28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Hiep Hiep Hoera


Gefeliciteerd schat!!!!! En dat je maar heel erg oud mag worden samen met mij!!!!

Ik heb mijn vorige verhaaltjes over geen kado een beetje verzonnen om G op een dwaalspoor te brengen........Tuurlijk had ik al een kado , duh, ik ben het Ilse, die altijd alles al maanden van te voren bedenkt en uitvoerd. Maar het is niet leuk als mensen daar altijd maar van uit gaan dus dacht ik laat hem maar even denken dat ik nog niets heb.De enige die het wist was M. En nee, dames en heren geen sokken dat is ZOOOOO dom.

Gisteravond hebben we het al gevierd met alle kids, heel erg gezellig met allerlei kadootjes die hij van de kids kreeg, mooie tekeningen, mooi shirt,literaire thriller, dvd (yoni had 'm helemaal zelf gekocht en uitgezocht met een leuke kaart), geurtje, douchegel, en van de kleintjes scheerschuim (altijd handig). Van mij een cursus motorrijden inclusief examen, theorieboek en helm.

Zo lang ik hem ken hoor ik al dat ie graag wil leren motorrijden en zijn rijbewijs wil halen dus en later dan natuurlijk ook een motor, liefst een Harley. Ik heb mijn motorrijbewijs al dus kunnen we lekker gaan toeren, dat is de bedoeling.

Dus daar word ik het voorjaar aan gewerkt zodat hij ergens in de zomer zijn rijbewijs heeft en dan is het natuurlijk wachten op een motor.

Maar eerst gaan we dit weekend nog even zijn verjaardag met zijn tweetjes vieren en vandaag lekker een dag weg met zijn tweetjes.