28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

JulieEgypte mei 2006.

Onze kids met Julie onze au-pair, een francaise, klein pittig dametje die echt bij ons gezin hoort.

We miss you, Julie !!!!!!!!!!

zomer


Ik denk al maanden: Help de zomer komt eraan, ik moet wat doen... En dan bedoel ik niet de grote schoonmaak maar meer dat ik wat meer moet bewegen om dit 40 jarige lijf wat strakker te krijgen en op dieet of zoiets dergelijks. Ik moet nl in bikini, dit denk ik dus al maanden om tot mijn grote schrik te ontdekken dat het over 3 weken al zover is......tja dan kan je op een crashdieet gaan (wat niet helpt) of niets doen want 3 weken is gewoon te kort om nog een sixpack te voorschijn te toveren.... Oh balen balen balen , waarom ?????
Ik las laatst het nieuwe boek The Secret en daar zegt men dat je gewoon de hele dag moet denken dat je dun bent dan wordt je het vanzelf ooit eens, niet denken ik wil niet dik zijn want HET Geheim kent het woord niet niet. Dan word je dus dik. Nee je moet positief denken !! Wil je rijk worden; denk dan de hele dag: ik ben rijk.... Nou ik geloof daar niet zo in, wel dat je van positief denken een beter en leuker mens wordt.
Laatst was een nichtje bij mij en die doet het SAS dieet is een heerlijk dieet schijnt , het is vrij vertaald het Schijt Aan Sonja bakker dieet , je mag dus alles eten. Helpen doet het niet maar je hebt een leuke tijd in ieder geval.
Ik ga dus lekker naar het strand over 3 weken en denk daar heerlijk positief hoe dun, mooi, leuk en rijk ik ben terwijl ik me streng aan het SAS dieet houdt.
Het wordt een heerlijke vakantie.Farm Elshorst. Namibie mei 2007.

NamibieDeze schatjes hebben wel ouders gelukkig .