28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

AmsterdamWe zijn vandaag naar de woonbeurs in Amsterdam geweest.
Het was een lange vermoeiende maar heel gezellige dag.
We hebben veel heel veel gezien zijn met 20 kilo aan folders thuis gekomen en hebben ideeën opgedaan voor ons nieuwe huis.
Veel ken je natuurlijk al en heb je al 1000x gezien dus dat loop je zo voorbij, dan zijn er nog hele lelijke dingen natuurlijk en dan de hele bekende nog.
Wat me opviel was dat er andere jaren veel meer sauna's jacuzzi's en zwembaden stonden en nu amper.
Piet Boon had een heel groot vierkant blok in de hal staan waar je binnen in een Piet Boon lifestyle terecht kwam maar ik vond het heel gaaf van de buitenkant maar de binnenkant viel tegen eigenlijk. Zo vind ik de Piet Boon keuken niet mooi en de rest erg rommelig. Niet het strakke rustgevende gevoel wat je normaal ervaart bij Piet Boon.
De stand van Miele was niet alleen heel interessant voor ons maar je krijgt er ook nog eens heerlijke gratis koffie, Latte/Cappuccino/Espresso of gewone koffie, wij hebben genoten van een heerlijke Latte en omdat Nespresso met Miele een inbouw koffie machine heeft voor in de keuken kon dat hem nog wel eens worden.
De mooiste keukens hebben we beslist gezien bij Bulthaup en de mooiste dekbedovertrekken op de stand van Fresh , heerlijke flanellen dekbedovertrekken in mooi grijs.
Enfin we hebben alle vier hallen gezien en gaan dit weekend de documentatie maar even doorwerken en kijken wat we kunnen gebruiken voor ons huis.
Y veel plezier morgen op de beurs!!! En vergeet geen koffie te drinken bij Miele....

Ben ik net al jaren lekker gewend aan het internet bankieren en gaat alles vrijwel vlekkeloos komt de ABN weer met iets nieuws.

Een nieuwe e.dentifier. 
Nummer 2 heet ie: e.dentifier 2. Nou hoe denk je dat de eerste heet??? Juist ja e.dentifier 1.
Heb ik daarom gevraagd? 
Nee dus,  die ouwe werkt prima. Geen kabeltjes gewoon een kastje waar je je pinpas induwt, pincode intoetsen en gaan met die banaan.
Nu hebben ze me een nieuwe gestuurd met een kabel eraan vast. Ik heb 3 USB aansluitingen in mijn mac en die zijn al bezet door de printer, toetsenbord en ja wat eigenlijk????  effe zoeken ....loop nu de kabel even na....o ja de kabel van mijn fototoestel zodat ik meteen mijn toestel erop aan kan sluiten en foto's overzetten.
Meer kabels kunnen er dus niet in. Dus ??? Niet handig dus weer.
Het is ook niet alleen de kabel, nee je moet er software voor installeren, er zit een boekje bij met de gebruiksaanwijzing wat je dus moet lezen en snappen en toepassen.
Alsof ik niets anders te doen heb??
Hebben ze niet genoeg problemen bij de ABN op dit moment? (bv wie gaat de overname ABN van Fortis overnemen?? )
Lijkt me dat ze toch andere dingen aan hun hoofd hebben dan nieuwe identifiers voor alle klanten bestellen waardoor er weer van alles misgaat in het begin natuurlijk en er weer gebeld moet worden etc... Er zitten duidelijk mensen daar achter hun bureau die zich vervelen en dan zoiets gaan verzinnen.
Nou ik doe het niet.
Zolang ik het oude kastje nog kan gebruiken gebruik ik die en niets anders.
En als ik op een dag niets meer te doen heb dan misschien ga ik dit ding eens installeren en uitzoeken en willen begrijpen.