28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Piet Boon


Ik ben helemaal idolaat van Piet Boon.

Nu hoor ik sommige denken, who the hell is Piet Boon?? Maar er zijn ook mensen die meteen weten over wie ik het heb. Piet Boon is behalve een mooie man: architect...nee, meer dan een architect..... hij ontwerpt je huis, bouwt het en richt het in. Een totaalconcept.

Maar ik kan hier wel helemaal uit mijn dak gaan , check yourself op http://www.pietboon.nl/

Beslist een aanrader is zijn boek Piet Boon 2, prachtig.


Ik lees net dat volgens de berekeningen van de Britse psycholoog Dr. Cliff Arnall (gespecialiseerd in winterdepressies) dinsdag 22 januari de meest depressieve dag van 2008 wordt.

Fijn meneer Arnall wie het nog niet is, gaat het vast wel worden met dit soort berichten.

Nou de beurs doet lekker mee die keldert zienderogen dus wat dat aangaat...het Weer... tja, kijk naar buiten en volgens de psy komen mensen er morgen achter dat van hun goede voornemens ook nog niets terecht is gekomen. Lekker optimistisch meneer de onderzoeker, bedankt maar weer voor dit leuke blije onderzoek.
Een positief puntje zit er wel aan, het kan nooit erger worden na de meest depressieve dag kan het nog alleen maar beter worden....

Dus voor de pessimisten onder ons blijf lekker binnen morgen.
En voor de rest dit bloemetje om jullie alvast een beetje op te vrolijken!


Zo mooi gezongen en het verhaal erachter is dat ze het voor haar overleden zangcoach zingt, zo veel emoties........prachtig!!!!!