28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Sinterklaas


Het is weer bijna Sinterklaas nog een paar weken en dan komt de goed heilig man weer het land in. Brrrr. Wel leuk aan de ene kant maar ook dodelijk vermoeiend. Kinderen worden er druk van, 's ochtends zijn ze vroeg (nog vroeger dan anders) wakker om in de schoen te kijken.
Wij moeten weer van alles bedenken voor kinderen die eigenlijk alles al hebben en niets meer nodig hebben..... Dat moet weer verstopt worden. En elk jaar ben ik dan weer blij als het achter de rug is. Ook dit jaar is weer een crime......voor 7 kids kado's uitzoeken is geen eitje kan ik zeggen en dan ook nog letten op dat je niemand benadeelt en de aantallen uit te pakken kadootjes een beetje hetzelfde zijn........een hele toestand is het elk jaar weer.
Daarbij hebben we 6 december Yoni die jarig is en 7 december Febe dus lekker druk die dagen, naast de sint ook nog 2 verjaardagen vieren. Natuurlijk willen ze ook nog buiten een gewone verjaardag om een kinderfeestje, alhoewel ik vind dat je niet van een kinderfeestje kan spreken als je 12 jaar wordt. Trakteren op school. Dus pakjesavond, verjaardagen 2x, trakteren, kinderfeestje, grote mensen feest, en dat alles binnen een bestek van 2 dagen. Ik moet opschieten nog 1 maand en ik heb nog NIETS voorbereidt.....