28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Word soms zo moe van mezelf


Vandaag kwam er een bezorger een pakketje brengen and Thank God het was niet de man van het maandverband.
Alleen ik had de hele ochtend zitten wachten op de beste man en was dus nog niet gedoucht en om half 12 dacht ik 'die komt niet meer ik ga maar eens snel in bad'.
En wat denk je?
Ik zat goed en wel 2 minuten in mijn overheerlijke bad met Rituals badschuim of was het Badedas kan ook...enfin niet echt belangrijk ,  wat denk je?
Juist ja : de BEL.
Ik eruit , zeiknat , met een handdoekje om,  doe het rolgordijn omhoog,  klop op het raam en gil naar de beste man die omhoog kijkt: " IK KOM ERAAN..."
Oké half nat in de kleren en zonder schoenen naar de deur....haren nog helemaal in een knot bovenop mijn hoofd ......

En wat zeg ik?
"Ik ga normaal nooit in bad..........."

De man kijkt me aan en zegt: "OH is dit de eerste keer in je leven dan ?"

Waarop ik begin te stamelen (terwijl hij me doos na doos in de hand duwt) dat ik natuurlijk wel eens in bad ga maar zelden op dit uur als er een bezorger komt maar meer in de ochtend, vroeger zeg maar ... en telkens als ik dan aan een wildvreemde zoiets als dit of als het maandverband ga uitleggen voel ik me alleen maar dieper zakken, de man kijkt me raar aan en denkt vast wat heb ik hier aan mijn fiets hangen

Les voor Ilse: niet meer tegen bezorgers praten ! Geen uitleg meer geven ze geloven je toch niet of snappen je niet

Verder heb ik al 2 dagen de opruimwoede maar is daar NIETS van te zien in mijn huis want mijn woonkamer staat weer VOL dozen en spullen .
Ik heb nog exact 1,5 week om die kerstbomen op te ruimen en de hele woonkamer clean en strak te krijgen want dan komt een ander woonblad fotograferen waar we dan in Januari in verschijnen.....genoeg te doen dus nog.
Verder moet ik nog zo'n 15 grote curverdozen winterkleding van de kinderen van de zolder plukken van 7 kinderen jawel,  die die kleren moeten passen, weer moeten opvouwen,  daarna moeten de kasten worden uitgeruimd en de winterkleding er worden ingelegd , dat gaan we dit weekend eens leuk doen. Oh ik heb er al zoveel zin in not dus

En dan nog wat vragen: hoe zeg je je hulp dat het beter moet? En hoe weet je dat je hond zwanger is? ik weet het dit valt niet in dezelfde categorie maar met beide heb ik evenveel moeiteHet werkt !!!! Yeah.

O mensen nu ik weet hoe het werkt ga ik natuurlijk alles filmen hier in huize Chaos.

De gehele familie Von Trapp en dat komt dan allemaal hier te staan en het beste van alles is , ik film dus ik sta er niet op , hahahhhaa. Dus binnenkort hier te verschijnen:

  • Ruziënde kids
  • Zeurende kids
  • Boze kids (ach het wordt zo gezellig hier )
  • Mijn lief onder de douche (ja nu zijn we zeker meteen allemaal wakker hè)
  • Mijn lief op de plee (sssttt hij weet het nog niet)

Ik geef het op , ik heb namelijk nog meer te doen.
Ik dacht ik zet even snel het filmpje op wat ik gisteren gefilmd heb van mijn hondjes met mijn Flip Ultra , waarvan ik de gebruiksaanwijzing niet meer kan vinden omdat ik altijd denk dat ik alles weet en elke gebruiksaanwijzing dus meestal meteen weggooi want ik weet alles duh...
Ik ben nu al 1,5 uur aan het kloten om een filmpje van Elvis en Bettie van 1 minuut hier op de blog te krijgen.
Van de computer rechtstreeks op de blog lukt me niet dus ik dacht dan zet ik het op You tube en dan op de blog maar ook dat lukt niet, dus probeer ik het met andere filmpjes van youtube en ook die krijg ik niet meer op mijn blog.........hoe kan dat nou,  dat werkt al jaren?
En nu ineens niet meer.
Dus helaas mensen ga even naar deze link KLIK
als deze werkt tenminste , want ik test hem en dan doet ie het ook niet, grrrrrrr
was ist loss??
Nichts functioniert.
AAARGGGHHHH
Als het allemaal niet werkt ga dan gewoon naar you tube en typ in: Elvis en Bettie 1542 (vraag me niet waarom, dit cijfer is gewoon een toevoeging om sneller te vinden die zomaar in me opkwam)
scroll naar beneden en dan zie je ergens een hond , nou veel kijkplezier.
als je nog niet bent afgehaakt inmiddels want ik snap het , het is nog makkelijker om met George Clooney in bed te belanden dan mijn filmpje te bekijken
O enne dat rare stemmetje dat ben ik, normaal praat ik zo niet hoor, maar ja het zijn een beetje mijn baby's en dan zet ik altijd een raar stemmetje op

Kijk ik moet er natuurlijk wel even achterkomen waarom het niet lukt en hoe het dan wel moet lukken dus alle tips (in het NL en makkelijke taal please) zijn welkom....