28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Rare periode


Het is een beetje een rare periode op het moment, er gebeurt van alles. 

Natuurlijk is daar ons gezin wat druk is en  waar van alles in gebeurt, zo heeft Yoni de uitslag van de Cito gekregen (549) en gaat na dit jaar naar tweetalig VWO op het RSG. Mijn dochter heeft een optreden in het cultureel centrum volgende week, mijn kleinste is druk aan het hyven geslagen en denkt/doet niets anders meer (wat worden ze toch snel groot). Dan is daar nog ons huis natuurlijk waar we druk mee bezig zijn met de architect, het is nog steeds niet helemaal naar onze zin van binnen, dus daar zijn we nog mee aan het schuiven en plakken hoe dat nu precies eruit moet komen te zien en we gaan al met een aannemer praten deze week om een idee te krijgen over andere belangrijke zaken als je gaat bouwen. Dan komen er nog wat onverwachte dingen op ons pad waar ik nu nog niets over kan zeggen maar die wel erg spannend zijn......
 In onze omgeving gebeurt ook van alles en nog wat met vrienden en familie: verhuizingen, andere banen, zwangerschappen, emigratie, prijzen etc. 
Verder merken we op dat er een soort van virus in de lucht hangt in Harderwijk en dat er heel veel scheidingen plaats vinden op dit moment.
Kortom een rare periode ....... maar op de scheidingen na, wel een hele leuke periode, ook al is het erg druk en soms te druk, het zijn wel leuke en spannende dingen en daar krijg je ook wel weer heel veel energie van.