28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Ga er even voor zitten...


Kijk na 8 weken te hebben doorgebracht met de kids vanaf de zomervakantie waren/zijn we echt toe aan een kinderloze week. Ik weet, niet iedereen begrijpt dit, maar geloof me , 7 kids is zwaar. Dat is hard werken, geen tijd voor jezelf, je wordt geleefd, je bent alleen maar aan het zorgen of aan het overhoren of politieagent aan het spelen en elke avond plof je rond een uur of tien elf pas in de bank. en dan heb ik het nog geeneens over de stress en onenigheid die we hebben onderling met de kinderen of met elkaar omdat we gewoon helemaal kapot moe en gestresst zijn

Dus zaterdag gingen wij ze goedgemutst wegbrengen: FREEDOM.
Een hele week geen kids betekent, wakker worden wanneer je wil, om half 9 eens lekker voor de tv kunnen zitten, sex wanneer je wil en waar je wil niemand die immers rondloopt en roept "Gatver bejaardensex" als we een keer zoenen , alleen voor jezelf hoeven zorgen, een schoon en opgeruimd huis etc etc...
Nou dan ben je als een kind zo blij en huppel je de week in.

En dan zit je niet te wachten op je "HAPPY" period, NET IN DIE WEEK. Want ik ben dan helemaal NIET HAPPY...NOT
NEE niet happy nee, wie verzint dit nou ook? Van alle weken van het jaar moet het uitgerekend deze week zijn. En happy is het laatste woord wat in me opkomt en ik wil echt, echt, echt niet zeuren en zeiken maar ik heb buikpijn en rugpijn en hoofdpijn en voel me zoooohooo zielig.
En als leuke bijkomstigheid mocht ik ook nog parkietenzalf gaan halen , maar omdat ik echt niet weet wat ik moet antwoorden als de mevrouw van de dierenwinkel vraagt of het voor de snavel is van de parkiet en waar de parkiet dan last van heeft? , ben ik gewoon maar naar de apotheek gegaan.
Zo en nu ik eens flink heb zitten klagen ga ik zometeen eens lekker naar Greys kijken en ontspannen want ik ben zielig en eigenlijk moet ik gewoon aan een kilootje of 5 witte (melk mag ook) chocolade ware het niet dat ik nog steeds op dieet ben en dat is dubbelzielig dus want ik kan mezelf niet eens bevredigen met een dikke vette plak overheerlijke chocolade of een flesje witte wijn.
Leuk zo'n weekje ....

***************************************************


Ik zat toen straks even in bad , ik dacht ik ga even een warm bad nemen en dan zakt die buikpijn misschien .....toen hoorde ik dit op de stoep voor mijn huis en voor het raam van de badkamer.
WHAAAAAAAAAAHHHAAAAAAAAAAAA OEEEEEHAAAAAAAAA WEEEEEEEEEHHHHH
MAAAAAAAAMAAAAAAAAAAAAAAA
schatje toch wat is er dan? Wil je speentje?
WHAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAA AAARGGGGHHHHH NEEEEEHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Wat dan schatje een koekje?
WEEEEEHHHEEEEEEEEE NEEEEHHHHEEEEEEE AAAHHHHHHHOEEEEHHHHHH
Lieverdje wil je in de buggy zitten? of je speentje?
(Het monster zette de knop even nog een toontje hoger)
NEEEEEEEEHEEEEEEEEEEEEE MAMA STOUT WHAAAAAAHAAAAAAA WEEEEEEEHHHHH
Schatje zal mama dan toch je speentje even zoeken?

Nou toen ging ik maar uit bad en dacht : Een flinke corrigerende klap voor die billen TRUT dat zou hem goed doen ipv dat softe gedoe.
Kijk daar zit ik nl ook niet op te wachten op vervelende kleine jankende snotapen met een watje van een moeder voor mijn badkamerraam in mijn kinderloze week als ik net in mijn happy (die niet happy is) period zit.************************************************************

Wat vinden jullie?
Hier in de straat , niet zo ver van ons vandaan , woont een echtpaar .
En die twee kunnen me toch ruzie maken.
En schelden en schreeuwen (vooral ZIJ, HIJ zegt nooit veel).
En het zijn niet de buren hoor maar verder weg en we horen ze altijd tot bij onze voordeur.
Moet je ze daar nou attent op maken of niet?
Even laten weten dat wij het precies kunnen horen waar ze haar echtgenoot allemaal voor uitscheldt? voor slappe zak onder andere, de rest is echt niet voor herhaling vatbaar
Of is dat gĂȘnant? (voor hun dan, niet voor mij)
Of zou dit blogje genoeg zijn, dat het echtpaar dit misschien wel leest en zich herkent en dus misschien de toon omlaag kan brengen (zij dan want hij ondergaat dit altijd geruisloos).
Wat denken jullie?