28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Snelweg


Toen we van Frankrijk terug kwamen op de route du Soleil in Frankrijk kwam ik aanraking met een idioot, een wegpiraat, een sneulap, een onverantwoordelijk gefrustreerd mannetje.
Ik reed zo’n 130 km per uur toen ik plots werd afgesneden door meneer de Idioot. Ik had op dat moment 2 kinderen in de auto dus dan ben je extra voorzichtig. Opeens gaat ie weer langs me rijden snijdt me weer af en gaat voor me rijden om keihard op de rem te trappen. Dit 'grapje' herhaalde zich nog een paar keer met andere weggebruikers om vervolgens weer voor mij te komen rijden. Guido reed achter me en in eerste instantie had hij het niet direct in de gaten maar na de 2e keer ging hij me inhalen en achter de Idioot aan. Ik zat strak gespannen in de auto en volgde hem. Toen de Idioot zag dat Guido bij mij hoorde en hem duidelijk maakte dat ie dat met hem eens moest doen droop hij als een geslagen hond af en bleef en half uur lang op veilige afstand. Wat is het toch heerlijk om een lange brede man te hebben, je voelt je veilig en beschermd en geen Idioot die nog met je durft te sollen. ;)

BOOS


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRGGGGGGGGGGGGHHHHHHHH
WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
%^&#*)#_)@+)#((@@_)$!@@$!$@!$I_+_+Lrkodhy&t@!#^&

zo ik moest me even uitkuren, is bij deze gebeurd!!!!Nadat men ons jarenlang gek maakte met allerlei cijfers en waarschuwingen over hoe slecht de zon en zonnebank wel niet voor ons zijn is men nu ineens tot de ontdekking gekomen dat er meer mensen met huidkanker zijn door te weinig zon dan door te veel. En dus moet men nu juist weer die zonnebank op. Dus nieuwe regels voor de zonnecentra’s , minder sterke lampen en langere tijden zodat iedereen weer naar de zonnebank gaat want het is gezond.
Het schijnt dat men minder kans heeft op huidkanker, baarmoederhalskanker, non hodgkin etc. Men gaat zelfs met het CZ rond de tafel om de sessies te vergoeden…. Ik snap er echt niets meer van. De ene keer zegt men dit en de andere keer dat. Nu iedereen weer naar een ‘gezonde’ teint ipv wit. Vond ik toch al veel mooier, alleen niet meer naar het Hans van Willigenburg bruin aub.