28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Repelsteeltje

We hebben ook al de hele week maar 1 liedje in ons hoofd en dat is :

Niemand weet
Niemand weet
Dat ik Repelsteeltje heet (2x)

10 bavianen met een rode reet
maken vieze vlekken op het tafelkleed

Niemand weet
Niemand weet
Dat ik Repelsteeltje heet(2x)

Zelfs mijn moeder laat wel eens een scheet
Dat is niet zo gek als je weet wat ze eet

Niemand weet
Niemand weet
Dat ik Repelsteeltje heet(2x)

Drie Italianen en een blonde Zweed
Staan al weken in de hitparade

Niemand weet
Niemand weet
Dat ik Repelsteeltje heet(2x)

En toen klonk uit de onderaardse spleet
Een verschrikkelijke wanhoopskreet

Niemand weet
Niemand weet
Dat ik Repelsteeltje heet (4x)

Rust???


Ik dacht nog een 2 weken geleden heerlijk…vakantie…geen school meer , dus geen ochtendstress….geen hockey meer waar ze 3x per week naar toe moeten…….even helemaal niets dacht ik.
We zijn op een camping in Frankrijk waar van alles voor de kids georganiseerd wordt en het 'leuke' is de kids vinden het geweldig. Dus moeten we om half 10 ontbijten want de kleintjes moeten om 10.30 uur op de Tijgerclub zijn (voor 6 t/m 9 jarige) kids moeten ingesmeerd zijn, tas met water en pet bij hebben en je moet ze begeleiden naar de club om ze daar om 12.30 weer op te halen.
Om 11 uur moeten de oudste bij de Tico club zijn (voor 10 t/m 14 jarige, voor het gemak zijn de 9jarige van ons gezin maar even 10 deze zomer) die ook allemaal ingesmeerd moeten zijn en voorzien van water.
Dat geeft ons de tijd om dan de ontbijtzooi op te ruimen en bedjes op het zwembad te reserveren en als we opschieten net genoeg tijd om even een kop koffie te drinken.
De tijgerclub onder leiding van Anna en Deborah (2 leuke Nederlandse meiden) organiseert waterspellen, dansjes, verfwedstrijden en ga maar door, de Ticoclub athletiek, tennis, voetbalwedstrijden, manhunt, etc .
Dan om 12.30 gaan we met zijn allen naar het zwembad om daar met de kids te zwemmen, kaarten , dammen, scrabbelen, van de glijbanen te gaan en nog veel meer. De boeken die ik in grote getalen had meegenomen; daar heb ik er na 1 week nog niet 1 van gelezen.
Om 15.30 haastten we ons weer naar de caravan om daar snel weer iedereen gereed te krijgen voor de activiteiten van 16 tot 18 uur. Als je denkt nou dan heb je toch lekker de tijd om even uit te rusten of een boek te lezen dan heb je het mis , die 2 uur worden gebruikt om boodschappen te doen en eten te koken want als ze om 18 uur terug komen van de clubs sterven die 7 mondjes van de honger en ze willen om 20 uur weer klaar staan voor de show.
Dus van 18 uur tot 20 uur wordt er gegeten, gedoucht, aangekleed en dan om 20 tot 21 uur gaan we gezellig naar de show voor de allerkleinste, daar wordt elke dag hetzelfde dansje gedaan wat de kleintjes al helemaal uit hun hoofd kennen en vrolijk meedoen elke dag en nog optredens van de plaatselijke Max (de muis van de Camping) Om 21 uur de kleinste naar bed doen en dan wachten tot de oudste thuis komen om 22.30 uur. Wij zitten dan onder het genot van een roseetje heerlijk te scrabbelen of te kletsen om als iedereen dan uiteindelijk rond 23 uur in bed ligt eens heerlijk aan onszelf te denken, gaap, gaap. Welterusten. Gelukkig houden we van onze kinderen.....en gaan we lekker met zijn tweetjes nog 2 weken weg om uit te rusten!