28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

KOUD

Ik had om half 11 een afspraak met de mentor van mijn zoon , voor een rapportbespreking. Op maandagmorgen , ja ik vond het ook een beetje een rare tijd...

Ik ga dus de deur uit en schrik me een hoedje.
HET IS KOUD !!! Enfin ik had mijn nieuwe jas aan waar je nog mee naar de Noordpool kan zo dik dus dat was niet erg, alleen die handen....die hadden het koud !!
Kom ik bij mijn auto: alle ruiten bevroren !!! En ik had al koude handen he??
Nou ik doe dus eerst even de sleutel in het contact en laat de motor even flink tekeer gaan , ondertussen zet ik de ruitverwarming voor en achter op hoogste stand en de verwarming natuurlijk, omdat het niet warmt met een koude motor (van manlief geleerd ) duw ik even flink het gaspedaal in (allemaal voor de CO2 hè mensen , u ziet: ook ik denk aan het klimaat ) om die auto as soon as possible 40 graden te krijgen.
Krabbertje zoeken voor de zijruiten en krabben maar . Resultaat: bevroren vingers en erger KNALRODE vingers. Ik haat dat koude handen moet dus zo even naar de Hema handschoenen kopen om die poezelige vingertjes bij -3 warm te houden.
-3 ja dat was het , geloof je dat? vorige week was het nog 14 hallo dat is tooo much difference for me.

Ik arriveer op school in mijn nieuwe jas , had ik al gezegd dat ik een nieuwe jas heb? nou ik heb een nieuwe jas , geweldig is ie en hij staat me ook perfect al zeg ik het zelf.
En ontmoet voor het eerst de mentor van mijn zoon van het tweetalig VWO. Over haar ga ik het maar niet over hebben want stel het mens leest hier mee..ik wil nog graag dat mijn zoon een leven heeft daar op school :)
Over mijn zoon: die was overigens HEEL ERG dapper en ging met zijn korte koppie naar school en kwam ook weer thuis zojuist met de boodschap dat echt 95% het afschuwelijk vond.
Enfin zijn prestaties: ze zijn oké , zijn punten zijn oké, allemaal voldoendes maar volgens de leraren kan het beter. Hij zou veel beter kunnen , als ie zijn best zou doen zou hij een lijst met 9-s en 10-en kunnen hebben ipv een lijst met 6-en, 7-s en 8-en . Verder is het een heerlijke sociale jongen die het onwijs naar zijn zin heeft op school.
En daar was ik het mee eens want hij doet er eigenlijk geen bal aan, aan leren , het komt hem al jaren allemaal aanwaaien en met minimale inspanning behaalt ie dus deze cijfers (dat heeft ie van zijn moeder , de intelligentie :) ). En dat kan nu nog allemaal maar zometeen ergens gaat dat mis dan moet ie echt gaan leren en het zou beter zijn als ie nu al iets meer inspanning zou doen . Hij beloofde verbetering maar hij pubert ook dus of je dat serieus moet nemen?
We zullen zien.

Ik ga nu naar de Hema handschoenen kopen en erna de haard aandoen hier en het MEGA warm stoken hier binnen want ik ben in en in koud en het is nog veel te vroeg om in bed te gaan liggen op mijn elektrieke deken ....
KOUD BRRRRRRRR....

En om alvast in the mood te komen hier even mijn all time favorite christmas song :