28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Dagje Weert


Gisteren dankzij een vrije dag hele dag in Weert geweest, heerlijk was het weer eens mijn zus te zien en te kletsen.

Eerst ging ik naar Pascal, mijn botox provider ;) , de botox zit er weer in gelukkig, voel het meteen, laatste weken kon ik weer goed fronsen en dan heb ik dus echt meer last van hoofdpijn.
Jaja... hoor ik mensen nu denken, alsof je het alleen voor je hoofdpijn doet en alsof dat helpt tegen hoofdpijn .... nee het helpt niet tegen hoofdpijn maar ik kan dan niet meer fronsen en door dat fronsen wat ik altijd doe als ik druk/gespannen of geconcentreerd ben daardoor krijg ik spanningshoofdpijn en dat kan nu niet meer en dus geen hoofdpijn meer die omslaat in migraines, gelooft wie het geloven wil, en natuurlijk ben ik blij dat ik daardoor die fronsrimpel  niet meer heb.
Erna naar mijn zus die me vertelde dat we elkaar al 3 maanden niet meer gezien hadden, wist ik echt niet, tijd vliegt dus schijnbaar. Maar we hebben lekker de hele middag bij gekletst en ik heb nogmaals haar heerlijke huis bewondert en de 2 hagedissen/leguanen  (of hoe die beesten ook heten) van haar zoon, brrr enge dingen zijn het die je krekels moet voeren.
Dan nog door naar mijn  moeder die vandaag jarig is en die we dus even een kado hebben gebracht en toen kwam mijn ex die met de kids nog  bij mijn moeder bleef eten.
's Avonds waren we thuis waar mijn nieuwe telefoon op me lag te wachten, jawel een iphone, verjaardagskadootje van Guido nog. Prachtig nieuw speeltje, alsof ik de imac in miniformaat in mijn hand heb waar ik ook nog mee kan bellen, super!!!!!!
Vandaag lekker chillen, lekker naar stad, dingetjes doen, en heerlijk ontspannen met zijn tweetjes, HEERLIJK.