28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Het jaar 2007


Zo aan het einde van elk jaar kijk ik altijd even terug op het jaar wat bijna weer voorbij is, wat was er nou gebeurt dit jaar?

Van alles natuurlijk maar het was vooral het jaar van:

Bokito affaire (jaja vrouw aangevallen door de gorilla, schijnt dat ze hem nog steeds lief vind.....)
Gestorven: Roef Ragas (zoooo jong) , Jan Wolkers (zo goed) , Gert-jan Dröge (zo droog) , Jos Brink (zo talentvol) , Majoor Bosshardt (zo de Nederlandse moeder Theresa), Luciano Pavarotti (zo dik en zo talentvol).
De crocs, wie die schoen niet gezien heeft dit jaar heeft in een grot gewoond.
Sonja Bakker, wie kent haar niet?
Maddie, het meisje wat in Portugal verdween, wordt ze ooit weer gevonden?
Jan Smit, vond zijn grote liefde Yolanthe en verloor zijn stem.
Groene golf schijnt heel erg te zijn geweest maar die is weer aan mij voorbij gegaan, ben niet zo groen denk ik en ik vind dat hele groene gedoe een beetje schijnheilig als ik nu de straten zie die zoveel kerstverlichting hebben dat menig vliegtuig moet denken dat er een landingsbaan in zicht is.
Het jaar van Khaled Hosseini, De vliegeraar en Duizend Schitterende Zonnen, wie heeft ze niet gelezen??? Die ze nog niet heeft gelezen moet dit vooral gaan doen!!!!
In Belgie zijn de restaurants voortaan ROOKVRIJ, wanneer o wanneer word Nederland rookvrij??
18 januari windkracht 10 genaamd Kyrill waait over delen van West-Europa en richt behoorlijke schade aan. In Nederland komen door de storm zeven personen om het leven, in België drie. De Nederlandse Spoorwegen zet 's avonds de treinen stil en mensen wordt geadviseerd om niet de straat op te gaan. De zwaarste windstoot bedraagt 133 kilometer per uur, gemeten te Wilhelminadorp. Bomen waaien om, er doen zich veel ongelukken voor en er is de nodige wateroverlast.
6 mei Nicolas Sarkozy word president van Frankrijk, gaat scheiden en begint een relatie met Carla Bruni, topmodel en zangeres.
Zender Tien (Talpa) gaat uit de lucht.
Linda de Mol en Sander gaan uit elkaar, Linda is weer verliefd (op een ander) vlak voor 2008.
Rasmussen word uit de Tour de France gezet.
Geert Wilders die verbod op Koran wil en het boek het "islamitische Mein Kampf" noemt, hij wil ook een film maken.....kan iemand die man op een eiland droppen in 2008???
RTL 8 gaat van start.
Willemijn stopt met Gooische vrouwen.
Rita Verdonk uit de VVD en richt Trots op Nederland op.
Prinses Ariane geboren en gedoopt.
Ayaan Hirsi Ali komt terug naar Nederland en wil beveiliging.

Sam werd door een auto geschept.
Texas onze hond is overleden.
Nyah haalde B met zwemmen.
Yoni zijn verkering raakte uit.
Nino is van basisschool af en naar RSG gegaan.
Janssen en Bailey kwamen bij ons wonen.
We zijn dit jaar bijna op 3 continenten op vakantie geweest, Afrika (Namibie), Europa, en 30 december als alles goed gaat naar Amerika (New York).
Febe en Nyah gingen op hockey.
Levi Sam en Kyla naast de hockey ook op Jiu Jutsi.
Nino op judo.
Ik heb al 1 jaar een abonnement op de sportschool en ben nog niet 1 keer geweest.
Ons huis in Weert is verkocht.
Guido sport al een jaar met allerlei supplementen en toestanden om er achter te komen dat vorig jaar zijn jasjes strakker zaten dan dit jaar (where are the muscles??) , de bedoeling is nl van al dat trainen om meer spieren te krijgen.
We gaan nog dit jaar naar de Winterefteling.
We hebben heel veel leuke dingen gedaan met kids en leuke vakanties samen gehad.
Guido en ik hebben ook samen met zijn tweetjes heel veel leuke steden bezocht, leuke vakanties en romantische momenten gehad.
We hadden bijna een huis gekocht en bijna grond gevonden, volgend jaar hopelijk echt.
Het was een jaar met heel veel drukte, minder leuke momenten maar gelukkig heel veel fijne momenten en we blikken dan ook terug op een heerlijk jaar.

Dit jaar kende ook veel ellende maar ik wil niet op ellende terug kijken, wie dit wel nog even wil kijk op: http://nl.wikipedia.org/wiki/2007#Het_hele_jaar_2007
Dinsdag was het kinderfeestje van Febe, het was een groot succes, de meiden hebben allemaal een tasje gemaakt bij Kreactief. Een hele leuk kelder waar je lekker creatief kan bezig zijn. Ze doen ook workshops geven voor volwassenen. Eerst gingen de meiden zingen en de kadootjes uitdelen en toen lekker aan de soesjes die ze in de chocolade mochten dippen. Toen iedereen zijn buik vol had met limonade, soesjes en lollies begon het serieuze werk, plakken, knippen en stickertjes uitzoeken. Na een uur had iedereen een mooie tas. Trots gingen we naar huis waar we nog lekker frietjes gingen eten samen en om half 7 hebben we iedereen moe maar voldaan naar huis gebracht, het was een erg leuk, gezellig en vrolijk feestje.