28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Gefrustreerde vrouwen


Ik heb me gisteren echt rot gelachen over de reacties die 1 stukje teweeg brengen.

Ik heb HEEL VEEL reacties gehad , ook anonieme reacties . 
Jammer dat men dan wel van alles durft te roepen maar niet de kracht/moed heeft om dan ook zijn/haar naam eronder te zetten.
Kijk,  ik schrijf ook niet anoniem , durf ook gewoon voor mijn mening uit te komen.
Er zit me toch een jalouzie/ frustraties/gebrek aan zelfvertrouwen/wanhoop in die reacties ongelooflijk.  dat is te mooi voor woorden.
Deze reacties zeggen dan ook meer over de personen zelf dan over mij.
Ik heb gewoon besloten dat ik het niet publiceer dan moeten mensen maar de naam eronder zetten.
Ik heb geen last van hun,  zij hebben last van zichzelf .Iedereen (nou ja bijna iedereen) heeft denk ik wel de hockeyscene gezien bij Gooische vrouwen. Daar doen ze het voorkomen of dit zo is bij de Gooische club alleen maar ik kan je verzekeren dat gaat er hier in Harderwijk net zo aan toe.


Oh Weertenaren wat verlang ik naar de gemoedelijkheid en de sfeer van de hockeyclub Weert zeg. Geloof me, dat is echt niet te vergelijken met hier.

Hier is het streng,  ongeorganiseerd,  en o wee als je niet kan rijden dan mag je kind geen wedstrijden mee doen maar louter trainingen. Bardiensten krijg je een week van te voren (of 3 dagen van te voren) te horen en zoek het dan maar uit. Kan je niet? Jouw probleem. Het schijnt nogal moeilijk te zijn een schema voor een seizoen te maken.
Dan zijn er overijverige licht hysterische moeders die het ENIG vinden als het team geschild fruit krijgen in de rust, en daar worden dan ook schema's voor gemaakt; voor de fruitbeurten en een lijst van welke wel en welke niet want de handen mogen niet vies worden, noch de kleren etc etc...
Het is om te gillen.
Kijk ik geef met liefde en plezier een zak appels mee maar ga me niet verplichten ze te schillen, daarbij wat is er mis met in een appel bijten??? Kunnen 10 jarigen niet gewoon in een appel bijten? Hebben ze daar geen tijd voor voor een hele appel, snij je ze daar ter plekke toch doormidden ? Of wat is er mis met een sultana koek?? Ik vind gewoon dat ouders zelf maar voor de nodige vitamientjes moeten zorgen hoor. Meestal zijn het ook juist die mensen die dan 's avonds een kant en klare prak de oven of magnetron inschuiven dus hou op, alsjeblieft zeg.

Echt het is hier Gooische vrouwen hockey met het verschil dat hier wel ouders staan te blèren aan de zijlijn, vaak zo fanatiek dat ze met hun ring op het hek staan te tikken voor aandacht en dan luidkeels staan te schreeuwen/blèren . Dus wat dat betreft is het ietsje minder sjiek dan bij de Gooische. En wat die ouders dan schreeuwen echt, het is hilarisch , geen kind in het veld die nu precies begrijpt wat die ouder bedoelt of wil het niet begrijpen want schaamt zich dood voor pa of ma. 
"STOOREH" !!!!!! (lekker kak uitgesproken de n kennen ze niet op het eind) (???????) 
"BREEEEED" (of veld breed) ????
"DEKKEH"  (ook zo'n vreemde uitdrukking om over het geld te blèren) ????

Dat begrijpt toch geen kind man.

En natuurlijk hebben die vrouwtjes die zo fanatiek zijn tijd zat om fanatiek te zijn want die werken niet,  hebben dat ook nooit gedaan , hun prestatie was met een arts/advocaat/piloot/of ander geld trouwen en that's it. 
Mijn man dit,  mijn man dat,  hoor je ze constant wauwelen, en zelf??? Wat heb je zelf nog gedaan?? denk ik dan.

Gelukkig lopen er ook nog normale mensen rond op de club en dat maakt veel goed.

Ik denk dat ik met dit stukje weer heel veel vrienden heb gemaakt hahhaa maar dan weten we meteen wie zich aangesproken voelen op de club toch en wie dus tot bovenstaande behoord ??


Iedereen is naar school, G is naar zijn werk, hond slaapt, poezen zijn buiten, het is stil in huis (op straat ook) en ik hoor alleen het tikken van de klok.

Rust.
Heerlijk,  hier kan ik echt van genieten, het is namelijk zelden dat hier zo'n stilte heerst.
Meestal gieren de auto's en brommertjes door de straat, hoor je bouwwerkzaamheden van het hotel, mensen bij de bakker. Nu niets.
Dit duurt niet lang weet ik ook wel, nog geen kwartier, maar het is wel heerlijk even.
Die paar minuten geniet ik ervan en stel me voor dat ik straks in Ermelo die rust ook ervaar maar dan dagelijks. 
Ik ben geen stadsmens, ja om te shoppen wel maar ik woon liever op het platteland. 
Rust.
Stilte.
Genieten.