28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Mijn week


Maandag : 4 verhuiswagens (ja je hoort het goed : 4 ) vol werden hier afgeleverd.
Het huis stond vol tot aan de nok. In totaal 450 dozen en nog gewoon alle meubels etc...
Druk druk druk. 
Dinsdag : ik begin,  verstand op nul,  gewoon dozen uit te pakken en zet meteen aan de kant wat weg kan. Van 's ochtends 8 tot 's avonds 2 uur dozen uitpakken. En toen had ik alleen nog maar de woonkamer gedaan. Een mens zou serieus van minder depressief worden.
Woensdag : de laatste dingen worden gedaan in huis. Ik ga gewoon door met dozen uitpakken in de bibliotheek (hee klinkt dat ff sjiek is gewoon een gang waar heel veel boekenkasten staan en wij hebben omgedoopt tot bibliotheek) en kantoor.
Donderdag : 4 uur in de nacht staan we op en na 2 bakken koffie beginnen we met alle spullen buiten te zetten. Het loopt storm en tegen de avond hebben we alles verkocht.Dat lucht op, heel erg , wat een balast.
Vrijdag : moe moe moe van de hele week,  slepen we ons door de dag en rijden 's avonds nog naar Enschede. En we pakken dozen uit natuurlijk,  hoe kan het anders.
Zaterdag : Ik zit er TOTAAL doorheen en veel komt er niet uit mijn handen eigenlijk kan ik alleen maar huilen , huilen en nog eens huilen. ALLES komt eruit, de hele verbouwing, verhuizing en het besef hoe KUT ik me eigenlijk voelde in dat andere huis en wat er absoluut anders moet vanaf nu. Ook het besef ineens dat ik niet superwoman ben en dat ik dat ook niet meer wil zijn of zelfs maar proberen te zijn, neeeee , ik vind het zwaar, heel zwaar, een huishouden van 7 kinderen en 2 katten en 2 honden en dan een verbouwing en een verhuizing helemaal alleen regelen. TE zwaar.
Zondag : Zolder,  kinderkamers dozen uitpakken en inrichten. We hebben beide echt pijnlijke handen en kunnen geen doos meer zien. 
Maandag : Eindelijk hebben we internet, tv wordt aangesloten en telefoon doet het en we hebben een geweldige muziek eindelijk.
Nog 50 dozen te gaan, nog veel weg doen, dingen naar de opslag rijden, nog wat kleine dingetjes die afgewerkt moeten worden, nog wat schilderwerk en dan.......hopen we aan het einde van de week echt klaar te zijn. Ondertussen genieten we met volle teugen van ons huis wat BIJNA af is en beloofd : deze week komt er een update en foto's.
Dit was mijn week , jee,  een week? Het lijkt voor mijn gevoel wel een maand en alle clichés
zijn zoo ontzettend waar, verbouwen en verhuizen is  s-t-r-e-s-s  en is DE ultieme test voor je relatie.
We zijn er goed doorgekomen samen, samen waren we sterk, alleen had ik dit niet gered, en we genieten nu dubbel samen van onze plek en de rust.

Na al het afschuwelijks op koninginnedag en wat er nog steeds zoal in de wereld gebeurt is het misschien eens tijd dat men (wij allemaal) ons beseffen dat we elkaar nodig hebben. En dan mag onze overbuurman R (schuin tegenover) die een krat bier verorberd had tijdens koninginnedag en hier heel agressief van werd hier even goed naar luisteren...


Ik ben weer online sinds 5 minuten.

Een week zonder internet, afkicken , zwaar afkicken....
Het is een week geleden maar het lijkt wel een maand.
Man wat hebben wij veel gewerkt en nog.....
Dit was de zwaarste verhuizing van mijn leven.
Ik kan niet zeggen hoeveel afval wij hebben afgevoerd en hoeveel spullen we verkocht hebben op de koninginnemarkt.
1 ding was duidelijk: we hadden veel, VEEEEEEL te veel spullen !!
Het was een balast dat kan ik niet onder woorden brengen maar alles "bijna" alles is weg.
We zijn  al een week bezig en nog zijn we alleen beneden klaar, boven moet alles nog.
Daarbij heb ik een beste dip gehad zaterdag en werd me veel duidelijk.
Een week geen internet maakt dat je ook eens nadenkt en je dingen realiseert.
En daar kom ik nog wel een keer op terug maar hou het er voorlopig maar op dat er dingen gaan veranderen, ik ga dingen anders doen, afscheid nemen van sommigen (niet van mijn lief hoor) en meer aan mezelf denken.
Maar ik ga dat nog wel eens allemaal uitleggen uitgebreid.
Nu is het nog even heel erg druk, moet nog tig dozen uitpakken en ga dat deze week op mijn gemakkie doen.
We houden nog een housewarming maar dat word na de zomer, ik moet eerst bijkomen, rust vinden en van het huis genieten. Het is echt een ZALIG huis en eenmaal op orde wil ik daar eens lekker zelf van genieten.
Tot nu toe zijn er nog steeds mensen in het huis met iets bezig elke dag en als iedereen klaar is wil ik gewoon even niemand meer in dit huis hebben, even rust.
We zijn namelijk echt DOODMOE.