28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

JarigMijn meisje is jarig , mijn jongste, al de hele dag natuurlijk en de eerste keer zonder mij.
De eerste keer dat ze op haar verjaardag bij papa is .
Donderdag hebben we het daarom hier gevierd wat heel gezellig was en moederdag deden we ook maar meteen , zo gaat dat met samengestelde gezinnen.

Mijn kleine meid, 9 jaar alweer.
Ik weet het nog als de dag van gisteren dat je ter wereld kwam, hoe blij ik was, hoe opgelucht want je was zoooo gewenst en ik had er zooooo lang voor moeten zeuren .
Daar lag je dan bij me , krijsen als een speenvarken zodra ik je in bed of wieg legde de eerste weken , alleen bij mij tegen me aan was je stil , dus sliep je elke nacht bij mij in bed in mijn armen , ik sliep nauwelijks bang als ik was te bewegen en elke ochtend werd ik met kramp in nek en schouder wakker van de hele nacht in 1 positie liggen maar wat was het lekker zo met jou tegen me aan, ik genoot.
En toen met 2 maanden oud vond ik je blauw in je wiegje , ik weet het nog allemaal heel scherp, ik kan me nog precies herinneren waar ik stond, wat ik deed, wat ik dacht .
In mijn hoofd schreeuwde, krijste, jankte ik MIJN MEISJE HELP MIJN MEISJE maar uiterlijk was ik kalm want je broer en zus stonden erbij en die voelden wel aan dat er iets goed mis was.
Ik stond bij het raam de dokter op te wachten met jou in mijn armen, elke 20 sec of zo schudde ik je door elkaar en dan nam je weer een hap lucht om vervolgens weer weg te vallen , ik zie je broer die je voet vasthoudt en me vraagt "mama gaat ze dood?"
In mijn hoofd las ik de doop van die zondag af en zie ik mezelf een begrafenis regelen maar tegelijkertijd schreeuwt alles in mij NEE ZE GAAT NIET DOOD, DAT KAN NIET, MIJN MEISJE GAAT NIET DOOD.
En je ging niet dood natuurlijk, wel heb ik je de jaren erna schandelijk verwend daardoor, je werd een geweldig heerlijke peuter die altijd bij haar mama was en uren met mij op pad kon gaan zonder een kik te geven , ik herinner me je prachtige krullen, je heerlijke lach. Ik herinner me hoe je krijste van de lach als ik gek deed of je achterna zat en riep met zware stem "ik ga je pakken, ik ga die lekkere billen opeten" , dan kon je niet meer rennen van de lach...
Steeds groter word je , je bent mijn prinsesje zeg ik altijd , een prachtig kind met humor, een meisje met benen waar iedereen jaloers op gaat zijn later zo lang zijn ze, een meisje met heel veel liefde, een groot hart, een meisje wat zelfstandig is in haar doen en laten maar ook nog heerlijk tegen me aan kan kruipen en me kan knuffelen , een sociaal meisje, een meisje meisje .
Ik kan er echt van genieten hoe je elke dag zelf je ensembles uitkiest en bezig bent met hoe je eruit wilt zien , en ik moet zeggen het klopt ook nog altijd , het past allemaal bij elkaar.
Uren kan je knutselen, uren kan je ook lekker babbelen , kaarten kan je als de beste en je leest met amper 9 jaar al alle boeken van Carry Slee en verslindt ze, school vind je leuk en ook daar kan je goed met iedereen , jij bent de grapjas van de klas.
Optreden , dansen , verkleden, je doet het allemaal en wij genieten van je .
BLIJF BLIJF vooral zoals je bent , mijn prinsesje ! Ik hou van je meer dan ik met woorden kan zeggen ....