28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Liegen


Jeeminee vanochtend hebben we weer eens kunnen meemaken dat mensen kunnen liegen met een stalen gezicht. Jammer is dat toch, dat er mensen zijn die zo goed kunnen liegen. Ze liegen nog als ze fluiten zegt mijn vader daarover en gelijk heeft ie. Meer dan vervelend is het.... maar goed, men zegt ook: 'Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel'.... dus daar hopen we dan maar op. Ik ben er van overtuigd dat alles ooit eens uitkomt en als dat niet zo mocht zijn je wel gestraft wordt voor je daden/leugens.

Jammer wel dat men het niet kan zien als iemand liegt dan zouden mensen het wel uit hun hoofd laten en dan hoef je je niet te verdedigen tegen onwaarheden want dan zou men zien of je wel of niet liegt. Liegen is slecht leer ik mijn kinderen en ik zeg hun altijd dat wat ze ook gedaan hebben ze de waarheid moeten vertellen dan ben ik niet zo boos als dat ze liegen. De waarheid wordt beloond, liegen niet leer ik ze en herhaal het steeds maar weer en hopelijk worden het later eerlijke mensen waar je op kan bouwen die, ook al is het niet altijd leuk, wel gewoon de waarheid spreken. Het is zo oneerlijk en zo frustrerend nl dat je je moet verdedigen tegen leugens!

Mensen die dat doen vinden het nl ook geen probleem om andere dingen te doen die niet kunnen, de normen en waarden hebben ze al heel lang geleden verloren of misschien wel nooit gehad. Als sommige toch eens werkelijk wisten hoe iemand was zouden ze heel snel de benen nemen en terug vluchten naar het warme nest wat ze eens hadden...