28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Koefnoen.

Lachen

Zoek


Ik ben me helemaal wezenloos aan het zoeken naar iets leuks voor kerst.

Kijk in principe mogen ze kerst en zo afschaffen van mij want ik vind er geen bal aan. Nou ja kerst op zich wel met de kids maar de aanloop er naartoe...
Hoe dat komt vraag ik me wel eens af, waarom heb ik dat echte kerstgevoel niet? Als ik de kinderen heb dan doe ik natuurlijk wel kerstig (dit verzin ik maar ff dit woord) mee want je met hun toch het kerstgevoel geven en met de kids is het ook altijd wel leuk maar dit jaar hebben we geen kids dus ik hoef niks.
In Weert versierde ik het hele huis altijd en dat was altijd wel heel erg gezellig , boom van 3,50 hoog en overal kerstversieringen, dagen was ik er mee bezig en dat was wel leuk altijd. In ons nieuwe huis ga ik dit ook zeker voortzetten want het brengt een hoop gezelligheid maar na kerst moet het ook altijd meteen weer weg van me want dan kan ik er ineens niet meer tegen , vind het rommelig en stoffig en erger me dood aan die boom, meestal sta ik dan ook 1 januari al de boom af te tuigen. 
Gelukkig heeft G het ook niet en zegt het ons dus beide weinig. Mijn ouders die zijn er al een paar jaar aan gewend dat we niet meer komen met kerst gelukkig. Ik vind het nl zo'n gedoe , zo'n verplicht iets. Het moet gezellig zijn , eten, eten en nog eens eten...
Nee het is allemaal niet aan mij besteedt. Dit jaar hoef ik niets kerstigs te doen want we hebben de kinderen niet dus ik zoek iets leuks waar we kunnen vertoeven dit jaar om aan die kerst te ontsnappen.
Dat is moeilijk want overal is het kerst lijkt het wel en als ik al iets leuks heb gevonden dan is het al niet meer vrij, mensen boeken een jaar van te voren schijnbaar voor kerst dus ik ben een beetje laat. NY, Twente, Belgie, Barcelona, alles is vol. (tenminste de hotels/huisjes die voor mij in aanmerking komen) dus als iemand nog een idee heeft meldt het....we zoeken rust & romantiek.