28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Buurman en buurman


Ik heb laatst een stukje geschreven over onze buurman : OVERbuurman.
Nu wil het dat wij ook een naaste buurman hebben die ook R heet en die nu word aangezien voor de dorpsgek die lamzat onrust heeft staan zaaien in de straat.
Maar dat was hij dus niet want onze buurman R is een beste vent, het type no nonsens maar lekker duidelijk, eerlijk en oprecht evenals zijn vrouw die echt NOOIT een slecht humeur heeft (hoe doet ze dat?) . Dus dat dat even duidelijk mogen zijn :  het was de OVERbuurman R (overkant hoogstraat)  die inmiddels ook nog een handje heeft gegeven (ware het niet van harte) maar aangezien mijn lief hem beloofd had hem dagelijks aan te spreken op zijn onbeschofte gedrag heeft hij eieren voor zijn geld gekozen en toch maar handje geschud. 
Ach en dan is het natuurlijk ook wel goed , men moet namelijk ook vergevingsgezind zijn in het leven (hoest hoest) en boos blijven kost alleen maar onnodige energie en heeft totaal geen zin, er is al ellende zat in de wereld. (echt,  ik had het klooster in gekund hoor ware het niet dat ik niet opgesloten wil zitten en hou van shoppen, George Clooney, mannen en seks  de buitenlucht, vrijheid en plezier)
Dus ook met onze dorpsgek (kan het toch niet laten )overbuurman is het nu inmiddels weer bijgelegd.
No hard feelings.
Verder hebben we hele leuke buren hoor,  allemaal hele leuke lieve mensen voordat iedereen nu denkt dat wij in een rare buurt wonen, het is een hele leuke straat met hele leuke mensen en we prijzen ons rijk dat we hier mogen wonen.

Ik heb een pook mensen een hele mooie pook en ook nog een hele auto vol hout van mijn pa dus we kunnen stoken en ik verbrand mijn vingers niet meer. Die pook daar word ik dus blij van, heel blij! Ik heb niet veel nodig om blij te worden hoor, ik kan ook blij worden van de heerlijke geitenkaas van de buurvrouw (die is echt verrukkelijk : de kaas bedoel ik , ja de buurvrouw ook maar ik bedoel de kaas in deze ;) ) of van een knuffel of van een mooie bos bloemen die ik van mijn lief kreeg vandaag, zo mooi , lief hè  .....


Vandaag is het donderdag, donderdag ja dat ik het even niet vergeet!

En vandaag ga ik een pook kopen. Jawel.
Nadat ik nl een aantal keren mijn vingers verbrandt heb aan de kachel omdat ik dacht dat ik die stronk hout best even met mijn blote handen goed kon leggen (duh).
Niet dus dat was heet en deed pijn.
Vandaag gaan we dus op zoek naar DE pook. 
En naar het kado voor mijn dochters verjaardag waar ik weer veel te laat mee ben en zie het nu maar eens te vinden in 2 dagen tijd.
Ik  kan niet vertellen wat het is want ze leest nog weleens mijn blog of anders haar grote zus wel en die kan geen geheimen bewaren.
Maar dat is de missie voor vandaag en dan natuurlijk nog dozen uitpakken, rotzooi opruimen, nog mannetjes hier in huis die van alles komen afmaken, de keukentafel wordt opgehaald, en dan moet ik nog steeds op zoek naar die dozen met kleren, gordijnen ophalen, kast schilderen en rotzooi naar de stort brengen, jawel.
Ben gisteren om 17.55 uur nog even de Jack en Jones binnen gevlogen en heb 3 broeken, 5 tshirts en 5 hemden gekocht voor mijn oudste zodat ie toch met kleren aan naar school kan, is zo zielig en zo koud in je nakie.