28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Goede acteurs en kerstfeest


De mensen die waren komen kijken naar onze pups wilden een mannetje, toen ze hier waren twijfelden ze ineens en later kreeg ik een mail dat ze toch een vrouwtje wilden Izzie dus.
Enfin heel veel vage mailtjes nog gehad en vandaag verneem ik van een fokker dat ze daar ook zijn geweest en nog bij een andere fokker , daar hebben ze ook allerlei vage verhalen opgehangen en wilden de hond kopen op afbetaling.
Ik denk dus dat we met Bonnie en Clyde te maken hebben gehad of zo.
Pfff ze wisten het wel goed te verkopen hoor, met zijn tweetjes, ze hadden al een franse bull die net een kindje van hun was en ze zijn er zooooo gek mee en ze wilden nog een tweede erbij etc etc , ik geloofde het gewoon , heb geen moment getwijfeld aan hun verhaal.
And the oscar goes to...
Nou blij toe dat de babies nog zo klein zijn en ze niet weg mochten nog en de volgende keer dat ze mailen zal ik ze wel eens vertellen dat hun er never nooit eentje krijgen van ons.
Wel vind ik het dus heel moeilijk om de volgende te geloven en mails dat ik krijg van we willen een hond maar kunnen het niet betalen maar gaan er zeer zeer goed voor zorgen etc etc hele verhalen krijg ik .... misschien wel waar ook maar ik vind het toch moeilijk...
Ik moet er dus niet aan denken dat een van mijn babies hier bij mensen terecht komt die er alleen maar aan willen verdienen en die honden duurder weer door verkopen en ik never nooit meer weet waar die schatjes van me zijn.
Ik vind het heel heel erg dat ik zelfs bij zoiets nog argwanend moet zijn over wie en wat .

Vanavond is het kerstdiner op de school van mijn kids en bij beide dochters doe ik stokbrood met kruidenboter , ach lekker makkelijk toch? Moet ik het wel nog even halen .
Ik ging net naar de kapper ( o ja daar was ik ook nog vanochtend en ik zie er weer stunning uit mensen !) , de weg ernaartoe (50 mtr) was een survivaltocht, voetje voor voetje. Want de hele week loop ik natuurlijk al op mijn platte laarzen maar vandaag had ik het goede idee mijn hakken aan te trekken , net nu er sneeuw ligt buiten , slim Ilse....denk dat ik dus zo maar eens mijn Uggs uit de kast ga pakken en dan eens op jacht ga naar stokbrood en kruidenboter....
Als mijn zoon thuiskomt wil dat zeggen want ik sta bij de kapper wil betalen , geen pas, die heeft zoonlief nog in zijn portemonnee al 2 dagen want hij ging 2 dagen geleden geld voor me pinnen en sindsdien zit die pas in zijn portemonnee, gelukkig had ie m nog (ik belde hem even op in de les, pffff , was me een hoedje geschrokken). En dan worden de ouders na het kerstdiner van de kids nog op school verwacht voor een kopje soep of glaasje glühwein ook gezellig, alleen is het altijd buiten en ik vind het toch wel ERRUG koud maar ik doe natuurlijk mijn nieuwe jas aan dus dan moet het wel lukken een half uurtje buiten sociaal doen .... want ook daar ben ik niet zo goed in hoor: in sociaal doen, nee echt , tssss hoor ik nu iedereen denken maar echt mensen ik ben eigenlijk een niet sociaal persoon, kijk altijd de kat uit de boom en als ik iemand goed ken kom ik pas echt los....en ik ken ze niet , die ouders op school omdat ik er nooit kom , ja een paar dus die ken ik een beetje en die worden vanavond lastig gevallen door me want ik ga natuurlijk niet in een hoekje zielig staan wezen helemaal alleen met lief duh... lief is ook een niet sociaal persoon dus dat schiet lekker op met zijn tweetjes haha. Of vonden jullie me wel sociaal overkomen toen jullie me zagen??? (eerlijk zijn eerlijk zijn , het is bijna kerst je mag niet liegen)