28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Genieten


Ik dacht ik ga eens genieten van de rust en stilte en het niets doen.
Right.
Nog geen half uur erna krijg ik spontaan een migraine.
Mijn lijf kan er duidelijk niet meer tegen , tegen de stilte, rust en het nietsdoen.
Inmiddels was zoonlief thuis, heb ik haard aan gedaan want ik bevroor hier, man wat was het koud buiten en heb zowaar een half uur geslapen op de bank.
En zat ik aan de brufen 600 om de migraine te onderdrukken.
Checkte ik mijn mail nog eens.
Blog een beetje.
En bedacht me ineens dat ik weer kinderen in huis heb en dat dat betekent dat die ook moeten eten en dus moest ik koken..
Koken?
Wij hebben 2 weken niet gekookt.
Hoe moet dat nou? Wat kan ik maken?
Het was zoooo handig dat heerlijke Italiaanse restaurant hier waar je eten kan halen en een ander restaurant die een daghap heeft, geen pannen nodig, snel klaar, weinig rommel en je hoeft niet na te denken, niet naar de supermarkt, niets.

Dan moest ik ook nog bedenken WAAR we gaan eten want we hebben geen tafel nl, de keukentafel komt als het goed is morgen weer en de eetkamertafel: ja wanneer die komt?? , nobody knows, in december besteld en nog niet leverbaar, kan je het geloven? En mevrouw weet woensdag pas of en wanneer de tafel komt, een beetje vertraging noemt ze dat...pfff, right.

Enfin dan moet er nog steeds gegeten worden, dus als iemand nog een snel receptje heeft voor me wat je makkelijk op schoot kan eten , kom maar op, ik heb zero inspiratie. 
Gisteravond heeft mijn lief een paddenstoelenrisotto gemaakt a la Gordon Ramsay (zonder het gevloek dan) en die was heerlijk.
Maar vandaag???
Alle ideeën zijn van harte welkom zolang het maar geen Hollandse kost is want we zijn niet zo van de Hollandse kost.

Om 8 uur hebben we de kinderen naar bed gedaan omdat we niet meer gewend zijn aan kinderen en echt doodop waren van kinderen in huis, een elektriciën en een schilder die binnenkwam op het moment dat we wilden gaan eten en we heel de afspraak met de beste man vergeten waren, nee,  dat was even TOO much.
Dus om half 9 nestelden wij ons in de bank om Greys te kijken en dat was weer een hele beste aflevering gisteravond. Nog maar 1,  volgende week en dan is het weer voorbij, snik.
In ons oude huis werd heel wat afgeschreeuwd.

Als iemand iets nodig had van een ander en die was toevallig boven dan schreeuwde men naar boven. Waren ze boven en ze wilde iets van ons weten dan schreeuwde men naar beneden.
Ik dacht dat gaan we anders doen in ons nieuwe huis.
Geen geschreeuw meer !!!
Dus we hebben een heleboel telefoons in huis waarmee we naar zolder / woonkamer / keuken etc kunnen bellen,  dat scheelt een hoop geschreeuw.

Gisteravond zijn de kids thuis gekomen . Dat was heel gezellig, kadootjes uitgepakt voor moederdag, Nyah haar kado gegeven en nog even bijgekletst en toen naar bed, half 10.

Vanochtend ben ik (hou je vast) al 14 keer gebeld vanaf de zolder. Nou ik kan je zeggen daar word je ook niet blij van op de vroege ochtend , steeds maar naar de telefoon rennen om daar te zien dat zolder belt, grrrrr. 
Dus mijn : "ja wat is er schatje ??" werd steeds meer "JAAAAAAHAAAAAA??????" (en dat kwam er niet meer vriendelijk uit kan ik melden) altijd leuk zo'n moeder die je 2 weken niet gezien hebt en meteen de eerste ochtend al geen geduld meer heeft

Het is 12.35 uur en ik ben thuis, alleen, zonder werkvolk, zonder kinderen, zonder man, helemaal ALLEEN. Ik geloof dat dit de eerste keer is dat ik ALLEEN in dit huis ben zonder dat ik dozen aan het uitpakken ben . Ik moet zeggen het is ZALIG en STIL, ja stil is het en fijn om eens geen werkvolk over de vloer te hebben maar dat is maar van zeer korte duur want om 3 uur komt er weer eentje. Jee,  ik ben alleen in ons nieuwe huis en ik ga er maar eens van genieten......