28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

NEEEEEEE


Niet doen, nee, niet doen je mag niet stoppen met de serie!!!!!!
Nee nog beter: We verbieden je te stoppen!!!!
Later kan je altijd nog het toneel in!!! Over 20 jaar of zo.

Dit mag je niet doen en kan je gewoon niet maken, wat is Gooische Vrouwen zonder Willemijn?
Wie gaat me laten lachen op zondagavond als ze weer eens totaal ridicuul uitgedost gaat kleiduiven schieten??
Ik ben in de rouw, kan en wil het niet geloven!!!! Welke imbeciel heeft vergeten haar een 20-jarig contract te laten tekenen??

Wij willen Willemijn!!!!!!
Wij willen Willemijn!!!!!!

Nederland wil Willemijn!!!!!

BalenIs er dan niemand die zijn huis verkoop hier in de regio?? Jeeminee, Funda is al een week of twee/drie een fiasco. Niets maar dan ook niets wat evt in aanmerking zou kunnen komen komt er voorbij, helemaal niets! Het is vreselijk. Wil niemand weg? Ligt er niemand in scheiding? Wat is dit??? Mensen moven please......weg uit deze buurt, die man/vrouw van je is waardeloos ga scheiden!!! Zet dat huis te koop, ga emigreren...doe iets!!!


Dit geldt alleen voor de mensen die een groot huis hebben met uitzicht op weilanden en net buiten Harderwijk of Ermelo wonen........Moven!!!!


Kasteel Staveren is te huur, nee, geen flauwekul het is echt waar!!!

De huurprijs kan je bij Drieklomp opvragen, dus voor een ieder die zich altijd al een prinsesje waant en zoekt naar die rijke prins op het witte paard..........hier alvast het kasteel.

Naam


Fred Fons Bob Morris Karel Carlos Diesel Harrie Arie
Bram Jaap Oscar
hhmmmmmmmm......... ben over een naam aan het denken voor een heel lelijk klein lief schattig hondje.

Iemand nog ideeën???


Happy Halloween iedereen!!!!!


Nadat M mij nieuwsgierig had gemaakt over de documentaire over genderkinderen heb ik dus gisteravond zitten kijken op nederland 2 naar Valentijn. Valentijn is een jongen die liever een meisje wil zijn en dit op zijn achtste al wist. In de documentaire zie je dat hij zelf af en toe twijfelt over wel of geen operatie maar voor iedereen is het wel duidelijk , Valentijn is een meisje en een heel dapper meisje. Zij heeft ook geweldige ouders die haar goed begeleiden in dit proces, gelukkig.

Een prachtige documentaire van Hetty Nietsch.