar een bod gaan doen op de grond en mijn eigen Villa Kakelbont weer ga bouwen of toch maar niet? Nog maar een rondje rijden door de Wilhelminalaan, Emmalaan, Prinsesselaan.......