28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Klaar


We zijn klaar met pakken, alles staat te wachten om de auto in te gaan, of dat gelukt is hoor je over een paar dagen want ja mijn laptop gaat mee dus ik kan lekker doorgaan met bloggen.


Het lijkt net alsof het er niet allemaal in zal gaan. Guido is er zeker van dat het niet past.......het moet passen want ik kan onmogelijk nu nog gaan kijken wat er evt niet mee hoeft. Tot 2 uur vannacht doorgewerkt, bedden allemaal verschoond, koelkasten schoongemaakt, vuilniszakken weggegooid, administratie nog bijgewerkt. Uitgeput gaan we rijden, maar goed, tijd zat dus we gaan maar weer veel stoppen en misschien dat we vanzelf stoppen want er gaan buiten ons nog 1 miljoen mensen op vakantie vandaag. Eten en drinken genoeg bij ons dus wat kan ons gebeuren? We overnachten in Dijon en de eigenaar van het hotel heeft ons laten weten onder geen beding gewekt te willen worden dus we moeten het zelf uitzoeken hoe je met een automaat je kamersleutel kan bemachtigen. Kan nog leuk worden. Daarbij is het weer in Frankrijk fantastisch: wisselvallig met regen, hoeven we in ieder geval niet te acclimatiseren en het voelt lekker vertrouwd toch? En niets zo leuk als met 7 kinderen, met regenweer, de hele dag in een stacaravan zitten: dan leer je elkaar tenminste goed kennen en het is lekker rustig op het strand, voordelen genoeg. Ach en de persoon die ons het leven zuur maakt is lekker ver weg: 1400 km van me verwijderd, dat alleen maakt al blij, weer of geen weer en mijn telefoon gaat uit dan weet je dat.


In ieder geval begint de vakantie en zoals Nino zei: als we er zijn is er geen stress meer dan is het alleen nog maar leuk. En daar heeft deze jongen helemaal gelijk in. Lekker ontspannen met z'n allen en gewoon lekker samen zijn en zijn vooral: jezelf zijn. Heerlijk.
Iedereen een hele fijne vakantie!!!!!!!!!!!!

Parents hold their children's hands a while and their hearts forever. (Proverb)

Falling in love is easy but staying in love is something very special. (Anon)

The trouble with children is that they're not returnable. (Quentin crisp)

Als ik zou willen dat je het begreep had ik het wel beter uitgelegd. (Johan Cruijf)

Deze is speciaal voor....degene waar die voor bedoeld is herkend zichzelf wel:
God schiep de aarde, God schiep het woud. God schiep ook jou, maar iedereen maakt wel eens een fout! (Ene John uit Weert)