28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

St jansdal versus Greys


Gisteren zaten we al om 8 uur in het ziekenhuis, lekker op tijd. Guido moest naar de orthopeed, maar meer dan ontdekken dat de zwelling minder was kwam deze man ook niet. Er werd met spoed een MRI aangevraagd. Als je dan hoort spoed, denk je aan spoed, aan mensen die zich haasten een afspraak voor je te vinden en dat je dat dan ook meteen hoort. Aan een 'intern' die je met spoed naar de MRI rijdt onderwijl vloekend over wat voor stommiteit hij gisteravond weer heeft uitgehaald.  Nou, niet bij het St Jansdal hoor, daar hoor je gewoon dat je deze week schriftelijk bericht krijgt wanneer je kan komen voor de MRI. 

Ik probeerde nog: "Maar het is spoed mevrouw...." 
"Ja, dit is ook spoed hoor"  kreeg ik te horen.
Ik wil niet weten hoe het gaat als je geen spoedgeval bent, moet je dan maanden wachten of zo of krijg je dan een afspraak voor het jaar 2011??
Enfin je kan niets, behalve wachten tot de brief in de bus valt.
Na de MRI schijnen de doktoren ook nog een dag of 7-10 nodig te hebben voor de uitslag.....dat is bij Greys wel anders, de uitslag valt meteen te zien op een scherm en de kijker kan meekijken. 
Kortom het viel vies tegen het bezoek, niets wijzer geworden, geen Mc Dreamy of Mc Steamy te bekennen, geen George die uitspraken doet die hij beter niet had kunnen doen, geen Izzy die je tegenmoet lacht..... 
Gisteren was weer de laatste aflevering van Greys Anatomy voor dit seizoen.....weer maanden wachten voordat ik kan genieten van deze heerlijke serie, en geloof me in het St jansdal hoef je niet te zijn om een beetje Greys sfeer te proeven, het ontbreekt de heren doktoren daar aan ook maar een greintje charisma, niets helemaal niets!