28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Me and the kiddosKijk lijken we niet een enig gezin zo ? Ik en de kids... en naturel ook want zeg nou zelf zit u niet ook vaak gezellig met zijn allen op de trap ? whoehahahaa
Het lijkt zo gezellig ,zo leuk, zo een ....en soms is het dat ook en heel vaak ook niet als broer en zus elkaar de koppen in rammen of mijn kids klagen dat mama zo druk is en nooit tijd voor ze heeft of als ik dan eens een half uur voor mezelf heb en dan bedenk dat ik echt dingen anders moet gaan doen.
Ik moet meer tijd in ze gaan steken , ik moet meer met ze praten, meer met ze bankhangen, meer met ze knuffelen . Ik moet een betere moeder worden.
Ja dat moet ik en meer van ze genieten want zometeen zijn ze ineens floep het huis uit .
en dan hang ik de vlag uit en dan wil ik geen spijt hebben dat ik te weinig met ze gedaan heb. En ik heb soms echt wel mijn bedenkingen over of ik wel een goede of leuke moeder ben.
En soms denk ik ook, ik ga een boek schrijven, over mijn leven, want geloof me u zou achterover vallen met zijn allen , maar ik kan niet schrijven en ben ook veul te ongeduldig , alles moet snel bij mij en wat in mijn hoofd zit komt niet snel genoeg op papier en geloof me ik zou er geen vrienden mee maken met dat boek, er zijn mensen die zouden me haten en die zouden er echt alles aan doen om dat boek tegen te houden .
En ach soms denk ik gewoon dat ik mezelf moet verbeteren, het kan beter Ilse denk ik dan, focus focus maar ik word zo vaak opgeslurpt door het leven, door dagelijkse dingen die moeten gebeuren, door werk, door het huishouden, door moetjes, door koken/wassen/strijken etc...
en ik wil alleen maar een goed mens zijn, gelukkig zijn met de mijnen, geen zorgen, geen enge ziektes, geen anderen die me het leven zuur maken, een gewoon leven.
Gewoon gelukkig zijn met manlief en kids , stressvrij.
Mensen mensen mensen , ik kom net van school .
De kinderen hadden een project gehad op school en ter afsluiting mochten de ouders komen kijken wat ze allemaal geleerd en gedaan hadden .
En dat doen ze goed daar op school, dat doen ze uitgebreid, zeer uitgebreid .
Ik denk dat ze denken dat wij ouders ons vervelen of zo want er is zo vaak wat te doen daar ...
enfin ik mag niet klagen natuurlijk, dus leuk leuk leuk was het , tof !!!
We hebben weer gesocialised en dat is ook leuk.

O ja voor ik het vergeet 30 maart dan is de uitzending van TV Makelaar, dat u het weet.
En 31 maart en de maanden erna ben ik onbereikbaar, ergens ondergedoken onder een steen van schaamte. Want ik kraam me toch een onzin uit , oh oh oh daar lusten de honden geen brood van.
En TV mensen he?? dus 10 kilo dikker dan in werkelijkheid , vergeet u dat effe niet. En een mega spotlight op mijn hoofd dus die rimpels ... nee die ziet u wel maar zijn er niet.
En goed opletten want het duurt precies 4 minuten , dus voor je het weet heb je het gemist hahaa, ga vooral niet naar toilet.

Dan heb ik nog meer nieuws: een nieuwe site, binnenkort in de lucht ........en Soes wie kent haar niet, onze Soes heeft het logo ontworpen, mooi hè??? Ik ben er helemaal blij mee net als de site en de produkten die ik daar ga verkopen....wordt vervolgd.

En vandaag ruimde ik de hele woonkamer op die gans vol dozen stond en nu weer helemaal mooi schoon en strak is , een weldaad om te zien , om naar te kijken, om heerlijk van te genieten.
En nu ga ik in de bank ploffen met een jogging en niksen , tv kijken en proberen te slapen , heel veel slapen want ik ben DOODMOE .

Die lul die Milly heeft vermoord was 's avonds nog gewoon biertjes aan het drinken met zijn vrienden.
Het huis waarin hij woont woonde jaren voor hem een vader die zijn eigen kinderen jaren misbruikt heeft.
De snackbareigenaressen waar de broer van de dader werkt was zo overmand door emoties dat ze een hartstilstand heeft gehad en in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt en ws sterft.
De lul heeft haar ws ook nog verkracht voordat ie haar vermoordde.
Zijn vriendin was al weg bij hem omdat de relatie op springen stond.
Nu hoor je ineens dat de lul een asshole was om mee te werken.
Dat als de politie METEEN een speurhond had ingezet ze Milly gevonden zouden hebben.
Ik word er misselijk van, kotsmisselijk, als ik denk aan dat meisje die daar helse uren heeft beleefd in de wetenschap dat haar ouders maar twee deuren verder waren. Er zit maar 1 tuintje tussen de plek waar ie haar begraven heeft en haar ouders...
Ik vind het zo erg , zo vreselijk erg , voor het kind, haar ouders, broer, zus en familie, vrienden......
Het is zo onbegrijpelijk , zo verschrikkelijk onbegrijpelijk.
Walgelijk.
Kijk in dit soort gevallen ben ik dus gewoon voor de doodstraf, een heel langzame pijnlijke dood, tergend langzaam en wens ik dat er een hel is , een vreselijke hel voor die lul.
In de gevangenis weten ze ook wel raad met dit soort mannen , kinderen zijn heilig bij de meeste criminelen en dan is ie ook nog agent.......ik zou zeggen gewoon loslaten in de grootste gevangenis waar de grootste criminelen zitten op de binnenplaats en het personeel vrijaf geven, camera's uit.