28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Elvis


Het is donderdag .
Bijna een week na de fair.
Ik ben nog steeds niet bij. Moet nog steeds heel veel fotograferen en op de site zetten, heb nog steeds elke dag heel veel mail en pakketten te maken. Ben nog steeds wel een beetje moe. Kreeg een infectie , heb keelpijn en ja ook menig huilbui nog gehad zondag, the day after climax was dat.
En morgen hebben we er weer 7 dus dan wil ik klaar zijn.
Alles moet dus op rolletjes lopen nu even zodat ik vooruit kan en dan is het niet leuk als je beneden komt Elvis, ja ik heb het tegen jou.....dat je een dikke drol gedeponeerd hebt voor de tv op het tapijt en dat je een heel stuk piepschuim in duizend kleine stukjes hebt gebeten en die door heel de woonkamer hebt verspreid. Nee dat is niet leuk, DAT IS HELEMAAL NIET LEUK.
Dus hou maar even op met dat gekwispel met dat ieniemienie staartje van je want mama is boos. HEEL BOOS.
Ja en je bent zielig want Bettie heeft geen aandacht voor je , ik weet het allemaal.
Ja het regent buiten en jij houdt niet van buiten kakken als het regent of waait MAAR DAAROM HEB JE OOK EEN BAK MET VAN DIE SCHIJTDURE KORRELS zodat je daar kan kakken ipv op mijn tapijt. DAN KAK DAAR OOK IN *&#$%&^*&*((&^%$ mormel dat je bent...
En anders doe ik je door de papierversnipperaar, weg Elvis, weg kak.
Ja echt ja ... Nee je hoeft niet in je mandje te kruipen met staart tussen de benen , hierkomen jij en kijk naar de ravage die je hebt aangericht .
Ik ga stofzuigen , de rotzooi van je opzuigen , duizende bolletjes piepschuim, scheer je weg want ik zuig je gewoon mee op als je niet oplet....

-10 minuten later-


Elvis...Elvis....waar ben je??
(verstopt in zijn mandje dus)
Kom Elvis , ik meen het niet hoor, ik zuig je niet op, neehee ook niet door de papierversnipperaar dat was een grapje Elvis, ja een slecht grapje ik weet het maar wel een grapje, kom nou ...Elvis...kleine schijtmachine van me kom eens ...Snoepje???