28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Onder het mes


Vandaag word mijn vader geopereerd, eindelijk word een einde gemaakt aan bijna twee weken ellende voor hem. En we hoeven nergens bang voor te zijn hij wordt tenslotte geholpen in het St Jans Gasthuis te Weert en dat ziekenhuis is zeer bekend (ahum). Vorig jaar kreeg het de titel Slechtste ziekenhuis van Nederland dus ..... no worries.
Eng vind ik het wel hij behoort tenslotte tot mijn top 3 van meest belangrijke mannen in mijn leven. (papa, Guido en Yoni in willekeurige volgorde).

Spannend, maar we hopen het beste......


Vorig jaar werd tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs de oer-Amerikaanse aluminium Airstream caravan geïntroduceerd, een echte 'trailer' waarnaast de Europese witte kunststof caravans ineens wel erg uncool afstaken. Nu, voor de beurs in 2007, komt ook de grote broer van de eerder gepresenteerde 532 naar Nederland, de Airstream 684.
De voor Europeanen indrukwekkende dubbelassige Airstream, met een lengte van 6.84 mtr, is volgens importeur Campoworld naar wens te verkrijgen in een breedte van 2.30 mtr of zelfs 2.50 mtr. De Airstream 684 beschikt over onder meer vier slaapplaatsen en een doucheruimte met warm water en is afgestemd op Europese normen. De caravan weegt leeg 1800 kilo en heeft een kogeldruk, afhankelijk van gemonteerde accessoires, van 110 tot 150 kilo. Dat vraagt om een forse trekauto.
De vanaf prijs van deze supercaravan bedraagt € 65.995,-.

Ik snap niet dat iemand die zoveel geld te besteden heeft (en ook nog een dikke auto rijdt die deze caravan kan trekken) niet lekker naar een luxe hotel gaat ipv zich te behelpen met een caravan??? Reken maar eens uit hoeveel vakanties je daar van kan betalen.....dan ga je toch niet op een camping staan? Ik snap er in ieder geval niets van. Het is een stoer mooi ding, leuk voor in de tuin als speelhuis voor je kids maar daar is ie weer net een tikkie te duur voor. Dan kan je beter een pipowagen laten bouwen (zie link). Voor een ieder die toch graag met zo'n peperduur caravannetje gaat toeren kan hem gaan bewonderen op de Caravan- en Kampeerjaarbeurs 2007 in Utrecht van donderdag 18 tot en met woensdag 24 oktober.

Rita


Rita Verdonk, die uit de VVD-fractie is gezet en als eenmansfractie in de Tweede Kamer zit, begint een politieke beweging, 'Trots op Nederland' (TON) genaamd.
De beweging van IJzeren Rita zal zich vooral bezighouden met maatschappelijke problemen als files, ouderenzorg, onderwijs, immigratie en integratie.
Wat ik nou van die naam moet denken? Ik weet het niet... Zit daar een marketing team achter of heeft Rita dat op een saaie zondag zelf bedacht? Betaal je je blauw aan een team die je nieuwe naam moet bedenken, komen ze met 'Trots op NL'.....en je keurt het nog goed ook, strange.
Echt een geweldige naam vind ik het niet moet ik zeggen. Trots op Nederland is niemand meer denk ik of bedoelt Rita dat zij er voor zorgt dat we weer trots worden op Nederland? Nou, dan ga ik wel stemmen op Rita al was het alleen maar om Marc Rutten dwars te zitten.
Go Rita!!!! Make us proud.........


Ik ben gisteren begonnen met de slaapkamer van de meisjes te herindelen, verzetten en opruimen. Kasten verschoven, bedden verplaatst alles om Kyla een eigen slaap/leefhoek te creëren in een slaapkamer die ze deelt met Nyah en Febe. Ze is nl al zo groot aan het worden, een echte meid en ze verzamelt zoveel. Aangezien we dus nog 2 jr hier zitten omdat we hoogstwaarschijnlijk gaan bouwen (alles kan nog veranderen hoor) vond ik dat ze dan maar een eigen plek moest krijgen zodat de kleintjes niet meer aan haar spullen zitten en ze zich min of meer kan terugtrekken in haar eigen hoek. Ideaal is het nog niet maar een stuk beter dan het was al en over 2 jr heeft ze weer een eigen kamer als het goed is. Nou kasten verslepen en verzetten is een eitje , opruimen is echt een MEGAklus. Jongens zijn niet zo verzamelziek als meiden en hebben veel minder zooi, deze kamer opruimen is een weektaak, curverdozen moeten worden aangeschaft om alles op te kunnen bergen. Poppetjes, pennetjes, armbandjes, boekjes, tekeningen, frutsels vooral veel frutsels........pfff ik ga weer aan de slag hopelijk heb ik het voor kerst allemaal gerangschikt en overzichtelijk.