28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Losers


Ik heb niks met zwakke mannen, losers, sukkels, eikels maakt niet uit hoe je ze noemt.
Een man moet een man zijn en hij mag best een keer janken of zo, dat is niet wat ik bedoel, maar een man moet wel zichzelf bij de ballen pakken en ergens voor gaan.
Een man moet gewoon stoer zijn op zijn tijd , actie ondernemen en initiatief nemen, een man met een mening, een man mag ook gevoelig zijn en zijn vrouwelijke kant laten zien dat is dan weer sexy maar het moet ter aller tijden een man blijven. Een vrouw moet op een man kunnen leunen en als ze dat niet kan dan is er iets goed mis, hoor ik nu alle feministen opstaan??? Rustig, rustig maar,  ik bedoel een man moet ook op zijn vrouw kunnen leunen dat moet wederzijds zijn maar het moet niet zo zijn dat de man een soort eerste/tweede/derde/vierde etc kind van de vrouw is.
Hoe kom ik hier nu op? Ik ben begonnen en ook alweer gestopt in het boek "Mijn vrouw heet Petra" , de hoofdpersoon Peter is een sukkel. Zo'n sukkel van het kaliber:  kwijlen bij een vrouwelijke collega, ermee flirten en dan denken dat zij ook helemaal into hem is (not dus), een obsessie hebben voor Chantal Janzen, een man die sex met zijn vrouw een heel gedoe vind, kortom een loser....die alleen maar DROOMT dat ie ooit nog eens een vrouw met geweld op de tafel gooit om haar eens flink te grijpen.
Nou, zo'n sukkel . 
Ik kan niet eens eens verder lezen in dit boek omdat ik me zo erger aan die eikel.
"Ben eens een vent" heb ik de hele tijd zin om te roepen. "Stand up, stand straight".
Dat zwakke, laffe gedoe, bah. En het maakt niet uit hoe ze eruit zien je hebt ze in alle vormen en maten schijnbaar.
Meestal zijn dit soort mannen ook flink onderdrukt door hun vrouw,  hah,  niet verwonderlijk ook. Hij zegt overal ja en amen op en stottert als het hem te heet onder zijn voeten wordt.
Ik gruwel ervan,  van dat soort.
Zo'n soort Adje maar dan echt , kijk die Adje vind ik ook een grote irritatie, ik kan er niet om lachen, maar goed HIJ speelt dat ie zo is (hoop ik toch) maar dat heeft ie ergens vanaf gekeken hoor daar kwam ie niet zomaar op,  dus ik bedoel maar,  die types lopen in het echt rond.

GO GET SOME BALLS....


Opruimen


We gaan de kinderen ophalen in Weert, het eerste wat mijn dochter , ja die leuke die net jarig is geweest, mag doen bij thuiskomst is die zooi opruimen in haar slaapkamer, haar bed opmaken, alle kleren/handdoeken in de was doen die nu op de stoel hangen.

Dit had ze vrijdag al moeten doen voordat ze wegging met haar vader.
Ik heb haar toen naar boven gestuurd, ze is ook naar boven gegaan maar wat ze daar dan gedaan heeft? Want later op de avond vond ik de slaapkamer nog in precies dezelfde staat aan als dat ie was......

Kijk dat heeft ze echt niet van mij dat slordige maar van haar pa.
Toen ik haar vader leerde kennen was ie net zo en dat heeft me heel wat energie gekost om dat te veranderen. 
Mijn zoon is mister clean himself, die hoef je nooit terug naar zijn kamer te sturen. Is altijd zuinig op zijn kleren, doet elke dag uit zichzelf nieuwe kleren aan en de vuile in de was, ik vind nooit een onderbroek op zijn kamer ook niet toen ie jong was, hij poetst zijn tanden uit zichzelf, gaat in de douche uit zichzelf, wast zijn haren, ruimt zijn zooi op en maakt zijn bed op, verschoont het zelfs helemaal alleen als ik het hem vraag.
Dochter niet die moet ik elke dag zeggen: schone onderbroek (waarom?), tanden gepoetst (jahaaaaa) ? haren gekamd? (jahaaaa doe ik zooooo)
nieuwe kleren pakken (deze zijn niet vuil hoor heb ik pas 2 dagen aan) , rotzooi opruimen (pfff), onderbroek in was (duh) , sokken in was (zucht) , schone sokken aan (tsssssss) , douchen (huh alweer? heb ik gisteren toch al gedaan?) en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Als ik haar haar gang laat gaan dan doet ze 4 dagen met een onderbroek, kamt haar haren noooit, poetst haar tanden als ze zin heeft, ruimt niks op, verzameld ze was op de grond in haar kamer, douchet ze hooguit 1x per week, en loopt erbij als een schooier. 

Wat me het meest ergert is het gesis als je haar iets zegt dat tssssssss geluidje dat ze dan maakt, gruwelijk irritant is dat. Het si ook een klein driftkikkertje want stampvoetend gaat ze dan naar boven naar de zolder en tot daar is het mompel de mompel tsssss pffffff en lekker afgeven op die stomme moeder.
Als die ooit een man vind dan hou ik mijn hart vast, die man krijgt het zwaar, heel zwaar....
Raar is het toch dat je kinderen in hetzelfde huis wonen dezelfde moeder hebben en zo verschillend kunnen zijn qua netheid. Het komt goed weet ik uit ervaring mijn moeder had ook vast nooit gedacht dat ik een huishouden met 7 kids kon runnen maar kijk mij het is allemaal goed gekomen....