28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

KomischIk ben een boek aan het lezen , ja heus , in 3 dagen tijd heb ik nog maar 20 pagina's gelezen omdat ik steeds weer dingen bedenk die ik ook nog wil/moet doen....maar toch.
En ja ook tijdens de paasdagen werk ik dus druk aan de winkel , maar alleen als G aan het sporten is of aan het lezen hoor , ik kan het gewoon niet laten , het is sterker dan mij maar dat vind ie niet erg , daarnaast doen we allerlei leuke ontspannende dingen zoals lezen, wandelen, films kijken, beetje fröbelen in huis ....
Maar dit boek is LEUK . Het is HEEL LEUK .
 • David Sedaris  David Sedaris (26 december 1956) is een Amerikaanse auteur. Veel van zijn humor is autobiografisch en zelfspottend over zijn grote familie, Griekse afkomst, vele baantjes en zijn leven in Frankrijk met zijn partner Hugh Hamrick.

  Het is HEEL LEUK dus , echt komisch, de man schrijft dus over zijn familie , heel gevat en zeer humoristisch.

  Ik zou ook heel veel kunnen schrijven over mijn familie hier op dit blog , natuurlijk niet zo goed als David hier maar stof genoeg, alleen iets in mij zegt me dat dit niet op prijs zal worden gesteld, iets in mij zegt dat, denk ik zo. Ik denk dat mijn familie daar de humor niet van in ziet.

  Dus doe ik het maar niet. Of zal ik toch? Hmmm

  Verder is het heel rustig hier in huis en genieten mijn lief en ik INTENS van die rust en zijn we ons zeer bewust van de rust, en wilden we dat dit nog een week of twee drie vier vijf aanhield die rust.......het blijft ook zo schoon het huis, zo netjes.

  Maar ja keep on dreaming de monsters zijn vanavond weer in the house en dan ruikt het hier weer ouderwets naar zweetvoeten, liggen her en der schoenen/jassen/tassen/boeken verspreidt, verdwijnen mijn pennen en scharen weer , struikel ik over dingen, zoekt iedereen weer naar de hondenriemen (omdat niemand ze op hun plek legt), is het weer lawaaierig in huis tot een uur of 10 's avonds, hoor je weer gestommel/geschreeuw/ruzie boven je hoofd , kan ik elke ochtend weer een slagveld schoonmaken op het aanrecht, moet ik dingen weer tig keer herhalen, stapelt de was zich op en het strijkgoed, moeten er weer heel veel boodschappen worden gedaan, wordt er weer tig keer per dag mama geroepen, of honderd keer van zolder naar beneden gebeld, moet ik weer gaan opvoeden en tig keer uitleggen waarom studeren echt wel belangrijk is , en waarom het leren van geschiedenis ook al is dat al geweest toch wel interessant kan zijn , is het gedaan met deze overweldigende rust in mijn huis en hoofd.

  Maar ik hou van die monstertjes hoor en kan niet zonder ze maar een paar dagen rust is zalig , is nodig in dit drukke gezin anders word je denk ik overspannen.

  Maar ik vind de maandag vrij eigenlijk wel heel relaxed, ik haat maandagen namelijk maar zo niet , dit is heerlijk.

Rechts is David Sedaris