28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

WipneusIk heb een wipneus schijnt….ja schijnt want zelf zie je dat niet. Wanneer zie je jezelf nou van de zijkant? Nooit dus… of ze moeten eens toevallig een foto van je gemaakt hebben van de zijkant dan schrik je je kapot en denk je: Hè ben ik dat? Is dat mijn neus?
Bizar om dat te zien. Toen ik een jaar of 18 was heeft mijn vader meerdere malen geprobeerd me over te halen om mijn neus recht te laten zetten, ik schijtluis als ik ben voor alles wat met narcose en spuiten te maken heeft durfde dat niet en vond mijn neus niet zo storend dat ik dat er nou voor over had. Ik zag de chirurg al bezig met een hamer mijn puntje eraf kappen, stel dat hij uitschuift? Wat als een andere neus niet bij je gezicht past? Moet er niet aan denken.
Mijn kinderen keken naar Starmaker jaren geleden met Sita en toen was het eerste wat ze zeiden: Hé kijk mama die heeft dezelfde neus als jou! Dan zie je eigenlijk pas hoe je neus is, als je het bij een ander ziet. En ach ik vind Sita best schattig met dat kleine wipneusje.
Nee, nooit heb ik er wat aan laten doen omdat ik er geen problemen mee had met mijn neus en nog niet eigenlijk, dus ik denk dat ik gewoon heel oud ga worden met een wipneus. Hmm hoe is dat, een oma met wipneus? Heb ik eigenlijk nog nooit gezien. 70 jaar met een wipneus kan dat wel?? MMMMmmmmm??? Moet ik er dan toch maar iets aan laten doen?