28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Frans


Frans Bauer zou vreemd gaan......gevoelens hebben voor een ander. al dagen is het hotnews in ons kikkerlandje. Frans zegt dat er niets van waar is en veegt tegenwoordig zijn kont af met de Story als hij naar toilet gaat. Tja dan zijn er de mensen die zeggen waar rook is daar is vuur.

En 92% van de ondervraagden Nederlanders gelooft er niets van want 'hé ge het ut wel over onzen Frans hè' . 
Imagodeskundigen in Nederland bemoeien zich er zelfs mee en zeggen dat Frans zo'n goed imago heeft opgebouwd dat hij zelfs met moord nog weg zou komen.
Tja, wat moet je daar nu van denken, is Frans heilig of zo???
Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook in shock was toen ik op tv hoorde dat Frans misschien wel vreemd ging want als je Frans al niet meer kan vertrouwen welke man dan nog wel?? Frans de goedzak , de naïeve , het sulletje , de trouwe hond , die gaat trouwen in mei....
Maar Frans neemt wraak en heeft met vrouw en vermeende minnares een exclusief interview gegeven aan de grote concurrent van de Story en dat blad verschijnt speciaal voor Frans 2 dagen eerder dan gepland zodat heel Nederland kan lezen dat Franske echt niet is vreemd gegaan en nog steeds onzen held is. Wordt vast een goede oplage voor de Privé.