28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Oppervlakkig?Ik las laatst de blog van iemand (kan niet doorlinken want haar blog is afgeschermd) die het volgende schreef over een middagje met een goede vriendin

en we praten over
de egyptenaren, Atlantis, buitenaards leven, de polen die omkeren
zeestromen die veranderen, zonnevlekken die zich al langer dan normaal meer laten zien


Kijk en dan voel ik me dus zoooo oppervlakkig ineens , ik wist niet eens dat er vrouwen waren die dit soort dingen bespreken op een middagje samen.
Die van die zonnevlekken weet ik geeneens wat ze daar nou mee bedoelt eigenlijk. 
En de Egyptenaren , Atlantis  en buitenaards leven daar kan ik misschien net een zinnetje of twee over kwijt maar dan heb je het ook wel gehad . En jeeminee de polen die omkeren en zeestromen die veranderen......uh???ik heb het wel eens over polen maar dat zijn andere polen dan dat zij bedoelt

Kijk,  ik en mijn vriendinnen hebben het over ook heel zinnige zaken hoor bijvoorbeeld over de kinderen en opvoeding en dan vooral over met welke leeftijd ze op kamers kunnen zonder dat mensen erover gaan lullen dat je ze kwijt wil en over de nieuwste mode of je een dikke reet in die nieuwe broek hebt en welke het meest afkleedt of over de staatsloterij winnen en wat je dan allemaal van dat geld gaat kopen en dan hebben we het over de hoofdprijs want over 299 euro winnen daar praten we niet over en over wel of geen plastische chirurgie en op welke leeftijd dan en waar je die oogleden dat het beste kan laten doen en wat moeten we als Schumacher gaat sluiten  of over mannen , die van onszelf natuurlijk en alle andere lekkere hapjes die er nog rondlopen of over vakanties, restaurantjes, leuke adresjes, welke schoonheidsspecialiste/pedicure en over wel of niet sporten , relaties, problemen, ruzies,interieurs, fotografie, anderen en daar krijgen we best heel wat middagen en avonden mee gevuld.
En soms hebben we het over politiek of over een vliegtuig wat gecrasht is of over wel of niet dat pedofielen bekend moeten worden gemaakt en met foto op internet moeten wel dus volgens mij want je kan zo'n maf zomaar in je straat hebben wonen zonder dat je het weet , wel of geen brommertjes in de binnenstad niet dus, kunstenaars en mooie schilderijen maar verder gaat het niet hoor.

En dan vraag ik me echt af als ik dat lees ben ik nou zooo oppervlakkig?  
Ben ik een zeldzaamheid of is zij gewoon een zeldzaamheid? 
Zijn alle vrouwen zoals zij ? 
Ik heb er wel bewondering voor dat je het over zulke dingen hebt en er ook nog plezier aan beleefd en er ook nog iets vanaf weet en er dan over kan praten zonder in slaap te vallen. Heel apart. Echt heel apart, maar daarom lees ik haar blog ook zo graag omdat ze zo anders is als ik.LachenDeze had ik al een keer geplaatst maar ik moet het gewoon nog een keer plaatsen, ik hoor het nl het hele weekend.
Het hele weekend spelen de kinderen en manlief het af en liggen in een deuk.
Waarom?
Omdat ze het herkennen.
Tuurlijk ze herkennen zichzelf maar ze herkennen vooral hun moeder of vrouw erin die de kinderen niet hoort.
Manlief zegt geregeld "antwoord nou want ik word er gek van dat gemam de hele tijd".
???
Ik hoor het dan echt niet, het is niet dat ik ze opzettelijk negeer hoor, neehee ik hoor het gewoon echt niet.
Dus ik denk dat ze nu al zolang zoveel jaren aan het mammen zijn dat mijn gehoor dat niet meer oppakt , ik sluit me daar voor af anders word je toch helemaal gestoord ?

Het is me een dagje wel, het lijkt maandag maar het is dinsdag, de hond ligt ongelooflijk te snurken, ik ben eindelijk begonnen met mijn dieet , kinderen weer naar school, mooi weer dus wat ga ik eens doen vandaag? Juist ja in de zon liggen.